Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
nepoznate nejaky hand replayer ktory by fungoval na full tilte? universal replayer bohuzial nefunguje najlepsie by bolo ak by bol free.
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ropman napísal:nepoznate nejaky hand replayer ktory by fungoval na full tilte? universal replayer bohuzial nefunguje najlepsie by bolo ak by bol free.
Neviem ci myslis prave toto ale hadam hej:
http://www.pokerhandreplays.com/
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
dik no skor som chcel nieco offline, ale zistil som uz ze to ide to aj v tom universal replayeri, len treba HH copy-pastnut do pola text...
- ropman
- Založený: Júl 2008
mam problem s nastavenim holdem managera na Full Tilte. po sadnuti k stolu mi to ukazuje prvé 5 až 10 rúk normálne potom sa zasekne a dalsie ruky nepridava. Mohol by mi niekto poradit kde mam chybu???
- plactic
- Založený: Dec 2008
ak mas officialnu verziu malo by to ist bez problemov. Hlavne si skontroluj cestu k folderu vo FT klientovi a aj v HM kde ti uklada historiu ruk ci sa zhoduju. A musis mat zapnuty autoimport.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
plactic napísal:mam problem s nastavenim holdem managera na Full Tilte. po sadnuti k stolu mi to ukazuje prvé 5 až 10 rúk normálne potom sa zasekne a dalsie ruky nepridava. Mohol by mi niekto poradit kde mam chybu???
Pozri ci mas stiahnutu aktualnu verziu, tiez som mal davnejsie podobny problem.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Od dnesneho dna maju vsetci co sa aj v minulosti registrovali do herne full tilt cez pokerportal rakeback 27%. Vyplaca sa automaticky raz za tyzden priamo na ucet v herni
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Zdravim, ohladom rakebacku - kedze som stiahol hernu cez nejaky affiliate, nedostanem rakeback od fulltiltu (rakebackpros). Zial, nepamatam si cez aku stranku a aky kod som zadaval pri registracii(ak vobec). Poziadal som preto FT support, aby mi promo code alebo nazov affiliate zaslali - nasiel som niekde tuto radu a podla reakcii par ludom pomohla, zaslali im ten kod a vybavili rakeback cez dany affilate. Dnes mi vsak prisla odpoved z FT supportu, ze je to "doverna" informacia a nemozu mi ju poskytnut (samozrejme s dodatkom, ze si nemam otvarat novy ucet). Nerozumiem co je doverne na tom, aky kod som zadaval pri mojej registracii alebo aky affiliate je spojeny s mojim uctom. Tento ich pristup priamo navadza otvorit si novy ucet. Mal niekto podobny problem a dostal sa k nejakemu rieseniu?
- LecterH
- Založený: Feb 2010
Ahojte,staci ked sa zaregistrujem na full tilt cez pokerportal a automaticky dostanem rakeback?na vstupny bonus treba zadat pri registracii nejaky kod?za odpoved dakujem
- armsammy87
- Založený: Feb 2010
Zaregeistroval som sa prvy krat na F****Tilt s tym ze je pisane ze bonus s prveho vkladu je 100%.....vlozil som tam 20$ ale ziadny bonus sa mi tam nepripisal!?neviete niekto v com to viazne
- marek238
- Založený: Jan 2010
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.