Analýza online Vs live poker
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Analýza online Vs live poker
Ahojte,
tak som sa definitívne rozhodol a idem skúsiť urobiť nasledovnú analýzu. Vidím, že všetci dokážu len písať urážky alebo vety, ktoré absolútne nič neriešia.
Chcem urobiť nasledovné štatistiky:
1. Ako často chodia silné karty (top 20-30 hand). Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
2. Ako často sa dostávajú silné karty do konfrontácie. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
3. Ako často príde bad beat runner, runner. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
4. Ako často prehrá shortstack proti silnému stacku s lepšou rukou. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
5. Ako často prehrá shortstack s oveľa lepšou rukou tesne pred peniazmi so silným stackom. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
6. Ako často chodia rovnaké karty hneď za sebou len v iných odtieňoch farby. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
Tieto porovnania samostatne pre CG, MTT atď.
Chcel by som všetkých prispievateľov poprosiť aby šetrili slovami a nepísali do tohoto threadu zbytočnosti. Okrem toho chcem poprosiť ľudí s veľkými databázami HH, či by mi ich neposlali (Yegon, 7castle atď).
Skúsim podobnú význu postnúť aj na fóra v zahraničí a možno mi nejakí hráči pošlú ich HH (môžete mi kľudne odporúčať nejaké vhodné fóra). Budem vás priebežne informovať. Uvedomujem si, že niektoré body bude naozaj ťažké vypočítať, ale keď je niečo ťažké, tak ešte neznamená, že to nejde.
tak som sa definitívne rozhodol a idem skúsiť urobiť nasledovnú analýzu. Vidím, že všetci dokážu len písať urážky alebo vety, ktoré absolútne nič neriešia.
Chcem urobiť nasledovné štatistiky:
1. Ako často chodia silné karty (top 20-30 hand). Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
2. Ako často sa dostávajú silné karty do konfrontácie. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
3. Ako často príde bad beat runner, runner. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
4. Ako často prehrá shortstack proti silnému stacku s lepšou rukou. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
5. Ako často prehrá shortstack s oveľa lepšou rukou tesne pred peniazmi so silným stackom. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
6. Ako často chodia rovnaké karty hneď za sebou len v iných odtieňoch farby. Porovnanie viacerých herní a porovnanie s live.
Chcel by som všetkých prispievateľov poprosiť aby šetrili slovami a nepísali do tohoto threadu zbytočnosti. Okrem toho chcem poprosiť ľudí s veľkými databázami HH, či by mi ich neposlali (Yegon, 7castle atď).
Skúsim podobnú význu postnúť aj na fóra v zahraničí a možno mi nejakí hráči pošlú ich HH (môžete mi kľudne odporúčať nejaké vhodné fóra). Budem vás priebežne informovať. Uvedomujem si, že niektoré body bude naozaj ťažké vypočítať, ale keď je niečo ťažké, tak ešte neznamená, že to nejde.
- exit_2
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Analýza online Vs live poker
ako si predstavujes, ze ziskas relevantnu databazu (1mil+) live HH?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
nechcem byt strýček rejpal ale tu live databazu chces zohnat kde?mame vsetci live hraci teraz chodit na turnaje s notesom a zapisovat kazdu handu?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
exit_2 napísal:Vidím, že všetci dokážu len písať urážky alebo vety, ktoré absolútne nič neriešia.
Toto je čo za ******* úvod, keď chceš o niečo žiadať? Úvod by mal byť: "Keďže na tomto fóre je veľa kvalitných hráčov, rád by som sa ich spýtal na otázky ohľadom ich HH, s prípadnou analýzou."
exit_2 napísal:Chcem urobiť nasledovné štatistiky:
Neviem ako to chceš porovnávať s Live, ale poradím ti, zober si balíček a rozdávaj do nemoty a uvidíš...Ja som síce hrával len freeeroly a slabé freezeout turnaje ale otázky 4,5 sú trochu mimo podľa mňa, čisto result oriented.
Otázka 1 je jasná máš 200 kombinácií kariet (nie som si istý číslom, ale na tom nezáleží) a keď máš top 20 tak ti príde priemerne raz za 10 rúk...Náhodný generátor kariet je proste náhodný...
Otázka 2 je vtipná...
Otázka 6 je ešte vtipnejšia...
Otázka 3 už nemá obdoby...
Si daj vyhľadať na fóre, pamätám si že sa raz YEGON-a pýtali že ako mu vychádzajú štatistiky a hovoril že to vychádza cca tak ako by to malo byť podľa percent a pýtali sa na jednotlivé kombinácie, flopy čo prišli atď...
Tie tvoje otázky sú narážky na relevantnosť herní? Lebo o tom sú diskusie do nekonečna...
Otázky by mali podľa mňa byť:
1, Či silné kombinácie chodia ako majú
2, Ako si na tom s EV krivkou
3, v prípade SNG/MTT vypadnutie na bubble verzus ITM...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
exit ty by si si mal dať exit z pokroveho života a to je to najrozumnejšie čo ti môzem poradiť
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
preco to chces porovnavat s live aky to ma vyznam, okrem toho ze je to nerealizovatelne ? ved to porovnaj s tym, ako to ma vychadzat z hladiska pravdepodobnosti a statistiky.
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ako to vyzera s tou analyzou? uz su nejake vysledky?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:ako to vyzera s tou analyzou? uz su nejake vysledky?
vyzera to dobre..... cake poker sa ponukol ze doda databazu hand history
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Urcite by som si po tom skandaly v Cake poker zalozil ucet
Ved tam vyhravaju aj ked maju podla kariet prehrat.
PS: ale pozor aby sa zase nerozbehla diskusia o tom ze online poker je rigged
Ved tam vyhravaju aj ked maju podla kariet prehrat.
PS: ale pozor aby sa zase nerozbehla diskusia o tom ze online poker je rigged
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.