Nazdar tak v kratkosti zhrniem moj prvý rok s POKROM. Najskor ale december: konečne mesiac kde som som nebol v minuse ale 15$ v pluse nieje to nič moc ale pokial neprehrávam 100$ mesačne som spokojný kedže neodkrajujem z BR a stale sa len učim hrat poker. Ten to mesiac som sa začal zase viac venovat učeniu pokru prečitla som nejake članky skukol nejake videa a zahral nejake session cez teamwiewer zato dakujem. Natočil som aj video kde som sa presvedčil že moja hra je stale strašne katastrofálna. Tak pripájam graf z decembra.
Moj prvý rok: K pokru som sa dostal niekedy presne pred rokom kde som cez pokerstrategy z Headkovou pomocou dostal 50$ na PS a začal som Fishkarit. niekedy koncom januara som tam všetko prehral. A prešiel som na hranie freerollov na Noiq poker. A tu sa mi turnaje vobec nedarili tak mi Headko len ak začiatkom marca poslal 10$ (7,5e) z presne mesiac som snich spravil BR 70e a založil som si tu blog. Máj a Jun som hraval Nl4 na NOiQ poker kde mi to šlo dost dobre a dosiahol som BR 220e ked som skušla prvý shot na Nl10. tam sa mi začiatkom tiež darilo ale pri BR 340e som mal nepekny downswing
. A z BR 220e som odchadzal na LA kde po pričitani bonusu 25% bol moj BR okolo 370$ a zakupil som si HM . V začiatkoch sa mi darilo vyhral som nejake turnaje aj NL10 mi celkom šla nejaku cca 200e som spokru vybral začo som vdačny. Alep prišli mesiace (sep, okt, novemb) kde som po neuspešnom shote na Nl20 padol z BR 500$ na 300$ tieto tri mesiace kde som prehrával premna nemale peniaze ma dost potrápili. Dnes je december a som na BR 340$ nadalej hram fishy na LA NL10. Tak moje ciele do blížiaceho roku sú spešne dokončit titul BC takže popri študiu na VŠ dúfam že si najdem čas aj na štúdium pokru a posuniem sa s hrou o par stupienkou nahor a ak to pojde dobre tak by som rád začiatkom leta hral na NL20 a potom uvidim.
Dalši ciel je konečne si vyskušat aj poker live v nejakom kasine to asi poteši ludi v kasine že im pride nova fisha.
A prikladám aj graf za 6mesiacov na LA kedže ked som hraval na NOiQ som ešte HM nemal nemám stadial žiadne zaznami o mojej hre. Prajem teda všetkým Pokerportalistom nech je nový rok uspešnejši než ten starý.