Chlpo1989 napísal:emjayko napísal:...
Dony deformuju Kamarat hrava 100€ na stars a celkom mu to ide udajne.
Nieco som sa ho okolo toho pytal a hovori, ze prve 3 lvly sa hraju iba AA,KK a dolezite je nezamotat sa do nejakej marginal situacie. Udajne hra sa tu v 90% konci PF nanajvys na flope. Dost skoro prichadza push/fold faza pokial hras turba. Ale udajne je to cista ryza
Tolko moje skromne vedomosti
no v podstate si to celkom fine zhrnul v zasade tam neexistuje post flop hra... na turbach je push fold faza dost masaker ale pokial sa pred tym neodhadzes a prejdu ti jeden dva pushe tak si zavodou a uz len cakas ako shorotov zozeru blindy...
morfeusko napísal:cau, no mas pravdu ze dony su celkom ziskova vec, ale zatial toho na nete vela nie je, ale napriklad minule som nasiel clanok http://www.pocketfives.com/poker-articl ... ts-3898341 celkom fajn. Ja som ich zacal hrat niekedy zaciatkom roka, zatial ich mam iba okolo 1k takze nic moc, ale palo to hraje uz dlhsie a v ovela vacsom mnozstve takze skus sa jeho spytat na nejake konkretnosti co ta zaujimaju
dik za clanok urcite si to precitam... prebehnem aj palov blog ci tam nahodou nieco nie je... nemas na seba nejaky kontakt icq alebo nieco podobne ze by sme o tom pokecali?