skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
takze som pozeral na tu kartu, lebo tiez ma to zaujalo... poplatky tam mas 1.8Eur za vyber, 10eur je nejaky rocny poplatok. Ale platenie v obchodoch ci na nete je zdarma. a denny limit na vyber je 250eur a na platenie v obchodoch 1000eur.
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
1.80 euro to stoji aj na ucet,inak nedal by s ten limit 250/na den zvysit?dik
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
hm, prave osm nasiel ze oni STALE chcu fee 2percenta za prevod meny .... ZLODEJINA .... na NEteler tiez chcu fee za premenu z jednej meny an druhu?
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
palo, ten limit se zvysit da. Kartu uz jsem si objednal tak uvidime, kdy dorazi
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Vážený pane,
Děkujeme, že jste nás kontaktoval.
Chtěli bychom Vás informvat, že limity Moneybookers MasterCardu jsou 250 eur na výběry z bankomatů denně a k tomu 1000 euro pro nákupy v obchodech aj. Tyto limity jsou pevné a nemohli bychom je ovlivnit prostředníctví verifikačních procedur.
Doufáme, že informace byla pro Vás užitečná
Děkujeme, že jste nás kontaktoval.
Chtěli bychom Vás informvat, že limity Moneybookers MasterCardu jsou 250 eur na výběry z bankomatů denně a k tomu 1000 euro pro nákupy v obchodech aj. Tyto limity jsou pevné a nemohli bychom je ovlivnit prostředníctví verifikačních procedur.
Doufáme, že informace byla pro Vás užitečná
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
kde na MB sa da vybavit ta karta? nikde tam nevidim taku polozku
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
ako kontaktujem ich support? strasne vela mi stahuju s uctu .....
-
josipjs napísal:ako kontaktujem ich support? strasne vela mi stahuju s uctu .....
Tiez som si posielal z P****Stars 600 dolarov a ked som poslal na full tilt 580 a ostalo mi na mb uz len 2 E. Ale tiez pravda ze na PS mam currency USD a na MB EUR.
Este otazka...Neda sa currency na mb zmenit?
- Belghar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/2 krát
jj, presne to mam aj ja, USD na herniach a EUR na MB, ale to mi dalo ako default, a teraz sa to uz neda zmenit
a nvm ako mozem kontktovat support ak je to voebc mozne, pretoze kliknem napr na email support a hodi mi tam FAQ be z moznosti kontaktovania
a nvm ako mozem kontktovat support ak je to voebc mozne, pretoze kliknem napr na email support a hodi mi tam FAQ be z moznosti kontaktovania
-
marcoo12snv napísal:kde na MB sa da vybavit ta karta? nikde tam nevidim taku polozku
Mohol by na toto niekto odpovedat? Tiez by ma to zaujimalo .
josipjs napísal:ako kontaktujem ich support? strasne vela mi stahuju s uctu .....
Oficialne cez tie formulare. Vyber si prislusnu polozku - napr. withdrawals alebo send money a napis svoje otazky/staznosti.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.