1zart1 napísal:...
Uz je to lepsie, ale este zaver chyba
zaver je - nehraj 22 z UTG
1zart1 napísal:...
Uz je to lepsie, ale este zaver chyba
palo1973 napísal:-no hral si to vcer dost tight buddy,inak co hravas na mybete a kto ta tam zlanaril?stanley?
palo1973 napísal:-no hral si to vcer dost tight buddy,inak co hravas na mybete a kto ta tam zlanaril?stanley?
EDIT:bolo by umenie to nevyhrat s takymi fishkami co tam hrali-morfeusko,spax,ty
palo1973 napísal:-ako celkom sa to dalo hrat,klucova hra bola v trojici,tesne predtym som flopol Khigh flush a hral som to tak slow,ze tom natahal fulhouse,potom som klesol na 9 BB a on raisol pf za polku mojho stacku,ja som mal A7(urcite som bol pred jeho rangom),ale foldol som lebo som si chcel nechat FE a nechcel som ist do situacie 40-60,inak normalne to mal byt ship,ale ty si to hral dost tight,preto som foldol
-do HU som isiel ako velky underdog,ale mojim neobycajnym pokrovym skillom som ho asi za 10 hier rozobral ako lego
palo1973 napísal:-ja live s koncami turnajov chvalabohu ziadne problemy nemam,nikdy ich totiz nedosiahnem ,posledne 3 turnaje som bustol s KK
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.