ako je to s freerollmi???
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
ako je to s freerollmi???
tak docela nechaapem ako je to stymi freerolmi moc mi nejde do hlavy ze bez vkladu bez toho aby som vlozil peniaze mozem vyhrat real money....nechepem to...tak keby mi to niekto vysvetlil bo by som rad...
- Vince11001
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ako je to s freerollmy???
čo natom nechapeš su to turnaje kde sa hra o real money a pri vstupe nije požadovaný žiadny buy in (žiadne prachy). može ho hrat hocikto, často je len limotovaný počtom hráčov kotrý sa tam možu zaregistrovat.
http://www.pokerportal.info/poker-freeroll/
http://www.pokerportal.info/poker-freeroll/
Naposledy upravil Drobec37 dňa 30 Jan 2010 13:31, celkovo upravené 1 krát.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
-ano je to presne tak,mozes vyhrat bez vkladu realne peniaze,nehladaj za tym nic zvlastne,herne to robia preto aby prilakali hracov,ktori potom ked vyhraju nejake peniaze v danej herni hraju uz turnaje s buy inom alebo cash games a a tym ze platia rake produkuju herni zisk,
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: ako je to s freerollmi???
tak jako v dnesnej dobe je to dost nevidane....tak ked tam nikto nedava vkad odkial beru tie prachy co potom mozes vyhrat...??? a naprikad na full tilt ked dam real money tak to odomna pyta vklad...som uplny zaciatocnik co sa tyka online pokru tak ber s rezervou...
- Vince11001
Online herne maju tolko love ze im je ukradnutých nejakých 500 dolarov co vlozia do freerollu a postupom času ako lakaju hračov sa im to stonásobne vráti... biznis
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Vince11001 napísal:tak jako v dnesnej dobe je to dost nevidane....tak ked tam nikto nedava vkad odkial beru tie prachy co potom mozes vyhrat...??? a naprikad na full tilt ked dam real money tak to odomna pyta vklad...som uplny zaciatocnik co sa tyka online pokru tak ber s rezervou...
Z kazdeho potu o ktory sa v herni hra (cash games) si herna berie svoje %. Za den sa nazbiera statisice USD. Ked potom herna spravi freeroll o 300USD, nie je to pre nu velke strata, naopak prilaka k online pokru vela hracov
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
no live freeroly byvaju vacsinou unlimited rebuy v prvych troch leveloch. cize startovny stack dostanes zadarmo ale ked ho prehras mozes sa v prvych troch leveloch dokupit kolkorat chces - cize z rebuyov vytvori herna prize pool. startovny stack mas vacsinou tak 30BB cize herna ma zarucene ze sa bude rebuyovat.
online su freeroly aj bez rebuyov ale tam mas napr 3000 hracov a priez pool 100 USD a podobne a v konecnom dosledku sa to herni oplati lebo si tak za malu investiciu natiahne kopec hracov ktori si popripade aj nejake peniaze potom depozitnu. mas aj freeroly s vacsim prizepoolom ale tie su uz viazane povedzme na to ze dosiahnes urcity VIP status v herni (odvedies na raku urcitu sumu) popripade odohras urcity pocet ruk (zase rake) a podobne.
btw. pripona -mi, -ami sa pise s "i" cize freerolmi
EDIT: pozeram ze kym som stihol dopisat a odoslat tak ma celkom slusne mnozstvo ludi predbehlo tak nie ze budem oznaceny za plagiatora
online su freeroly aj bez rebuyov ale tam mas napr 3000 hracov a priez pool 100 USD a podobne a v konecnom dosledku sa to herni oplati lebo si tak za malu investiciu natiahne kopec hracov ktori si popripade aj nejake peniaze potom depozitnu. mas aj freeroly s vacsim prizepoolom ale tie su uz viazane povedzme na to ze dosiahnes urcity VIP status v herni (odvedies na raku urcitu sumu) popripade odohras urcity pocet ruk (zase rake) a podobne.
btw. pripona -mi, -ami sa pise s "i" cize freerolmi
EDIT: pozeram ze kym som stihol dopisat a odoslat tak ma celkom slusne mnozstvo ludi predbehlo tak nie ze budem oznaceny za plagiatora
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Chlpo1989 napísal:Vince11001 napísal:tak jako v dnesnej dobe je to dost nevidane....tak ked tam nikto nedava vkad odkial beru tie prachy co potom mozes vyhrat...??? a naprikad na full tilt ked dam real money tak to odomna pyta vklad...som uplny zaciatocnik co sa tyka online pokru tak ber s rezervou...
Z kazdeho potu o ktory sa v herni hra (cash games) si herna berie svoje %. Za den sa nazbiera statisice USD. Ked potom herna spravi freeroll o 300USD, nie je to pre nu velke strata, naopak prilaka k online pokru vela hracov
no jasne eresne tak som si to vykladal aj ja a je to vlastne jedine logicke yvsvetlenie ale moc som tomu neveril lebo ked som to skusal na full tilt tak mi to neslo tak ze si v tom nebude niaky hacik...a prosim na full tilt je to jako??? teraz som dal real money a pyta to min. deposit 0.50 dolarov...
- Vince11001
Vince11001 napísal:
no jasne eresne tak som si to vykladal aj ja a je to vlastne jedine logicke yvsvetlenie ale moc som tomu neveril lebo ked som to skusal na full tilt tak mi to neslo tak ze si v tom nebude niaky hacik...a prosim na full tilt je to jako??? teraz som dal real money a pyta to min. deposit 0.50 dolarov...
Myslim si, ze v tom by nemal byt problem. Pokial si si vytvoril real money ucet a nic nedepozitnes tak v klude mozes hrat freerolly. Horsie to ale bude ked nahras nejake bubaky a budes to chciet vybrat, pretoze najprv musis peniaze vlozit aby si tym overil svoj ucet a nasledne peniaze vybrat
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Vince11001 napísal:
Myslim si, ze v tom by nemal byt problem. Pokial si si vytvoril real money ucet a nic nedepozitnes tak v klude mozes hrat freerolly. Horsie to ale bude ked nahras nejake bubaky a budes to chciet vybrat, pretoze najprv musis peniaze vlozit aby si tym overil svoj ucet a nasledne peniaze vybrat
tak nechapem 1. teraz som si vytvoril real money account (na Full Tilt) a je tam min.deposit 10dolarov a vlastne freerolly mozem hrat iba ked mam VISA alebo Master Card nie???
2. takze tu je asi ten hacik nie??? najprv musim peniaze vlozit aj ked len ako overenie uctu...
- Vince11001
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.