Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
- vzdycky kdyz vidim neco takovyho tak si vzpomenu na Tonyho G a musim se smat..
- coockoo
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
palo1973 napísal:
-odporucam nastudovat nieco,nejake videa pozriet a skusit tie 5 $,hraci su tam slaby,ak nahras dost budes mat cca 50 % rb(na i-pokri) a uvidis ako ti to pojde,myslim ze 300 $ roll by ti mal stacit
Mozem sa spytat co si myslel tym nahrat dost na cca 50% rake back, hrajem 5-10$ Dony na I-pokri ale max.mi ten rakeback vychadza na nejakych 20-25%
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Treti turnaj v rade busto s KK .
Je to stale lepsie,najprv KK vs QQ all in pf v prvej ruke turnaja,flop QQx...
Druhy minule v 200 eurovom KK vs A2s.
A dnes v leveli 50/100 raisujem po 3 limperoch na 700,dvaja call.
Flop super pre kingy:T63 rainbow,ja silny bet asi 1800,UTG typek rr all in,ok ak trafil set tak ho vyplatim,dal som instacall a on ukazal 36s,board mi uz nepomohol,auf wiedersehen....
Je to stale lepsie,najprv KK vs QQ all in pf v prvej ruke turnaja,flop QQx...
Druhy minule v 200 eurovom KK vs A2s.
A dnes v leveli 50/100 raisujem po 3 limperoch na 700,dvaja call.
Flop super pre kingy:T63 rainbow,ja silny bet asi 1800,UTG typek rr all in,ok ak trafil set tak ho vyplatim,dal som instacall a on ukazal 36s,board mi uz nepomohol,auf wiedersehen....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ja som mal velmi zly mesiac tak online ako aj live.
Online som hral vela a zisk tomu mnozstvu hodin nezodpoveda.
Live som hral asi 6-7x a hlavne v badene som mal 2 minusove sessin(spolu 2k)
Nastastie vcera sa mi v predposlednej hre vecera podarilo vyhrat 1600 eurovy pot.
Bilancia spolu je teda cca 700 e plus.
Podakovanie patri tommovi a ferkanovi za rady k hre s bejby flashom,vcera som vdaka vam vyhral vyssie spominany pot.
Mal som najlahsi stol ever,same calling station,vekovy priemer cca 65 rokov.
Hned ako som dal prvu hru live stradle podotkla pani,ze uz je po pohodlnej friendly hre.
Isiel som asi 300 do plusu,ale potom ma netrafil jediny flop.
Uz som bol asi 200 v minuse a frustrovany som dokonca foldol na rr all in,ked som mal do 170 potu doplatit asi 28 e,nevsimol som si to,ze ma tak malo,pocul som all in tak insta fold,mal som dokonca 2 zive karty,on mal len K high a OESD.
Potom prisla spominana hra.
Predtym som asi 2x ukazal blaf,ked som branil stradle.
Zasa mam stradle a 94s v spades,nie v srdciach ,traja limp,ja raise obligatnych 44,jeden mlady solid hrac,ktori si medzicasom po spojeni stolov prisadol call.
Flop TJ3 s jednym spadom,ja bet 62,on call.
Turn prisiel snad najlepsia karta v balicku pre mna,8 spade,mam OESD a FD,betujem 150,on rozmysla a doplaca,ja tiez rozmyslam,ci dorovnam jeho pripadny all in,ma este asi 600 behind.
River je 5 spade,je rozmyslam a betujem all in,on rozmysla asi 5 minut a dorovnava svojich 450 eur a muckuje,predpokladam,ze mal JT alebo dokonca set.
Jedine co ma potom mrzelo bolo,ze som to nebetol okamzite all in,snad by to vyzeralo podozrivejsie a viac ako blaf.
Online som hral vela a zisk tomu mnozstvu hodin nezodpoveda.
Live som hral asi 6-7x a hlavne v badene som mal 2 minusove sessin(spolu 2k)
Nastastie vcera sa mi v predposlednej hre vecera podarilo vyhrat 1600 eurovy pot.
Bilancia spolu je teda cca 700 e plus.
Podakovanie patri tommovi a ferkanovi za rady k hre s bejby flashom,vcera som vdaka vam vyhral vyssie spominany pot.
Mal som najlahsi stol ever,same calling station,vekovy priemer cca 65 rokov.
Hned ako som dal prvu hru live stradle podotkla pani,ze uz je po pohodlnej friendly hre.
Isiel som asi 300 do plusu,ale potom ma netrafil jediny flop.
Uz som bol asi 200 v minuse a frustrovany som dokonca foldol na rr all in,ked som mal do 170 potu doplatit asi 28 e,nevsimol som si to,ze ma tak malo,pocul som all in tak insta fold,mal som dokonca 2 zive karty,on mal len K high a OESD.
Potom prisla spominana hra.
Predtym som asi 2x ukazal blaf,ked som branil stradle.
Zasa mam stradle a 94s v spades,nie v srdciach ,traja limp,ja raise obligatnych 44,jeden mlady solid hrac,ktori si medzicasom po spojeni stolov prisadol call.
Flop TJ3 s jednym spadom,ja bet 62,on call.
Turn prisiel snad najlepsia karta v balicku pre mna,8 spade,mam OESD a FD,betujem 150,on rozmysla a doplaca,ja tiez rozmyslam,ci dorovnam jeho pripadny all in,ma este asi 600 behind.
River je 5 spade,je rozmyslam a betujem all in,on rozmysla asi 5 minut a dorovnava svojich 450 eur a muckuje,predpokladam,ze mal JT alebo dokonca set.
Jedine co ma potom mrzelo bolo,ze som to nebetol okamzite all in,snad by to vyzeralo podozrivejsie a viac ako blaf.
-
Pali ked ti poviem ze mesiac bol pre polovicu pp.sk katastrofalny tak urcite nebudem klamat Viem o min 5tich ludoch co padli na dno. Pre mna osobne tiez najhorsi mesiac ever.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:Pali ked ti poviem ze mesiac bol pre polovicu pp.sk katastrofalny tak urcite nebudem klamat Viem o min 5tich ludoch co padli na dno. Pre mna osobne tiez najhorsi mesiac ever.
lol. neboj se a vytahni jejich jmena! (dame nejake bulvarni storky)
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:obivano napísal:Pali ked ti poviem ze mesiac bol pre polovicu pp.sk katastrofalny tak urcite nebudem klamat Viem o min 5tich ludoch co padli na dno. Pre mna osobne tiez najhorsi mesiac ever.
lol. neboj se a vytahni jejich jmena! (dame nejake bulvarni storky)
to by chcelo aby PP zacal fungovat na baze solidarity aby sa z rekordnych ziskov vykryvali mesacne straty polky pokerportalu
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Palo, vsak to je slusne, nemusis hned byt milionar
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
morfeusko napísal:to by chcelo aby PP zacal fungovat na baze solidarity aby sa z rekordnych ziskov vykryvali mesacne straty polky pokerportalu
A to bude koniec akychkolvek reportov plusovych mesiacov a zaciatok znacneho vyuzivania Photoshopu!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Poker is easy.
Nakoniec som uprednostnil cash game v badene pred turnajom v montesine.
Zahral som 4 vacsie hry,ale boli celkom fajn,dve z nich boli limpovane poty.
Nie je umenie trafit nieco,treba trafit ked aj super trafi...
1.flopnuta farba proti dame,bolo to K high,ona flopla tiez farbu Q high
2.prisadol si typek a v prvej hre ma na boarde QQ3T reraisoval all in,ked on mal Q8 a bol drawing dead proti mojim QT,cely stol ho lutoval aky je smoliar,a ja vravim,ze ja mam smolu,ze si zamenil len 200 euro
3.raisoval som KK pf,mal som dvoch zakaznikov,jeden mal asi 300 stack,druhy 700,flop prisiel pekny celkom AKx,ale s FD,zahral som do dost slow(1/2 pot bety),lebo tam sa s FD plati vsetko,flop zaplatili obaja,turn bola 2-ka a po mojom bete uz ostal len ten z mensim stackom,na river prichadza dalsia 2ka a typek ma reraisuje all in,ja insta call,on hlasi fullhouse a vzapäti mu mrzne usmev na tvari,A2 bolo malo...
4.limpovany pot,mam 47s,flop je A47 v jednej farbe,tradicne asi 7 ludi,dama z hry c.1 vsadza malo,ja call,dalsi call,turn blank,dama vsadza zasa malo,dorovnavam uz len ja,river ,a celkom potesil,dalsia 4ka,dama vsadza,ja zahram trochu divadielko,ale nebolo potrebne,lebo instacalluje moj rr all in s Q high farbou,poker byva kruty,mila pani flopne dva krat za hodinu farbu a stoji ju to 600 euro....
Nakoniec som uprednostnil cash game v badene pred turnajom v montesine.
Zahral som 4 vacsie hry,ale boli celkom fajn,dve z nich boli limpovane poty.
Nie je umenie trafit nieco,treba trafit ked aj super trafi...
1.flopnuta farba proti dame,bolo to K high,ona flopla tiez farbu Q high
2.prisadol si typek a v prvej hre ma na boarde QQ3T reraisoval all in,ked on mal Q8 a bol drawing dead proti mojim QT,cely stol ho lutoval aky je smoliar,a ja vravim,ze ja mam smolu,ze si zamenil len 200 euro
3.raisoval som KK pf,mal som dvoch zakaznikov,jeden mal asi 300 stack,druhy 700,flop prisiel pekny celkom AKx,ale s FD,zahral som do dost slow(1/2 pot bety),lebo tam sa s FD plati vsetko,flop zaplatili obaja,turn bola 2-ka a po mojom bete uz ostal len ten z mensim stackom,na river prichadza dalsia 2ka a typek ma reraisuje all in,ja insta call,on hlasi fullhouse a vzapäti mu mrzne usmev na tvari,A2 bolo malo...
4.limpovany pot,mam 47s,flop je A47 v jednej farbe,tradicne asi 7 ludi,dama z hry c.1 vsadza malo,ja call,dalsi call,turn blank,dama vsadza zasa malo,dorovnavam uz len ja,river ,a celkom potesil,dalsia 4ka,dama vsadza,ja zahram trochu divadielko,ale nebolo potrebne,lebo instacalluje moj rr all in s Q high farbou,poker byva kruty,mila pani flopne dva krat za hodinu farbu a stoji ju to 600 euro....
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.