Expekt Poker
No, rád bych to heslo nějak získal, tak snad to stihnou roze
No kluci ukažte, že pro nás uděláte maximum a nenecháte nás sedět a čučet jak hrajou ostatní:D Dík
- vanikka
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Erik1983
Mozno by stacilo troska citat a nemusel si nikde pisat ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Erik1983
Mam zopar satelitov odohratych inde , tekze viem o co sa jedna , ale toto sa mi este nestalo.*TIRED*
- Erik1983
dnesny freeroll
kde mozem najst heslo na dnesny freeroll, som registrovany na pokershots ale neviem kde najdem heslo, ak mozte tak mi ho poslite na bacill_tt@azet.sk
- bacill_tt
- Založený: Feb 2007
Re: Re: Erik1983
Tá kvalifikácia ktorú Erik1983 spomenul sa hrala minulý týždeň v pondelok a vstupky boli pre prvých dvoch tretí dostal zbytok v peniazoch. druhým kto získal vstupku som bol ja a taktiež som ju získal aj nasledujúcu stredu. Mám ich aj zobrazené po prihlásení na expekt poker ako tournament tokens ale ked sa prihlasujem na štvrtkovú kvalifikáciu tak mi nedá možnosť ich použiť.
- bullear
Re: Juraj99
ty si vcerajsi?? preco by som sa zas mal registrovat na nejaku novu stranku co tu ten expekt nick stale propaguje? Preco to nemoze posielat pokerportal a bude to jednoduchsie? ludia si pytali heslo tak som im ho dal
- juraj99
- Založený: Sep 2007
Re: Re: Juraj99 - problem heslo
Je nam luto ze hraci ako juraj99 sposobuju naval poliakov, madarov, rumunov a ukrajincov do nasich turnajov. Prave kvoli tomu sme urobili opatrenia na kontrolu IP adries a nickov s pokerportalom a aj inymi strankami. Nick expekt pouzivam ako oficialny zastupca herne expekt.com a vsetky informacie odo mna su vlastne support pre vas. Zial nemozem tu propagovat ine stranky ale expekt ma viac promo turnajov a ako uz spomenul Lizu84 tak nie vsetky prebiehaju s pokerportalom. Preto su niektore hesla distribuovane inymi cestami. Verim, ze to pochopite a nabuduce budete respektovat snahu pripravit turnaj iba pre SK / CZ hracov. s pozdravom expekt
- expekt
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.