emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: DoN Vito Emjay

Odoslaťod dzejkej 31 Jan 2010 17:49

palo1973 napísal:-JK ja sa planujem vydat opacnym smerom,ale to je este buducnost,ktorej sa vsak zrejme nevyhnem

No ved live si uz veteran, tak je vsetko na dobrej ceste :) :gl: .

emjayko napísal:nah co narobim ked uz som mal cashky plne zuby... zatial to bavi uvidim kolko to vydrzi...

Som hraval DoN kedysi a prislo mi to fajne, ale velmi nenaplnajuce :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod spax 31 Jan 2010 18:03

presne, jak pise JK.
DoNy jsem hral taky. Je to super, pokud to umis hrat. Mi se celkem darilo, budoval jsem pekny roll, ale pomalu nez jsem byl zvykly. 24tablil jsem ze zacatku 5tky, pak 10tky. za session jsem skoncil vetsinou tak kolem 30-50 v pluse (10tky), coz je fajn, ale venoval jsem vzdycky pres hodinu nudnemu klikani, kde se stacilo naucit ICM. Ruky urcite postuj, ze zacatku jsem si myslel, jak to umim hrat, jak je to easy, ale pozdeji jsem zjistil, ze je v DoNech hodne zajimavych situacii, ale proste, nenaplnilo me to.
Vim, ze kdyby se mi nedarilo a potreboval bych jiste budovat roll, tak se vratim na stars a zacnu multitablit dony jako predtim. Dokud ale budu hitovat hu a 45many, tak me to nelaka :)

gl
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod alanmanowar 31 Jan 2010 19:11

Takisto som hral DoNy cely minuly rok a pravda je taka, ze po case ta to bavit prestane a co je horsie dost to zdegeneruje tvoje pokrove myslenie. Najma preto som definitivne presiel na CG aj ked obcas ked mam chut na riadny multitabling, tak si nejaku session dam. V kazdom pripade dobry bankroll builder a drzim palce, aby si v zdravi prezil downswingy, ktore urcite pridu a su ovela deprimujucejsie ako na CG. RB deal mas od Pala na ipoker skvely, este ti mozem poradit vyskusat Cake Poker s 33% RB kde je kvalita hracov otrasna a nebol problem porazat 25$ BI s cca 8% ROI.

GL
alanmanowar

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod palo1973 31 Jan 2010 19:55

videl som jedno video z cake pokru,hraci su tam slabsi,problem je vsak slabucky traffic
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod emjayko 09 Feb 2010 12:25

tak konecne prisiel ten moment... dlho ocakavany vysnivany mnohymi hracmi nedosiahnuty... moj prvy :Yahoo!:
Obrázok
a este som aj uluckoval lepsiu ruku hehe
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod LOCAT3R 09 Feb 2010 12:53

Gratulujem.
Vykasli sa na dony a s5 na CG, ak nie :vyprask: :D
EDIT: Uz chapem preco si presiel na DoN. Na CG si nemohol chytit royal flush a strasne si po nom tuzil, tak si skusil DoNy :D
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Horsey7 09 Feb 2010 13:06

DoNy som vydrzal hrat asi 6ks :) ak chces oddych od CG tak radsej 9-27man micro sng, naucis sa viac a edge budes mat krutu :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod emjayko 09 Feb 2010 13:19

ja mam zatial odohranych nejakych 500 kusov a bavi ma to... profitujem na tom lepsie ako na cashke, mam super podmienky na ipokri takze v najblizsej dobe s tym neplanujem seknut... ale zas neplnaujem to hrat dozivotne... len sa bojim ze ked sa vratim ku cashke budem z toho zdegenerovany... horsey jednostolove sng si obcas pinkam po nociach je to vacsia zabava... a mtt sng ma moc nechytilo...
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod emjayko 23 Feb 2010 21:28

Obrázok
tak sa mi zatial podaril moj najvacsi uspech ked som takmer zdabloval svoj bankroll :)
ked sme boli 3ja bol som presvedceny ze ak nedostanem suckout idem si pre vyhru pretoze zostavajuci hraci boli uplny mormoni jeden nemal problem limp folddovat pri 9BB, bohuzial prisiel v headsupe ked som mal o nejakych 40k viacej ale moje KQs nestacilo proti QJo na flope triafam FD a hovorim si uz je dobre ale turn J a river mimo farby a musel som sa uspokojit s druhym miestom... ale aj tak pre mna velky uspech :)
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod palo1973 23 Feb 2010 21:49

very najs
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!