- Kód: Vybrať všetko
Thank you for contacting us and for your kind interest in our new project of Moneybookers Master card.
However, currently the latter is available only for certain countries of residence to which your does not belong. We are doing our best in order to run this project for all our customers in the nearest future. Once it happens all affected customers will be especially notified with instructions how to apply.
Thank you for using us.
Best regards,
Scarlett
The Moneybookers
skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
A je to tu:
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Zdravim.Mam taky mensi problem s moneybookers, takze by som potreboval poradit.Co sa mi stalo.
Posielal som si klasickym prevodom cez internet banking peniaze do moneybookers.Z mojho uctu som odoslal sumu 406 EUR.Kedze penazenku mam v dolaroch tak mi mali poslat priblizne 554$ plus minus.No a mne prislo len 543.98$. Ak by som aj pocital s nejakymi poplatkami,ale stratit az 8 EUR.Volal som do svojej banky oni odo mna odoslali 406 EUR.Volal som do UCB kde ma spolocnost moneybookers ucet oni mi nevedia zistit nic samozrejme co mi povedala teta, ze si mozu uctovat za prevod z EUR na $.
Stretol sa niekto s podobnym problemom a dopracoval sa k nejakej rozumnej odpovedi a vysvetleni????
Posielal som si klasickym prevodom cez internet banking peniaze do moneybookers.Z mojho uctu som odoslal sumu 406 EUR.Kedze penazenku mam v dolaroch tak mi mali poslat priblizne 554$ plus minus.No a mne prislo len 543.98$. Ak by som aj pocital s nejakymi poplatkami,ale stratit az 8 EUR.Volal som do svojej banky oni odo mna odoslali 406 EUR.Volal som do UCB kde ma spolocnost moneybookers ucet oni mi nevedia zistit nic samozrejme co mi povedala teta, ze si mozu uctovat za prevod z EUR na $.
Stretol sa niekto s podobnym problemom a dopracoval sa k nejakej rozumnej odpovedi a vysvetleni????
- Mewrick
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Moneybookers si pri akomkolvek prevode z jednej meny na druhu uctuje 1.99% navyse, takze tam sa ti stratili peniaze.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dakujem za odpoved.Potesi neurazi.Akym sposobom to mate vy riesene.Mate penazenku aj v dolaroch aj v Eurach?
- Mewrick
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nie, platime za sluzby lebo jednoduchsia cesta ani nie je.
pozeral som neteller a ten ma tiez slusne percenta ak sa nemylim..
pozeral som neteller a ten ma tiez slusne percenta ak sa nemylim..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
cawte chcel by som sa spytat ked si moneybookers uctuje ten poplatok 2 € ci pri prevode s herne na moneybookers ucet alebo az pri vybere s moneybokers na bankovy ucet? dik za odpoved
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ote11 napísal:cawte chcel by som sa spytat ked si moneybookers uctuje ten poplatok 2 € ci pri prevode s herne na moneybookers ucet alebo az pri vybere s moneybokers na bankovy ucet? dik za odpoved
pri výbere s moneybookers na bankový učet
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
vlade napísal:A je to tu:
Thank you for contacting us and for your kind interest in our new project of Moneybookers Master card.
However, currently the latter is available only for certain countries of residence to which your does not belong. We are doing our best in order to run this project for all our customers in the nearest future. Once it happens all affected customers will be especially notified with instructions how to apply.
Thank you for using us.
Best regards,
Scarlett
The Moneybookers
Uz je to naozaj skutocnostou i na SK, prisla mi ponuka dokonca na email...
M.
edit: nevsimol som si diskusiu predtym, kazdopadne ked kartu ponukli mne, tak uz snad kazdemu
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Markizik napísal:vlade napísal:A je to tu:
Thank you for using us.
Best regards,
Scarlett
The Moneybookers
Uz je to naozaj skutocnostou i na SK, prisla mi ponuka dokonca na email...
M.
..kukni o 10 posledne diskutovanych tem nizsie
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Mewrick napísal:Dakujem za odpoved.Potesi neurazi.Akym sposobom to mate vy riesene.Mate penazenku aj v dolaroch aj v Eurach?
Jedna možnost je mít např moneybookers v € a neteller v $. Od obou peněženek dneska můžeš mít kartu a za platbu v obchodě nejsou žádné poplatky ani při platbě v jiné měně.
- Rumidek
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.