Expekt Poker
Re: Maveno 2
jo, diky :) *JOKINGLY* :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Info pro vsechny
ubehlo skoro 5 hodin a nemam ani carecku od supportu =-O jak fantasticke sluzby pro hrace :-! :-! :-!
-
Re: Info pro vsechny
mne vacsina herni odpoveda cca po 24 hodinach, nebud az taky narocny ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: to vlade
Se mnou by sis vcera moc nezabojoval :-D 4x mi dobral souper na river postupku nebo flush, pak takove hry ja A Q on A J na river A J ... nebo A T vs. A 4 dojde A 4 - proste vcera jsem se uz jen smal a zrovna to zabalil. Ale urcite si zahraji i pristi patek, hraje se tam celkem uvolnene, takze to ubiha rychle :-) Ale stejne kdyz nebude nejak hrozne moc lidi v tom finalovem turnaji tak si tam koupim primy vstup, at si zahraji jen s Cechy o 10.000 usd 8-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ceska podpora - APminer
Je nam luto, ze ste mal vcera problemy s prihlasenim, chyba nastala podobne ako predchadzajuci den na strane iPokru, zlyhal ludsky faktor pri nastavovani tokenu. Vsetkych sucasne upozornujeme, ze cesky support funguje v nasledovnych casoch a je to uvedene aj na ceskej stranke podpory:
Jsme tu 24/7
Česká podpora je
dostupná od 9:00
do 18:00 (SEČ)
od pondělí do pátku.
Podpora v anglickém
jazyce je dostupná 24/7.
Moja osobna podpora na tomto fore je zavisla na mojom pracovnom/sukromnom programe a je to sluzba extra. Nikdy sa prosim nespoliehajte na to, ze tu budem nonstop, aj ked by som samozrejme rad pomohol vo vsetkych problemovych pripadoch. Niekedy to proste nejde, ale pripadnu skodu vzdy zakaznikom refundujeme a snazime sa najst najlepsie riesenie. Vas problem preverim a budeme vas informovat. Dakujem za pochopenie, expekt
Jsme tu 24/7
Česká podpora je
dostupná od 9:00
do 18:00 (SEČ)
od pondělí do pátku.
Podpora v anglickém
jazyce je dostupná 24/7.
Moja osobna podpora na tomto fore je zavisla na mojom pracovnom/sukromnom programe a je to sluzba extra. Nikdy sa prosim nespoliehajte na to, ze tu budem nonstop, aj ked by som samozrejme rad pomohol vo vsetkych problemovych pripadoch. Niekedy to proste nejde, ale pripadnu skodu vzdy zakaznikom refundujeme a snazime sa najst najlepsie riesenie. Vas problem preverim a budeme vas informovat. Dakujem za pochopenie, expekt
- expekt
Re: Ceska podpora - APminer
Diky *THUMBS UP* nejvic mne vytocilo, ze pri online supportu mne to najednou odpojilo a napsalo "incorrect username" :(
uvidim, co se podari zjistit a neco snad vymyslime ;-)
uvidim, co se podari zjistit a neco snad vymyslime ;-)
-
Re: to yegon
ja som tiez zvyknuty na odpovede do hodiny, len nie od poker herni
pravda je ze herne kde hra 5 a pol cloveka by mohli odpovedat rychlo :)
pravda je ze herne kde hra 5 a pol cloveka by mohli odpovedat rychlo :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Ceska podpora - APminer
A co teraz usmejeme sa a ideme dalej.nehnevajte sa ale robite kvalifikaciu a ludia sa nevedia prihlasit a prepadnu im vstupenky,a vy sa vyhovarate na ipoker.????. a vy pisete kedy funguje support?co to ma spolocne.ma to fungovat nie?potom ked bude nulova ucast necudujte sa.*STOP*
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Czuss
Nemam zdani jakej je kod na dnesni expect turnajek o 5000sk, nevite nekdo kde ho sezenu diky :)
- GaNjAlittleBOY
- Založený: Sep 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.