Expekt Poker
Re: Re: Czuss
njn...aj cas je nejaky zly...hesla chodia o par hodin neskor...:-D..to komu chodia uz davno vie:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Ceska podpora - SpongeBob
Ta informacia o case pre cesku zakaznicku podporu bol odpovedou APminerovi na dotaz preco nedostal od ceskej podpory email. Jeho dotaz totiz poslal po case do kedy su ludia online a tak jedina moznost je vyuzit 24 hodinovy support v anglictine. Ta odpoved nijako nesuvisela s problemom tokenu. Kto nemohol pouzit token pre technicky problem samozrejme dostane novy a zucastni sa dalsej kvalifikacie v inom termine. expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Ceska podpora
Ja mam teda s ceskou podporou Expektu jen pozitivni zkusenosti a musim ocenit i jejich osobni pristup
- Maveno
Re: Re: Re: Re: Ceska podpora
Ja mám tiež pozitívny postoj k supportom na expekte a teoreticky im nie je čo vytknúť,ale tu bola reč o tom že ludia sa kvalifikovali na turnaj a nevedeli sa prihlásiť a nie o supporte. *THUMBS UP*
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Ceska podpora
Jasny, ale chyba byla na strane iPokru, kdyby se to zjistilo driv, tak se s tim mohlo neco udelat, casu na kvalifikaci je jeste dost a token nahradej...
- Maveno
Re: Re: pomoc
tak a neviete mi niekto napisat to heslo???
- zippik1
- Založený: Sep 2007
krnov open
viete niekto heslo na dnesny krnov open ? poslite mi ho prosim na savino@centrum.sk
dik.
dik.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.