High Stakes Poker Season 6
High Stakes Poker Season 6
A je to tu!
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: High Stakes Poker Season 6
nuda, som sklamany
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Players Include:
Phil Hellmuth
Phil Ivey
Andreas Hoivold
Daniel Negreanu
Gus Hansen
Tom Dwan
Antonio Esfandiari
Dario Minieri
Zostava pekna a urcite sa bude len zlepsovat, ale ja by som uvital aj torcha menej "famous" mena z turnajov a miesto nich nejakych online HS CG hracov.
Phil Hellmuth
Phil Ivey
Andreas Hoivold
Daniel Negreanu
Gus Hansen
Tom Dwan
Antonio Esfandiari
Dario Minieri
Zostava pekna a urcite sa bude len zlepsovat, ale ja by som uvital aj torcha menej "famous" mena z turnajov a miesto nich nejakych online HS CG hracov.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
mino_o napísal:Players Include:
Phil Hellmuth
Phil Ivey
Andreas Hoivold
Daniel Negreanu
Gus Hansen
Tom Dwan
Antonio Esfandiari
Dario Minieri
neboj, oni su tam len pre dead money helmuthove peniaze sa uz rozprasili po sotle (k -ivymu) a pojde aj zvisok live regularov
-
Hej uz som si to pozrel, nebudem spoilovat, ale nadhera no tych prvych 7 ruk ^^
Inak sa tesim na Elkyho a Galfonda co tam ukazovali ze budu neskor a na Laakove bing blang blaow
Inak sa tesim na Elkyho a Galfonda co tam ukazovali ze budu neskor a na Laakove bing blang blaow
-
mino_o - Príspevky: 360
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
o na to sa osobne tesim aj ja, ked som videl preview tak to vyzeralo dobre, ale tato prva epizoda nic moc, uz ab i povipadavali
-
ako som sa na HSP 6 tesil,tak som teraz celkom sklamany...ach...bez AJ-a to neni ono...Gabe si nema z koho robit srandu,nema sa kto smiat na jeho vtipoch...snazi sa to trosku hadzat na seba ale neni to ako kedysi...mrzi ma ze rozbili toto vynikajuce komentatorske duo...snad producenti HSP zavolaju AJ-a naspat an dalsiu season alebo daju Gabe-ovi aspon noveho co-host-a,lebo takto uz HSP uz nema taky naboj...to ze je tam Kara a robi rozhovory je v pohode,dobre sa na nu pozera,ale radsej tam mohli nechat AJ-a ...teraz to vyzera ako keby som pozeral PAD...proste nic moc...ani sa nema na com pomaly clovek zabavit,kym daniel nezacne robit nejake impressions...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
presne tak, nikto nekuka HSP koli pokru ... ten sa tam aj tak neuvidi pretoze ukazuju len ti enajvacise handy ....ja som kukal HSP lebo som sa pri tom bavil a obcas sa tam aj vyskitla zaujimava handa , ale halvne pre Trashtalk
-
episode 1 already watched, Ivey je
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
To hrajú na FTP? Ale to je iba Omaha nie?
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.