Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
diki pani za nazori
to QQ nabuduce pushnem, sa mi zdalo ze dajaky pussy som
to AK, je to fishka, a limp / 3 bet som videl robit vacsinou fishky z AA, keby ze trafim flop AK, tak sa s nim akurat staknem ked drzi AA, KK, jediny idealny pripad by bol Axx flop ked drzi KK, neviem si predstavit situaciu kde by fishka mohla reprezentovat svoju ruku silnejsie
pokial fishka streli ALL IN predflop ruka zvycajne neni nejaka silna, vacsinou su to mensie poket pari ktore nevie ako inak zahrat, alebo nejaka totalna haluz, on vsak limpol, a potom ma minreraisol, ako by chcel aby som mu aspon to malo doplatil,
mozno zacinam trpiet nejakym fancy syndromom
este raz diki pani za nazori
to QQ nabuduce pushnem, sa mi zdalo ze dajaky pussy som
to AK, je to fishka, a limp / 3 bet som videl robit vacsinou fishky z AA, keby ze trafim flop AK, tak sa s nim akurat staknem ked drzi AA, KK, jediny idealny pripad by bol Axx flop ked drzi KK, neviem si predstavit situaciu kde by fishka mohla reprezentovat svoju ruku silnejsie
pokial fishka streli ALL IN predflop ruka zvycajne neni nejaka silna, vacsinou su to mensie poket pari ktore nevie ako inak zahrat, alebo nejaka totalna haluz, on vsak limpol, a potom ma minreraisol, ako by chcel aby som mu aspon to malo doplatil,
mozno zacinam trpiet nejakym fancy syndromom
este raz diki pani za nazori
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:to QQ nabuduce pushnem, sa mi zdalo ze dajaky pussy som
Normalny 4bet, nie push.
Riddlah napísal:to AK, je to fishka, a limp / 3 bet som videl robit vacsinou fishky z AA, keby ze trafim flop AK, tak sa s nim akurat staknem ked drzi AA, KK, jediny idealny pripad by bol Axx flop ked drzi KK, neviem si predstavit situaciu kde by fishka mohla reprezentovat svoju ruku silnejsie
Nezda sa Ti, ze vidis strasidla, kde nie su? Neviem kolko milionov ruk si odohral, ale ja som videl, ze v tom spote fishkam preplo fakt s roznymi rukami . A ak trafis A a mas AK, tak je 1 kombinacia ako moze tu ruku mat a okrem toho moze mat nehorazne vela hluposti.
Riddlah napísal:pokial fishka streli ALL IN predflop ruka zvycajne neni nejaka silna, vacsinou su to mensie poket pari ktore nevie ako inak zahrat, alebo nejaka totalna haluz, on vsak limpol, a potom ma minreraisol, ako by chcel aby som mu aspon to malo doplatil,
Utvaras zavery z pozorvania niecoho uplne ineho. Fishkovatost ma mnoho tvari - ak Ti niekto da 1000000 : 1, ked mas premium ruku, tak si snad nevyberies tu najstrajsnejsiu, lebo si uz nejaky taky pripad videl v minulosti a nezlozis.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
njn, JK mas pravdu takto som sa na to nedival ze ak hitnem A tak je mozna len 1 kombinacia, a ze mu s tym 3betom mohlo len šibnut
-
limp > min3bet som videl hrat s kopec rukami mimo KK+ naposledy vcera AJo a K9o
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
dneska sa mam začo hanbiť
hanbim sa teda
hanbim sa teda
-
1.typek je 52/4/2.5 cize dost agresivny 27ruk
Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 548093
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $0.85
BTN: $2.12
Hero (SB): $2.03
BB: $2.00
UTG: $1.24
Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with K Q
UTG raises to $0.04, 2 folds, Hero raises to $0.14, 1 fold, UTG calls $0.10
jeho minraisu nedavam moc velky kredit, co je mozno chyba pri hracovi s 4PFR, ale mam nanho len 27ruk zatial, 3betujem lebo som OOP tak si beriem iniciativu, mozno by som mal betnut viac OOP ?
Flop: ($0.30) T T J (2 players)
Hero bets $0.16, UTG calls $0.16
flop betujem, lebo sa mi zda ze je to dobry flop na kontinuacny bet, hoci niesom si isty ci TTJ je to iste co napr. T77, ci je to az taky dry board, a takisto mam 8outov cize mam tam aj equity
Turn: ($0.62) 3 (2 players)
Hero bets $0.38, UTG calls $0.38
neviem ci je to dobre davat druhy barel voci tomu typu hraca, kvoli tomu, ze podla jedneho videa tito turisti, ked sa raz rozhodnu calovat tak to docaluju az do sd, ale stale tam mam 8 outov tak skusam second barel
River: ($1.38) K (2 players)
Hero checks, UTG bets $0.56, Hero calls $0.56
dostavam pot odds 1 : 2 priblizne a vzhladom na to, ze je to agresivny hrac a fish tak nemozem z jeho range vylucit ani ruky ako nizsie pokerpary ako TT, nejake J, alebo slabsie K, takisto moze mat aj trips dost casto, myslim ze za tie penaize to by som mal dorovnat
[spoiler=]Final Pot: $2.50
Hero mucks K Q
UTG shows T J
UTG wins $2.34
(Rake: $0.16)[/spoiler]
Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 548093
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $0.85
BTN: $2.12
Hero (SB): $2.03
BB: $2.00
UTG: $1.24
Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with K Q
UTG raises to $0.04, 2 folds, Hero raises to $0.14, 1 fold, UTG calls $0.10
jeho minraisu nedavam moc velky kredit, co je mozno chyba pri hracovi s 4PFR, ale mam nanho len 27ruk zatial, 3betujem lebo som OOP tak si beriem iniciativu, mozno by som mal betnut viac OOP ?
Flop: ($0.30) T T J (2 players)
Hero bets $0.16, UTG calls $0.16
flop betujem, lebo sa mi zda ze je to dobry flop na kontinuacny bet, hoci niesom si isty ci TTJ je to iste co napr. T77, ci je to az taky dry board, a takisto mam 8outov cize mam tam aj equity
Turn: ($0.62) 3 (2 players)
Hero bets $0.38, UTG calls $0.38
neviem ci je to dobre davat druhy barel voci tomu typu hraca, kvoli tomu, ze podla jedneho videa tito turisti, ked sa raz rozhodnu calovat tak to docaluju az do sd, ale stale tam mam 8 outov tak skusam second barel
River: ($1.38) K (2 players)
Hero checks, UTG bets $0.56, Hero calls $0.56
dostavam pot odds 1 : 2 priblizne a vzhladom na to, ze je to agresivny hrac a fish tak nemozem z jeho range vylucit ani ruky ako nizsie pokerpary ako TT, nejake J, alebo slabsie K, takisto moze mat aj trips dost casto, myslim ze za tie penaize to by som mal dorovnat
[spoiler=]Final Pot: $2.50
Hero mucks K Q
UTG shows T J
UTG wins $2.34
(Rake: $0.16)[/spoiler]
-
mame 16 outov 4xA 4xK 4xQ 4x9 nie?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
aha ups fail ano este Kacka aj Qcka, myslel som len outy na na straight, pricom som zabudol ze K a Q, my dava high pair good kicker
-
Chlpo1989 napísal:mame 16 outov 4xA 4xK 4xQ 4x9 nie?
mame 14 outov jedno Q a jedno K mame na ruke
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
co sa tyka hry - river by som radsej bet/foldol ako check/callol
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 4 hostí.