Riddlah Chalange

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Chalange

Odoslaťod yegon 16 Feb 2010 23:16

to je nieco ine :)

hint: v intervalovom treningu nemas prestavky medzi seriami

uz asi chapes tie commenty :bad:

skus a uvidis - ak das na tom stacionarnom biku viac ako 4 cykly na prvy krat tak si u mna borec, nalepim si tvoju fotku na oltarik a budem sa ti rano a vecer klanat :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 16 Feb 2010 23:16

no ono interlvalovo sa robi aj bike, aj behanie atd- ale napr pri behani ak si das 10-30 a si netrenovany a robis to naplno..tak ti bude fakt na tyzcku, ak budes skratka davat tie sprinty total naplno:)

kazdopadne je to dobra vec a preco som myslim nacrtol vyssie

to co popisujes ty s intervalovym treningom vela nema nakolko tam ide o pluca a aerobne/anaerobne procesy
da sa to napodobovat aj v posilke ale skor pri kruhovom treningu-ktory je narocny najma na nacasovanie a prazdnu posilku aka mat volne to co prave potrebujes:)

edit:btw fakt si to skus a pochopis tu tyku-fakt ak das 4-5 cyklov a budes okej tak aj ja chcem tvoju fotku
je to nieco uplne ine ako hodku v pomalom tempe plavat/behat/bikovat
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 16 Feb 2010 23:23

skusim D: len teraz neviem technicky ako na to, asi sa spytam nejakej holky ci mi nevysvetli co znamenaju vsetky tie veci popisane na nastaveniach biku :D

ked sa postasti budem mat svojho prveho veriaceho :D

:)
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 18 Feb 2010 21:16

Day 10

takze rozhodol som sa znacit si dni kedy dam dobre ranajky + dobru veceru + 100 brusakov na zeleno

dneska som skusal v posilke yegon/tucniak style treningu na biku, kedze stvrtky je malo ludi, mal som stastie ze sa nasla mila mlada dama, ktora mi vysvetlila ako funguju tie bicykle, cakal som sice ze tam toho bude viac na na stavenie, ale stacilo to

tak som postupne striedal silnu zataz 150 - 200 po minute zo slabou zatazou 100 na tri minuty (max sa tam dalo nastavit 600), po 20 minutach som skoncil taky spoteny ako som v posilke este nebol

takisto uz aj to plavanie mi slo lepsie, dost casto som sice sa aj napil vody a jednak ma zacala boliet hlava pri tom, niekedy som namiesto kazdy treti zaber siel kazdy stvrty, mozno aj kvoli tomu aj kvoli tej vode ma ta hlava bolela :D

p.s tvaroch + skoricovy cukor = cista laska
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2010 23:07

Riddlah napísal:Day 10
tak som postupne striedal silnu zataz 150 - 200 po minute zo slabou zatazou 100 na tri minuty (max sa tam dalo nastavit 600), po 20 minutach som skoncil taky spoteny ako som v posilke este nebol

Som bol tiez na max 600 masinke a ked som nastavil calories goal a 30 minut, tak mi ten satansky stroj nastavil 500 :lol2: . Som si po 3 minutach slapal na jazyk, tak nakoniec som dal tych 30 minut na 300 -> 275 a tiez som mal veru dost :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 19 Feb 2010 02:54

ja som nikdy nebicykloval na tej masinke takze neviem-ale to co popisujes znie dobre ale nie ako uplne to co sme sa ti snazili popisat my.

vysvetlim to na behu
rozklusas sa 10 minut

a potom ides intervaly
nieco ako
15 sekund SPRINT AKO O ZIVOT
a 40 sekund vyklus

proste makas najrychlejsie ako vies a tepovu frekvenciu si zenies do nebies a sokujes telo.

ja osobne take nieco v behu nevydrzim ani 10+40 a rozhodne nie 3+ intervaly:)

takze minutu na biku s velkou zatazou je ok ale ide aj o rychlost imo :)

skratka 1 minuta je nemozny interval na sprint-max vypatie ak chces neumriet imo
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod yegon 19 Feb 2010 07:45

tucniak napísal:skratka 1 minuta je nemozny interval na sprint-max vypatie ak chces neumriet imo

+1

ak vydrzis minutu tak nejdes tou intenzitou o akej sme hovorili :)

to ma byt 20s maximalne 30s a das do toho vsetko
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Riddlah 23 Feb 2010 21:58

Day 15

zasa som dnes skusal yegon/tucniak style

takze robil som to takto 10 minut uroven 100, 45sekund uroven 400+- nepametam dobre a slapal ako to len ide, kalorie my vyskocili zo 500 na 1500 a potom 3 minut klus, tak som dal dve cykly a povedal som si ze dam aj treti vydrzal som 30 sekund potom doklusal dve minuty a siel domov, kedze mi zacalo byt divne na zaludku :D

takisto ked sa mi zdalo na plavarni ze uz ovladam bilateralne plavanie, tak som si vsimol, ze sexi holka nalavo ma vpohode obehuje svojim jednostranno dychacim kraulom :Bravo: ta holka plavala ako drak, cize mam novu inspiraciu pokusit sa dostat na jej uroven
bilateral must destroy all, I belive

btw: dneska som objavil skvely song
http://www.youtube.com/watch?v=1ool7259xNQ
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod yegon 23 Feb 2010 22:01

pesnicka dobra len neviem preco mam pocit ze vypoved "dneska som objavil" nekoresponduje s jej vekom :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Riddlah 23 Feb 2010 22:13

dneska som pozeral jeden serial ktory ma na konci, dojal a hrala pritom ta pesnicka, tak som to vygogli ze co to je, podla slov ktore som rozumel :D doteraz som sa s tym vobec nestretol :D a nezijem na mesiaci :D
Obrázok používateľa
Riddlah

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!