Riddlah Chalange
Re: Riddlah Chalange
to je nieco ine
hint: v intervalovom treningu nemas prestavky medzi seriami
uz asi chapes tie commenty
skus a uvidis - ak das na tom stacionarnom biku viac ako 4 cykly na prvy krat tak si u mna borec, nalepim si tvoju fotku na oltarik a budem sa ti rano a vecer klanat
hint: v intervalovom treningu nemas prestavky medzi seriami
uz asi chapes tie commenty
skus a uvidis - ak das na tom stacionarnom biku viac ako 4 cykly na prvy krat tak si u mna borec, nalepim si tvoju fotku na oltarik a budem sa ti rano a vecer klanat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no ono interlvalovo sa robi aj bike, aj behanie atd- ale napr pri behani ak si das 10-30 a si netrenovany a robis to naplno..tak ti bude fakt na tyzcku, ak budes skratka davat tie sprinty total naplno:)
kazdopadne je to dobra vec a preco som myslim nacrtol vyssie
to co popisujes ty s intervalovym treningom vela nema nakolko tam ide o pluca a aerobne/anaerobne procesy
da sa to napodobovat aj v posilke ale skor pri kruhovom treningu-ktory je narocny najma na nacasovanie a prazdnu posilku aka mat volne to co prave potrebujes:)
edit:btw fakt si to skus a pochopis tu tyku-fakt ak das 4-5 cyklov a budes okej tak aj ja chcem tvoju fotku
je to nieco uplne ine ako hodku v pomalom tempe plavat/behat/bikovat
kazdopadne je to dobra vec a preco som myslim nacrtol vyssie
to co popisujes ty s intervalovym treningom vela nema nakolko tam ide o pluca a aerobne/anaerobne procesy
da sa to napodobovat aj v posilke ale skor pri kruhovom treningu-ktory je narocny najma na nacasovanie a prazdnu posilku aka mat volne to co prave potrebujes:)
edit:btw fakt si to skus a pochopis tu tyku-fakt ak das 4-5 cyklov a budes okej tak aj ja chcem tvoju fotku
je to nieco uplne ine ako hodku v pomalom tempe plavat/behat/bikovat
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
skusim D: len teraz neviem technicky ako na to, asi sa spytam nejakej holky ci mi nevysvetli co znamenaju vsetky tie veci popisane na nastaveniach biku
ked sa postasti budem mat svojho prveho veriaceho
ked sa postasti budem mat svojho prveho veriaceho
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Day 10
takze rozhodol som sa znacit si dni kedy dam dobre ranajky + dobru veceru + 100 brusakov na zeleno
dneska som skusal v posilke yegon/tucniak style treningu na biku, kedze stvrtky je malo ludi, mal som stastie ze sa nasla mila mlada dama, ktora mi vysvetlila ako funguju tie bicykle, cakal som sice ze tam toho bude viac na na stavenie, ale stacilo to
tak som postupne striedal silnu zataz 150 - 200 po minute zo slabou zatazou 100 na tri minuty (max sa tam dalo nastavit 600), po 20 minutach som skoncil taky spoteny ako som v posilke este nebol
takisto uz aj to plavanie mi slo lepsie, dost casto som sice sa aj napil vody a jednak ma zacala boliet hlava pri tom, niekedy som namiesto kazdy treti zaber siel kazdy stvrty, mozno aj kvoli tomu aj kvoli tej vode ma ta hlava bolela
p.s tvaroch + skoricovy cukor = cista laska
takze rozhodol som sa znacit si dni kedy dam dobre ranajky + dobru veceru + 100 brusakov na zeleno
dneska som skusal v posilke yegon/tucniak style treningu na biku, kedze stvrtky je malo ludi, mal som stastie ze sa nasla mila mlada dama, ktora mi vysvetlila ako funguju tie bicykle, cakal som sice ze tam toho bude viac na na stavenie, ale stacilo to
tak som postupne striedal silnu zataz 150 - 200 po minute zo slabou zatazou 100 na tri minuty (max sa tam dalo nastavit 600), po 20 minutach som skoncil taky spoteny ako som v posilke este nebol
takisto uz aj to plavanie mi slo lepsie, dost casto som sice sa aj napil vody a jednak ma zacala boliet hlava pri tom, niekedy som namiesto kazdy treti zaber siel kazdy stvrty, mozno aj kvoli tomu aj kvoli tej vode ma ta hlava bolela
p.s tvaroch + skoricovy cukor = cista laska
-
Riddlah napísal:Day 10
Som bol tiez na max 600 masinke a ked som nastavil calories goal a 30 minut, tak mi ten satansky stroj nastavil 500 . Som si po 3 minutach slapal na jazyk, tak nakoniec som dal tych 30 minut na 300 -> 275 a tiez som mal veru dost .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ja som nikdy nebicykloval na tej masinke takze neviem-ale to co popisujes znie dobre ale nie ako uplne to co sme sa ti snazili popisat my.
vysvetlim to na behu
rozklusas sa 10 minut
a potom ides intervaly
nieco ako
15 sekund SPRINT AKO O ZIVOT
a 40 sekund vyklus
proste makas najrychlejsie ako vies a tepovu frekvenciu si zenies do nebies a sokujes telo.
ja osobne take nieco v behu nevydrzim ani 10+40 a rozhodne nie 3+ intervaly:)
takze minutu na biku s velkou zatazou je ok ale ide aj o rychlost imo
skratka 1 minuta je nemozny interval na sprint-max vypatie ak chces neumriet imo
vysvetlim to na behu
rozklusas sa 10 minut
a potom ides intervaly
nieco ako
15 sekund SPRINT AKO O ZIVOT
a 40 sekund vyklus
proste makas najrychlejsie ako vies a tepovu frekvenciu si zenies do nebies a sokujes telo.
ja osobne take nieco v behu nevydrzim ani 10+40 a rozhodne nie 3+ intervaly:)
takze minutu na biku s velkou zatazou je ok ale ide aj o rychlost imo
skratka 1 minuta je nemozny interval na sprint-max vypatie ak chces neumriet imo
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:skratka 1 minuta je nemozny interval na sprint-max vypatie ak chces neumriet imo
+1
ak vydrzis minutu tak nejdes tou intenzitou o akej sme hovorili
to ma byt 20s maximalne 30s a das do toho vsetko
-
Day 15
zasa som dnes skusal yegon/tucniak style
takze robil som to takto 10 minut uroven 100, 45sekund uroven 400+- nepametam dobre a slapal ako to len ide, kalorie my vyskocili zo 500 na 1500 a potom 3 minut klus, tak som dal dve cykly a povedal som si ze dam aj treti vydrzal som 30 sekund potom doklusal dve minuty a siel domov, kedze mi zacalo byt divne na zaludku
takisto ked sa mi zdalo na plavarni ze uz ovladam bilateralne plavanie, tak som si vsimol, ze sexi holka nalavo ma vpohode obehuje svojim jednostranno dychacim kraulom ta holka plavala ako drak, cize mam novu inspiraciu pokusit sa dostat na jej uroven
bilateral must destroy all, I belive
btw: dneska som objavil skvely song
http://www.youtube.com/watch?v=1ool7259xNQ
zasa som dnes skusal yegon/tucniak style
takze robil som to takto 10 minut uroven 100, 45sekund uroven 400+- nepametam dobre a slapal ako to len ide, kalorie my vyskocili zo 500 na 1500 a potom 3 minut klus, tak som dal dve cykly a povedal som si ze dam aj treti vydrzal som 30 sekund potom doklusal dve minuty a siel domov, kedze mi zacalo byt divne na zaludku
takisto ked sa mi zdalo na plavarni ze uz ovladam bilateralne plavanie, tak som si vsimol, ze sexi holka nalavo ma vpohode obehuje svojim jednostranno dychacim kraulom ta holka plavala ako drak, cize mam novu inspiraciu pokusit sa dostat na jej uroven
bilateral must destroy all, I belive
btw: dneska som objavil skvely song
http://www.youtube.com/watch?v=1ool7259xNQ
-
pesnicka dobra len neviem preco mam pocit ze vypoved "dneska som objavil" nekoresponduje s jej vekom
-
dneska som pozeral jeden serial ktory ma na konci, dojal a hrala pritom ta pesnicka, tak som to vygogli ze co to je, podla slov ktore som rozumel doteraz som sa s tym vobec nestretol a nezijem na mesiaci
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.