Vyhrá Slovensko, alebo Česko?
Re: Vyhrá Slovensko, alebo Česko?
Stavim sa o 20-50€ ze padne viac golov ako 5.5... za dobre odds
Ma niekdo zaujem?
Ma niekdo zaujem?
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
DevilMayCry napísal:...kvalitativne to slo dole za tie roky od poslednej olmpiady na oboch stranach
tak stýmto nesuhlasím kvalitatívne sme šli dole len my. češi maju káder rovnako silny možno aj lepši ked sa pozrieš do KHL NHL kdo má kde akých hráčov a v akých kluboch a aj počty hračov skus porovnat tak ti vinde že naše dávno zabudnuté hviezdy typu šatat demitra handzuš a spol sú natom o poznanie horšie.
Ale aj tak im budem fandit som predsa slovák a verim že by sme mohli aspon prekvapit
Naposledy upravil Drobec37 dňa 17 Feb 2010 20:35, celkovo upravené 1 krát.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
korki napísal:Stavim sa o 20-50€ ze padne viac golov ako 5.5... za dobre odds
Ma niekdo zaujem?
v B**fair mas 2.02, lepsi ti urcite nedam, ak chces za 1.95 si to mozes dat u mna:)
ale samozrejme nemam zaujem na tebe zarabat....ja davam 30E na tych 2.02
- alanmanowar
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
DevilMayCry napísal:Proky napísal:
Slovensko - Česko na OH a nepodstatny zapas
Palffy a spol. vs Jagr a spol. to bude MEGA zapas!
stojim si za svojim...nepodstatny zapas.... a mega zapas to nebude ...kvalitativne to slo dole za tie roky od poslednej olmpiady na oboch stranach
preco by to bol nepodstatny zapas , oproti formatu na MSR tuto rozhoduje kazdy gol nie to este zapas takze neviem o com hovoris
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:
preco by to bol nepodstatny zapas , oproti formatu na MSR tuto rozhoduje kazdy gol nie to este zapas takze neviem o com hovoris
no tak pokial viem zo skupiny postupuju vsetci bez ohladu na vysledky....
cize prvy podstatny zapas nas caka az po skupinovych bojoch....je jedno ci vsetko vyhrame alebo prehrame....jasne ze drzim nasim a verim ze nieco uhrame a mozno budeme hned vo stvrtfinale a nebudeme musiet hrat to male osemfinale
urcite by som nechal odpocivat gaborika lebo ten sa nam zide ked pojde do tuheho a nie teraz nasilu ho davat hrat
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
ak to mozem povedat takto, skusim
situacia teraz v preflope je asi takato
SVK - K,Q (vo farbe)
CZ - J,J
...tak nejak aj v percentach...
a ak sa supera nezlakneme raisneme to hned v uvode, pojdeme agresivne tak to urcite vyhrame
//ja nasim naozaj verim //
situacia teraz v preflope je asi takato
SVK - K,Q (vo farbe)
CZ - J,J
...tak nejak aj v percentach...
a ak sa supera nezlakneme raisneme to hned v uvode, pojdeme agresivne tak to urcite vyhrame
//ja nasim naozaj verim //
-
r3mus - Príspevky: 20
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ale jedine ak dobre trafime a cesi nechytia 2 outer potom
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
DevilMayCry napísal:w4444x napísal:
cize prvy podstatny zapas nas caka az po skupinovych bojoch....je jedno ci vsetko vyhrame alebo prehrame....jasne ze drzim nasim a verim ze nieco uhrame a mozno budeme hned vo stvrtfinale a nebudeme musiet hrat to male osemfinale
urcite by som nechal odpocivat gaborika lebo ten sa nam zide ked pojde do tuheho a nie teraz nasilu ho davat hrat
no zo skupiny postupuju sice vsetci ale neni asi jedno ci budeme hrat so svajciarskom alebo kanadou v zapase o dalsi postup
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:DevilMayCry napísal:w4444x napísal:
no zo skupiny postupuju sice vsetci ale neni asi jedno ci budeme hrat so svajciarskom alebo kanadou v zapase o dalsi postup
-povedz toto v kanade a si mrtvy muz,ze kanada nepustupi priamo,inak vedel som ze su to fanatici do hokeja,ale vcera v telke komentator vravel,ze listky na finale sa predavaju na cierno za 35.000 eur,neni to preklep 35k eur
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Něco na uvolnění napětí před zápasem...
http://sportsillustrated.cnn.com/2010_swimsuit/winter/
Docela by mne zajímalo,kterj blbec vynalezl kombinézi....
Bych je nechal jezdit pěkně v bikinách...
Jinak dneska
CZ - SK 7:2
http://sportsillustrated.cnn.com/2010_swimsuit/winter/
Docela by mne zajímalo,kterj blbec vynalezl kombinézi....
Bych je nechal jezdit pěkně v bikinách...
Jinak dneska
CZ - SK 7:2
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.