palo1973 napísal:-ani ja chelsea nemusim,len som chcel poukazat,ze zapasy v ktorych ide o 10ky milionov rozhoduju rozhodcovia ako boli vcera,ten ofsajd sa nedal nevidiet....
http://sportky.topky.sk/c/42506/rozhodc ... al-wengera
palo1973 napísal:-ani ja chelsea nemusim,len som chcel poukazat,ze zapasy v ktorych ide o 10ky milionov rozhoduju rozhodcovia ako boli vcera,ten ofsajd sa nedal nevidiet....
marcoo12snv napísal:emjayko napísal:ano mal som na mysli ten dvojzapas ked ste 180 minut mali 10 hracov vo vlastnej 16ke, neboj sa finale s ManU som videl niekolko krat velmi rad sa na ten zapas pozeram
a ja ze myslis ten zapas, kde chelsea mala asi 5-6 goloviek, 2 neodpiskane penalty a co barca postupila s jednou strelou na branu
emjayko napísal:som zvedavy ci si videl aj prvy zapas a ked sa zrataju golovky z obidvoch zapasov ze kto ich mal viac keby sa obcas dostali v prvom zapase aj na superovu polovicu mozno by sa nemuseli stazovat na rozhodcov... jaj a este aby som nezabudol cervena pre barcu v druhom zapase
emjayko napísal:njn kazdy kto dava zapravdu chelsea si mysli ze prvy zapas neexistoval
marcoo12snv napísal:emjayko napísal:njn kazdy kto dava zapravdu chelsea si mysli ze prvy zapas neexistoval
prvy zapas skoncil 0:0 a nemal som pocit zeby barca nejako hviezdila.... hrali sme vonku, museli sme branit a doma sme boli 100x lepsi, bohuzial drogba nedal tutovku a ostatok nam posral rozhodca...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.