Drobec37 napísal:WolfiKxx napísal:trosku mensi cbet staci 1.4 splni ten isty ucel ,
a turn u mna fold - je pasivny aj ked betuje malo myslim ze casto tam bude mat Ax + si OOP a na rivri ked betne tak je zle nedobre takze foldovat turn moj nazor + stavim sa ze si tiez urobil fold
cbetujem tak vela pretože myslim že keby cbetujem slabšie ostane mi v hre aj s nejakým JJ TT a na sylný bet by tieto kobinacie asi zahodil a rátal som stým že ak to aspon callne tak som asi pozadu.
Peto premyslaj trosku nad tym co pises: ak dobre chapem tak cbetujes vela aby ta callo len Ax a zahodili JJ, TT. Ved s QQ furt mozes tahat value s strasne vela ruk pri takej fish, a nie ako pises Axx flop je konec.
Trosku to rozoberiem: bud vyhras maly pot cbetom, alebo prehras velky ked ta callne...
Prave tu chceme aby ta calla handa ako JJ,TT a aby si z nich vytahal value. Osobne by som tu zahral slabsi cbet, a potom c/c slabsie bety na bluffcatch. Tuto liniu ked cbetnes a on callne kde nefolduje nic krom blbosti maximalnych a nasledne checknes turn, to proste bude casto skusat ukradnut. Tu by ma zaujimala turn agr, no urcite by som nefoldoval, urcite nie proti takemu expertovi iked Ax mat moze, no nebude ho mat casto.