Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod poldinhoo 20 Feb 2010 11:33

skodlivé to nie je :) ale ako pišeš,ako spôsob chudnutia je to nezmysel..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod mr_kaktus 20 Feb 2010 11:35

ako sposob chudnutia nie, ale ako sposob precistenia organizmu v ramci nabehnutia na zdravy sposob zivota je to ok :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod wizdo 20 Feb 2010 11:47

yegon napísal:btw kto proti mne nevsadil spravil chybu - tu je zatial vysledok mojho "snazenia"

vyzera to skor ako graf v omahe nech vyvoj hmotnosti chudnuceho cloveka

variance.jpg

Na graf v omahe je to mala vzorka :lol2: :lol2:

Inak ako tak kukam padaju tu celkom zaujimave tezy...joga, hladovanie atď.

Ja som inak skôr za tu ryžovú párdňovú diétu ako hladovať čo i len deň :-)

Potom na brucho čo si pamatám mne(mne osobne a neodporúčam) pomohlo keď som vyhodil sladkosti a spol zo stravy. jedol pravidelne 5--6 krát denne, a skoro denne brušákoval, alebo potom keď som trénoval a mal po tréningu 45minút len na brucho(brušáky na šikmej lavičke, zdvíhanie kolien, prednožovanie vo vise, potom tie špeci brušáky čo máš chytené nohy a celý trup v lufte...) ale to som mal menej rokov a telo stíhalo regenerovať...

Inak k tej jóge, ono to je dosť fajn, lne by som k tomu odporúčal pridať aj nejaké posilovanie, lebo to stále naťahovanie šliach ako som čítal zničilo pár "jogínom" chrbticu(10rokov+ nič iné len joga) a pod...

A jeden tip z "evy" ak chcete schudnúť pite pol hodinu pred hlavnými jedlami (obed večera) pol litra vody, aby ste mali "akože" plný žalúdok a nemali chuť tolko jesť...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Miham 20 Feb 2010 11:53

Taaak to asi skusim nejako zmixovat :) predtym nez nabehnem na dietu tak dam asi 2 dni na vode (raz som vydrzal aj 3 a dalo sa to v pohode). A potom teda raz za tyzden budem opakovat vodovy den. Medzitym ziadne smazene, ziadne pecene a vylucit aj biele pecivo (tmave tiez len zriedka). A potom vela zeleniny a ovocia. Uuuuuf ale bude to narocne :).

Ale samozrejme kazdu radu si vypocujem velmi rad :). A tentokrat jednoducho schudnem! Tak som sa rozhodol a ked uz sa mi to nepodari teraz, tak asi nikdy.

Kolkokrat do tyzdna by bolo teda idealne mat nejaku zataz? :)
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod mr_kaktus 20 Feb 2010 11:55

wizdo :) to potom museli nejakym zlym sposobom cvicit :) ako syn jogina ti viem povedat ze moj otec (teraz bude mat 51) po cca 20 rokoch cvicenia jogy absolutne nema znicenu chrbticu a co je najhorsie ze dokaze spravit cviky ktore ja o 25 rokov mladsi nemam sancu :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod yegon 20 Feb 2010 11:59

wizdo napísal: a skoro denne brušákoval, alebo potom keď som trénoval a mal po tréningu 45minút len na brucho(brušáky na šikmej lavičke, zdvíhanie kolien, prednožovanie vo vise, potom tie špeci brušáky čo máš chytené nohy a celý trup v lufte...)

lol to je ciste ze EVA style

ked chces schudnut tak cvicit brucho je asi najvacsia strata casu :) treba cvicit velke svaly ktore jednak spalia najviac energie a aj najrychlejsie rastu a tym zvysuju bazalny metabolizmus - nohy/chrbat

co sa tyka siloveho treningu tak pre zaciatocnika 3x/tyzden staci, neskor ked clovek rozdeli svalove partie do roznych dni tak sa da aj 4x
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Riddlah 20 Feb 2010 12:12

yegon napísal:
+ ako povedal kaktus o joginoch a tychto vychodnych kulturach - oni maju celkom rozumne napady. Posledne som sa snazil presvedcit jehovistov ktori ma obtazovali ze podla mna ti tibetania, indovia a im podobni su na tom lepsie nez krestania a ze maju priamy kontakt s bohom - ze ci sa na to neskusia dat :) utekali odo mna krizujuc sa a s vybulenymi ocami

1 - krestania niesu jehovisti :D

2 - museli mat radost :D ze sa aspon niekto s nimi bavi :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 20 Feb 2010 12:32

Miham napísal:Medzitym ziadne smazene, ziadne pecene a vylucit aj biele pecivo (tmave tiez len zriedka). A potom vela zeleniny a ovocia. Uuuuuf ale bude to narocne :).

Ziadne sladke napoje, ziadne sladkosti, atd. Pozri si http://www.chudnutie-ako.sk/ . Dolezite je mat aku-taku predstavu, co jest, aku to ma energiu a ci to stoji za to a zasyti to. Napr. miesto kuska torty sa mozes za rovnake mnozostvo energie dobre najest a este nebudes mat po sladkom pocit hladu, atd :).

Taktiez pozor na to, ze niektore ovocie je dost zradne. Napr. banan ma zakerne vela energie a teda pred jedlom/pri jedle uprednostnuj tonu zeleniny a vodu. Zeleniny aj 0.5kg denne a viac kludne :).

Taktiez dodrziavat pitny rezim a kazdu chvilu pit je good.

EDIT: a nedrz jeden den tyzdenne hladovku .. fakt nie ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod johnmirow 20 Feb 2010 12:59

w4444x napísal:johnyyyymiiiiiiiroww povedz mi ako si ty vlastne pribral ked cele dni zijes z vody :) ?

w444444444444444x je to velice jednoduche, staci zmiesat tie najlepsie ingrediencie, ktore mi ostali -> vlastny chlieb zo speci muky, slaninka, bravcove masko, klobasky, tie najtucnejsie syry, ktore najdes v obchode a kolaciky z este viac speci muky :) a hlavne ziadny pohyb :evil:
takze same sacharidy a tuky :)
teraz sice jem to iste, ale aspon v mensom mnozstve :)
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 20 Feb 2010 14:49

Ked vidim, ako sa tu trapite, velmi rad vam pomozem.

1. Chudnutie je jednoducha rovnica. Musime spalit viac energie ako prijmeme (len aby sa nezabudlo)
2. Je mozne schudnut bez cvicenia, I ked kombinacia cvicenie + dieta (resp. "normalne" stravovacie navyky) je velmi synergicka. Cvicenim spalujete energiu niekolkrat. Pri samotnom cviceni a nasledne pri regeneracii svalov (u zaciatocnikov, kde je hranicny efekt najvacsi, moze regeneracia trvat aj niekolko dni!)
3. Je nesmierne narocne udrzat si znizenu vahu (toto je absolutne najvacsi problem vsetkych redukcnych diet).

Ako na to?!
Dieta (proces chudnutia) by mala mat tri fazy.

1. Je potrebne si upravit kyslost v tele. najlepsie tak, aby kysle a zasadite prostredie bolo v tele vyvazene. Kvoli zlym stravovacim navykom vase telo pravdepodobne prijima viac sacharidov ako potrebuje (kludne aj o 300%+) a tie sa nutne potom menia na tuky a zvysuje sa hladina cukru (zjednodusene povedane). Vasa cielova hodnota pH by mala byt 7. Vtedy telo najlepsie spaluje tuky a odburava zadrzanu vodu (clovek je v podstate cca 65% voda ;).

2. Vyradit zo stravy pocas trvania diety zemiaky, ryzu (!), cestoviny a biele pecivo!!! Pit vela vody resp. nesladenych napojov (2,5l/den+) a ak sa da, tak aj vela zeleniny. Zakerne zachvaty hladu sa dobre kontruju bananom ;)
!KRITICKA FAZA! Po cca 14 dnoch si telo uvedomi ze chudne a zacne sa instinktivne branit a ukladat este aj z toho mala, co zjete, aby zabranilo dalsiemu chudnutiu. (v prirode ubytok vahy = ubytok energie = nem dobre ;) Vaha neklesa, psychika byva zvycajne priserna (dva tyzdne ste sa poriadne nenajedli), ste mimoriadne nervozny a prenasate to uplne na kazdeho. Myslienka na poriadnu zranicu je taka SILNA, ze si vela z vas povie, fuck it, toto nemam za potreby, bring 'em plates full! Vase telo vas nuti sa nazrat. Instinktivne.

3. Stabilizacia a.k.a. protiutok! Zrali by ste tak VELMI! Vase telo sa cele trasie na poriadnu zranicu. V tejto faze pokracovat v chudnuti je nezdrave, pretoze vase telo spravi vsetko preto, aby ste uz nechudli, lebo si mysli, ze zomierate resp. minate zivotnu energiu. Treba ho tak trosken ojebabrat. Postupne zaradte do jedalnicka potraviny, na ktore mate chut (nie junk food!) ako napriklad kuriatko, hovadzinku, vajicka, mliecne vyrobky, nizkotucne syry atd... Tym vyslete telu signal: "neboj sa, uz je dobre". Tato faza bude trvat cca 14dni. V tejto faze je dolezite stabilizovat, tzn. snazit sa nepribrat. Chudnutie nie je dolezite.
Po ukonceni tejto fazy je telo stabilizovane a chudnutie je pren znova novinka!

- proces opakovat ;)

Add Jojo efekt:
Dieta, ktoru vam tu predstavujem, obsahuje specialny produkt (>sukromna sprava), ktory zabranuje pocitu hladu, stradaniu a celkovemu deficitu vitaminov a potravin, co je tak typicke pre klasicke diety. Jojo efekt je neexistujuci, pretoze pri konzumacii daneho produktu bude vase telo po cely cas trvania diety zasobovane vsetkym potrebnym (len v mensej miere, ako ste zvyknuty ;) ). Vas mozog si tak zakoduje spravne stravovacie navyky a nebude mat potrebu sa vracat na povodnu vahu, pretoze chudnutie nebude sprevadzane ziadnymi deficitmi v zivinach a vitaminoch.

Know-how je darcek. :gl:

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
zetko61
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!