mr_kaktus napísal:co sa tyka hry - river by som radsej bet/foldol ako check/callol
a kolko by som mal betnut aby som to mohol foldnut ? zostava mu 0.56 behind a pot je velky 1.38 ked tam nieco betnem tak uz to musim dorovnat podla mna (pokial by neslo o clickbet ci mozno aj pri nom ?)
Riddlah napísal:1.typek je 52/4/2.5 cize dost agresivny 27ruk
riddlah 52/4 nie je agresivny ale pasivny as hell a 3betovat s KQo PFR 4 UTG raisora aj ked je to fish a mas malo ruk mi nepride ako rozumny adjust..ak by bol 52/24, je to iny pripad
ked uz hitnes river 3. najlepsiu kartu aku si cakal, tak checkujes? myslis, ze ti pasivna calling station zlozi 44-99/Jx? betujeme predsa for value z majority jeho range
nevsimol som si ze ma tak malo behind....napisal som nieco podobne ako horsey ale nieco mi tu zblblo a neodoslalo mi ten comment (viem ze to znie nepravdepodobne ale je prisaham na svoje nenarodene deti )
Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with 8 8 UTG raises to $1.64, 2 folds, Hero raises to $2.24, 2 folds
Flop: ($3.31) 7 7 K
Turn: ($3.31) 2
River: ($3.31) 7
Final Pot: $3.31 UTG shows T 6 Hero shows 8 8 Hero wins $2.49 (Rake: $0.22)
3.ruka
na flope caluje s tym ze uvidim co dalej, ale s TPGK sa asi stakovat za 100bb nebudem ani proti fishke ? pokial ma nejake Q a chrani si ho pred overkaratmi tak budem mat castejsie slabsie Q ci silnejsie ?
k tej tretej ruke, typek vyzera zatial dost aggro, turn by som calloval az ps bet a river tiez (co by uz v podstate bol stackoff) - ked pises ze sa nechces stackovat ani proti rybe - imo si tam dost casto popredu. z Q ruk ta bije len AQ, QK, Q6, Q2 s tym ze Q2 by som aj u takehoto typka vylucil aj ked ruku by som zase za to do ohna nedal bijes QT, Q9, Q8, Q7, Q5, Q4, Q3 s tym ze nejake Q4 a Q3 by som zase vylucil ale tiez by som ruku nedal do ohna za to ze ich tam obcas nenajdes inac uz som parkrat narazil takto aj na AA, KK s tym ze villain bol pred flopom strasne tricky a limp calloval a potom to hral presne takto ps bet flop overbet turn. suma sumarum. keby betoval normalne tak s nim idem happy do SD ale na ten strasny overbet na turne to je imho fold
neviem ci sa to stava niekom tak ako mne, ale niektore chyby robim z nepozornosti, napr. cbetnem do 4och hracov, pricom si myslim ze cbetujem do dvoch, pri tejto hre som si uvedomil az o hodinu neskor ze nemam GUTSHOT + FLASHDRAW ako som si myslel, ale len FLASHDRAW a BACKDOOR GUTSHOT ?:D anyways, nepozornost ma stala buyin, ale stale lepsie ze som aspon nejake outy mal
Turn: ($0.28) K (3 players) Hero checks, CO checks, BTN checks
cakam ze CO zasa raisne a dam to na c/r , okradam sa o value ?
River: ($0.28) 6 (3 players) Hero bets $0.28, CO folds, BTN raises to $0.56, Hero calls $0.28
vdaka jeho minraisu mam dobre pot odds na dorovnanie a mam flash s dvoma kartami na ruke a tie sa neskladaju ani sparovany board neni , ba co viac mozno by som to mal aj raisnut ci ?:D