dzejkej napísal:Nie som yegon, ale ja by som Ti poradil meditovat .. Mayday urobi snad coskoro workshop .
Hrat nieco ine nie je way to go a nepokladam do za stastnu radu. Problem je v tiltovani a nie v PLO. Budes hrat SNG, prehras x situacii za sebou ako favorit a zapnes si nejaky turnaj o polku BR? Budes hrat 6max NL a ked sa nebude darit, pojdes o 5 stakes vyssie? Kym hras poker a nie sach, tak vzdy bude hrat nejaku tu rolu nahoda a ak si nachylny na tilt a vymyslanie hluposti, vzdy mas riziko, ze to znova po..
Nauc sa sebakontrole a najblizsie ked budes v tilte a chciet ist hrat vyssie, uvedom si tych 7 bustnutych rollov. Ak to nezaberie, nehraj poker IMO, lebo je to pre Teba stratova vec bez buducnosti.
Jo ten problem sa da vyriesit na PSku jednoducho, responsible gaming a restrict table limits....maximalne ma bude tilt stat 2-3BI a nie roll, to len tak naokraj. A áno mal som ho zapnuty len som sa sekol a chcel som zmenit usd na eur lebo mi nešli eur stoly a akurát som to zabudol dať späť...
Ako hovorim mam nejaku chvilu tak mam aspon co trenovat... Asi si nalepim na obrazovku nalepku bustol si 7 rollov... alebo niečo pdoobné, aby som mal môj tilt problém stále na očiach