Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdow rebuild blog

Odoslaťod wizdo 24 Feb 2010 10:03

dzejkej napísal:Nie som yegon, ale ja by som Ti poradil meditovat .. Mayday urobi snad coskoro workshop ;).

Hrat nieco ine nie je way to go a nepokladam do za stastnu radu. Problem je v tiltovani a nie v PLO. Budes hrat SNG, prehras x situacii za sebou ako favorit a zapnes si nejaky turnaj o polku BR? Budes hrat 6max NL a ked sa nebude darit, pojdes o 5 stakes vyssie? Kym hras poker a nie sach, tak vzdy bude hrat nejaku tu rolu nahoda a ak si nachylny na tilt a vymyslanie hluposti, vzdy mas riziko, ze to znova po..

Nauc sa sebakontrole a najblizsie ked budes v tilte a chciet ist hrat vyssie, uvedom si tych 7 bustnutych rollov. Ak to nezaberie, nehraj poker IMO, lebo je to pre Teba stratova vec bez buducnosti.

Jo ten problem sa da vyriesit na PSku jednoducho, responsible gaming a restrict table limits....maximalne ma bude tilt stat 2-3BI a nie roll, to len tak naokraj. A áno mal som ho zapnuty len som sa sekol a chcel som zmenit usd na eur lebo mi nešli eur stoly a akurát som to zabudol dať späť...

Ako hovorim mam nejaku chvilu tak mam aspon co trenovat... Asi si nalepim na obrazovku nalepku bustol si 7 rollov... :wizdo: alebo niečo pdoobné, aby som mal môj tilt problém stále na očiach
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 24 Feb 2010 10:15

no suhlasim ze problem je tilt ale napriklad u mna rozne formy pokru vyvolavaju rozny tilt

maximum je HU SNG, potom HU a najmenej 6max cash

pocul som ze cap plo je HUSNG na tretiu co sa tyka tilt inducingu
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 24 Feb 2010 10:16

Ten problem sa da vyriesit tak, ze sa naucis kontrolovat a nie, ze si zaskrtnes nejake obmedzenia herne. To je vyhybanie sa dosledkom, ale stale to neriesi pricinu :). Zmenis hernu, zabudnes to znova zapnut, atd a je to v pecku.

Taka nalepka na monitore znie lepsie! :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 24 Feb 2010 10:17

dzejkej napísal:ja by som Ti poradil meditovat .. Mayday urobi snad coskoro workshop ;).

pockaj pockaj - v mojich predstavach

mayday + meditacia =
mj01.gif
mj01.gif (12.6 ) Zobrazená 2176 krát

:)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 24 Feb 2010 10:19

Tak nejak priblizne .. Ale taky workshop by bol kopec srandy :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 24 Feb 2010 10:20

whatever ked to pomaha treba ist do toho :D
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod wizdo 24 Feb 2010 11:39

yegon napísal:no suhlasim ze problem je tilt ale napriklad u mna rozne formy pokru vyvolavaju rozny tilt

maximum je HU SNG, potom HU a najmenej 6max cash

pocul som ze cap plo je HUSNG na tretiu co sa tyka tilt inducingu

mohol by som skusit SnG najblizsie, nie ako rebulid ale ako zvladac tiltu, mozno nakoniec aj nieco rozbijem... Ale tak hraval som HU SNG a po nich mi pripadal 6max ako no tilt game tak mozn o to helfne..

a tak co sa divis? 40BB strategia je teoreticky cap PLO...flop sa ide all in ak sa zahra raise preflop+potraise na flope a flop v omahe = 50:50 cize chytis zlu seriu + multitabling a TILT ide... :evil: :evil: :evil:

dzejkej napísal:Ten problem sa da vyriesit tak, ze sa naucis kontrolovat a nie, ze si zaskrtnes nejake obmedzenia herne. To je vyhybanie sa dosledkom, ale stale to neriesi pricinu :). Zmenis hernu, zabudnes to znova zapnut, atd a je to v pecku.

Taka nalepka na monitore znie lepsie! :)

hej ta nalepka bude fajn, alebo si spravim nejaky tilt meter do ktoreho budem trieskat a bude mi to davat ciarky...nastavim nejak na urcity pocet a bude to fajn...

yegon napísal:
dzejkej napísal:ja by som Ti poradil meditovat .. Mayday urobi snad coskoro workshop ;).

pockaj pockaj - v mojich predstavach

mayday + meditacia =
mj01.gif

:)
dzejkej napísal:Tak nejak priblizne .. Ale taky workshop by bol kopec srandy :-D.
emjayko napísal:whatever ked to pomaha treba ist do toho :D

jo kopec srandy by bol ale asi aj 0 na konte... :ROFL: :ROFL:
wizdo

Odoslaťod yegon 24 Feb 2010 12:39

wizdo napísal:jo kopec srandy by bol ale asi aj 0 na konte... :ROFL: :ROFL:

ehm to je vlastne to iste co teraz len nahradis depresiu za srandu

win win situation imo
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Ivo 25 Feb 2010 16:44

wizdo, z tvojho blogu, ktorý v poslednej dobe sledujem, lebo sa začínam zaujímať o Omahu, som nadobudol dojem a už ti to písali aj iní - hráš to katastrofálne, stále tu plačeš, a rozum dá, že keď 7 x bustnem roll, tak asik bude problém v tom, že to neviem hrať. Fakt hraj niečo iné, alebo nehraj poker vôbec. Neviem síce, s akými BR pri akých limitoch si to 7x zazdil, ale určite to nie je len v tom tilte. Napísal som to takto, aby si nepodliehal falošným ilúziam. Sorry za zdrbanie.
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod wizdo 25 Feb 2010 18:25

Ivo napísal:wizdo, z tvojho blogu, ktorý v poslednej dobe sledujem, lebo sa začínam zaujímať o Omahu, som nadobudol dojem a už ti to písali aj iní - hráš to katastrofálne, stále tu plačeš, a rozum dá, že keď 7 x bustnem roll, tak asik bude problém v tom, že to neviem hrať. Fakt hraj niečo iné, alebo nehraj poker vôbec. Neviem síce, s akými BR pri akých limitoch si to 7x zazdil, ale určite to nie je len v tom tilte. Napísal som to takto, aby si nepodliehal falošným ilúziam. Sorry za zdrbanie.

Napísal si to normálne bez irónie s udaním dôvodu, nemáš sa prečo ospravedlňovať...
Na hre sa pracuje stále problém je v tom, že keď sa adaptuješ na nejaký limit tak býva potom problém ísť dole, lebo v omahe znamená dole napr zmenu typu 3bet len AA, žiaden resteal a pod a tam sa potom veľa stráca...

Bustol som pozväčsa po tilte, ale väčšinou šlo o dlhý swing dolu po ktorom som nezvládol session išiel niekam na PL400 a pod (inak to je loose jak svet) a niekto ma zobral...

P.S. - písal som že mi chýba nejaká dvojička k omahe, mohol si sa ozvať...možno by som nebustol :P :evil: :evil: :O: :crazy: , ale nie keby niečo skľudom poradím a ak by si chcel tak mi napíš správu, už som aj coachoval aj rozoberal hry (ak si myslíš že hrám zle tak potom nič) tak si môžme občas pokecať...
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!