official sport thread
Re: official sport thread
ninajovsvet.okweb.sk
- eduard666
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
eduard666 napísal:ninajovsvet.okweb.sk
..tiez veeelmi dobre
Nase hokejistky koncia sice posledne, ale su jednoznacne najkrajsie a to im nikto nezoberie! (Ivan Niňaj po zapase nasich hokejistiek s Cinou)
Ženský hokej, Čína - SR, Niňaj: "Zuzka Tomčíková patrí k najlepším brankárkam na turnaji, hoci má najhorší priemer obdržaných gólov"
atd
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Pride Rytmus k Jagrovi a hovori: Tak to pochop uz je konec..
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
keso26 napísal:eduard666 napísal:ninajovsvet.okweb.sk
..tiez veeelmi dobre
Nase hokejistky koncia sice posledne, ale su jednoznacne najkrajsie a to im nikto nezoberie! (Ivan Niňaj po zapase nasich hokejistiek s Cinou)
Ženský hokej, Čína - SR, Niňaj: "Zuzka Tomčíková patrí k najlepším brankárkam na turnaji, hoci má najhorší priemer obdržaných gólov"
atd
to s tomcikovou je ale pravda , keby tam nebola ona prehravame vysledkom typu 20:0 pretoze na nu fakt islo za zapas 40 tutoviek
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
marcoo12snv napísal:Pride Rytmus k Jagrovi a hovori: Tak to pochop uz je konec..
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
palo1973 napísal:-inak pamätam si kanadske teamy aj ked za nich hrali superhviezdy typu gretzky ci lemieux,ale toto muzstvo je snad este lepsie,tych supersilnych rusov prevalcovali ako keby to bol nejaky team hobby hracov
Pozeral si to? Nepovedal by som ze ich prevalcovali ale skorej ze ich prestrielali hokej bol good hralo sa aktivne na dve branki, problem bol v tom ze goli padali do tej ruskej
- korki
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
ja si skor myslim, ze chyba bola v tom, ze rusi chceli hrat otvorenu partiu s kanadou a to sa neda a rusi su prilis hrdí na to aby branili a na to aj doplatili ...
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
marcoo12snv napísal:ja si skor myslim, ze chyba bola v tom, ze rusi chceli hrat otvorenu partiu s kanadou a to sa neda a rusi su prilis hrdí na to aby branili a na to aj doplatili ...
-no ja si naopak myslim,ze ak niekto moze hrat otvorenu partiu s kanadou tak su to prave rusi,samozrejme ze sa kanadanom hralo super ked im to tam tak padalo,ale to muzstvo sa mi zda super poskladane,idealne su dva uderne utoky,treti taky neutralny,ktory vie aj dat gol aj branit a stvrty cisto checking line na spinavu robotu a na oslabenia,ktoremu nevadi,ked sa dostane za tretinu 4-5 x na lad
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.