problemy s PC
Počet príspevkov: 48 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: problemy s PC
skus v tasku vypnut explorer.exe a potom ho znova v tasku zapnut
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Ja som mal tiez origoš Vistu. Bolo to niečo hrozne. NB mi stále blbol. Odkedy mám WIN 7, tak mi NB ide bez problemov. Alebo sa vrat na XP. Keby to mám k niečomu prirovnať tak Microsoft ako matku, XP ako normálne dieťa, Vistu ako retardované(radsej malo byt potratené) a WIN 7 ako genialne decko. A viete kolko problemov byva s takym handicepovanym dietatom.
- danny13
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát
TuKE napísal:keso26 napísal:..jasneee, ja jelito, ved restore point ..ak sa to znova prejavi, tak by to by mohlo pomoct, good idea, dik aj Tebe.
..a tomuto telátku som si chcel nechať zložiť comp
TuKE: Kešúúú, ten PC nejako páchne
Kešu: čo? kde? ako to?
T: neviem, ty si to skladal
K: počkaj, kuknem sa na to
T: ok, čakám
K: jasnééé, ja jelito, veď som zabudol na procák nalepiť chladiť, skoč si do agemu pre nový
T:
u TuKEho na návšteve:
K: TuKEEEEE, prečo sa nemôžeš prihlásiť na PP
T: čo? kde? ako to?
K: neviem, je to Tvoj login
T: počkaj, kuknem sa na to
K: ok, čakám
T: jasnéééééé, ja jelito, píšem také kokosiny na fórum a potom sa čudujem že BAN
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
tucniak napísal:podla mna ti taketo nieco moze robit aj spyware-malware.
a btw explorer.exe nie je len prieskumnik ak sa nemylim, aspon na XPckach ked si ho zhodil cez taskamanger prisiel si o plochu a mierne aj o interaktivitu tym padom:)
..Tvoju odpoved som nejak nezachytil ..j, ked som ho vypol cez task managera, tak som prisiel o plochu aj spodnu listu, po dalsom restarte ale bezal explorer.exe (windows prieskumnik) v pohode a zatial sa to drzi, neviem co tomu zadrbkalo.
Komedia napísal:skus v tasku vypnut explorer.exe a potom ho znova v tasku zapnut
..dik za tip
danny13 napísal:Ja som mal tiez origoš Vistu. Bolo to niečo hrozne. NB mi stále blbol. Odkedy mám WIN 7, tak mi NB ide bez problemov. Alebo sa vrat na XP. Keby to mám k niečomu prirovnať tak Microsoft ako matku, XP ako normálne dieťa, Vistu ako retardované(radsej malo byt potratené) a WIN 7 ako genialne decko. A viete kolko problemov byva s takym handicepovanym dietatom.
..co ja viem, ja som doteraz nemal s vistou so stabilitou ziadny problem, toto bolo prvy krat
-
Explorer.exe je proces, který zobrazuje plochu, kopíruje a maže soubory a spoustu dalšího. Pokud se ti z ničeho nic takhle sputít a vytíží ti PC na 50%, tak je to podezřelé, pokud máš 2jádrový procesor, tak ti vlastně jedno jeho jádro vytěžuje na maximum. Rozhodně bych doporučoval spustit kontrolu PC antivirem, klidně i více antiviry přes web a pomocí ccleaneru vyčisti disk a registry
- Rumidek
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Rumidek napísal:Explorer.exe je proces, který zobrazuje plochu, kopíruje a maže soubory a spoustu dalšího. Pokud se ti z ničeho nic takhle sputít a vytíží ti PC na 50%, tak je to podezřelé, pokud máš 2jádrový procesor, tak ti vlastně jedno jeho jádro vytěžuje na maximum. Rozhodně bych doporučoval spustit kontrolu PC antivirem, klidně i více antiviry přes web a pomocí ccleaneru vyčisti disk a registry
..ten program vyzera zaujimavo, precital som nejake recenzie a vie toho naozaj dost. Tiez je zaujimave, ze je free (ak je niekto spokojny a ma pocit, ze mu program pomohol, tak moze zaplatit cez "donation"), tiez ta funkcia na "bezpecne mazanie", ktora zmaze subory tak, ze ich uz nebude mozne najst cez recovery, dalej SVK aj CZ jazyk a kopec inych veci. Vyzera to good, idem to otestovat
-
Ccleaner pouzivam uz viac ako rok a som spokojny.Vzdy mam comp cisty a bezi bez problemov.
Doporucujem vyskusat.
Doporucujem vyskusat.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Výborný je hlavně na to, když odinstaluješ nějaký SW, tak si dáš vyčistit registry a nezbyde ti v PC žádný odpad.
- Rumidek
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Caute chalani....na Notebooku mi vyskocilo nejake okienko o prepati USB a odvtedy nejdu dve z troch USB....v tom momente som len bezne surfoval a v USB portoch bola myska a klavesnica....pouzivam externy monitor,ale neviem,ci to ma na to vplyv...on nie je predsa v usb porte.....ale to by nebolo az taka katastrofa...NB je v zaruke,ale zachytil som na nete nieco o tom,ze najprv odisli porty a pak doska a to uz sa bojim...ci vobec zapinat poker....nemate niekto s niecim podobnym skusenost?...co s tym?...diky za kazdu radu
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Počet príspevkov: 48 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.