problemy s PC

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: problemy s PC

Odoslaťod cstrike22 25 Feb 2010 17:28

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Komedia 25 Feb 2010 19:02

skus v tasku vypnut explorer.exe a potom ho znova v tasku zapnut
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod danny13 25 Feb 2010 19:34

Ja som mal tiez origoš Vistu. Bolo to niečo hrozne. :wall: NB mi stále blbol. Odkedy mám WIN 7, tak mi NB ide bez problemov. Alebo sa vrat na XP. Keby to mám k niečomu prirovnať tak Microsoft ako matku, XP ako normálne dieťa, Vistu ako retardované(radsej malo byt potratené) a WIN 7 ako genialne decko. :D A viete kolko problemov byva s takym handicepovanym dietatom.
danny13

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 2 krát/4 krát

Odoslaťod keso26 25 Feb 2010 20:04

TuKE napísal:
keso26 napísal:..jasneee, ja jelito, ved restore point :) ..ak sa to znova prejavi, tak by to by mohlo pomoct, good idea, dik aj Tebe.

..a tomuto telátku som si chcel nechať zložiť comp :D

TuKE: Kešúúú, ten PC nejako páchne
Kešu: čo? kde? ako to?
T: neviem, ty si to skladal
K: počkaj, kuknem sa na to
T: ok, čakám
K: jasnééé, ja jelito, veď som zabudol na procák nalepiť chladiť, skoč si do agemu pre nový
T: :O: :evil:

:lol2:

u TuKEho na návšteve:

K: TuKEEEEE, prečo sa nemôžeš prihlásiť na PP
T: čo? kde? ako to?
K: neviem, je to Tvoj login
T: počkaj, kuknem sa na to
K: ok, čakám
T: jasnéééééé, ja jelito, píšem také kokosiny na fórum a potom sa čudujem že BAN

:D
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod keso26 25 Feb 2010 22:07

tucniak napísal:podla mna ti taketo nieco moze robit aj spyware-malware.
a btw explorer.exe nie je len prieskumnik ak sa nemylim, aspon na XPckach ked si ho zhodil cez taskamanger prisiel si o plochu a mierne aj o interaktivitu tym padom:)

..Tvoju odpoved som nejak nezachytil :) ..j, ked som ho vypol cez task managera, tak som prisiel o plochu aj spodnu listu, po dalsom restarte ale bezal explorer.exe (windows prieskumnik) v pohode a zatial sa to drzi, neviem co tomu zadrbkalo.

Komedia napísal:skus v tasku vypnut explorer.exe a potom ho znova v tasku zapnut

..dik za tip

danny13 napísal:Ja som mal tiez origoš Vistu. Bolo to niečo hrozne. :wall: NB mi stále blbol. Odkedy mám WIN 7, tak mi NB ide bez problemov. Alebo sa vrat na XP. Keby to mám k niečomu prirovnať tak Microsoft ako matku, XP ako normálne dieťa, Vistu ako retardované(radsej malo byt potratené) a WIN 7 ako genialne decko. :D A viete kolko problemov byva s takym handicepovanym dietatom.

..co ja viem, ja som doteraz nemal s vistou so stabilitou ziadny problem, toto bolo prvy krat
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod Rumidek 26 Feb 2010 08:55

Explorer.exe je proces, který zobrazuje plochu, kopíruje a maže soubory a spoustu dalšího. Pokud se ti z ničeho nic takhle sputít a vytíží ti PC na 50%, tak je to podezřelé, pokud máš 2jádrový procesor, tak ti vlastně jedno jeho jádro vytěžuje na maximum. Rozhodně bych doporučoval spustit kontrolu PC antivirem, klidně i více antiviry přes web a pomocí ccleaneru vyčisti disk a registry

Za tento príspevok od Rumidek poďakovali :
keso26
Rumidek

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod keso26 26 Feb 2010 11:51

Rumidek napísal:Explorer.exe je proces, který zobrazuje plochu, kopíruje a maže soubory a spoustu dalšího. Pokud se ti z ničeho nic takhle sputít a vytíží ti PC na 50%, tak je to podezřelé, pokud máš 2jádrový procesor, tak ti vlastně jedno jeho jádro vytěžuje na maximum. Rozhodně bych doporučoval spustit kontrolu PC antivirem, klidně i více antiviry přes web a pomocí ccleaneru vyčisti disk a registry

..ten program vyzera zaujimavo, precital som nejake recenzie a vie toho naozaj dost. Tiez je zaujimave, ze je free (ak je niekto spokojny a ma pocit, ze mu program pomohol, tak moze zaplatit cez "donation"), tiez ta funkcia na "bezpecne mazanie", ktora zmaze subory tak, ze ich uz nebude mozne najst cez recovery, dalej SVK aj CZ jazyk a kopec inych veci. Vyzera to good, idem to otestovat :)
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod pegas1975x 26 Feb 2010 12:18

Ccleaner pouzivam uz viac ako rok a som spokojny.Vzdy mam comp cisty a bezi bez problemov.
Doporucujem vyskusat.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Rumidek 26 Feb 2010 12:29

Výborný je hlavně na to, když odinstaluješ nějaký SW, tak si dáš vyčistit registry a nezbyde ti v PC žádný odpad.
Rumidek

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Mlachi 08 Dec 2010 12:09

Caute chalani....na Notebooku mi vyskocilo nejake okienko o prepati USB a odvtedy nejdu dve z troch USB....v tom momente som len bezne surfoval a v USB portoch bola myska a klavesnica....pouzivam externy monitor,ale neviem,ci to ma na to vplyv...on nie je predsa v usb porte.....ale to by nebolo az taka katastrofa...NB je v zaruke,ale zachytil som na nete nieco o tom,ze najprv odisli porty a pak doska a to uz sa bojim...ci vobec zapinat poker....nemate niekto s niecim podobnym skusenost?...co s tym?...diky za kazdu radu
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!