Level 1 (alebo 2, niesom si istý)
UTG limp, po mňa fold, ja niekde cca na HJ držím 88, štandard raise, za mnou všetci fold, UTG call
Flop: T 6 4 r
A ako sa mi stáva v poslednej dobe veľmi často u limp/callerov, synak do mňa donkuje niečo máličko menej ako 1/2 potu (pre mňa ale pomerne nevídaný bet(donk)sizing). Read v tejto fáze zatial "veškerý žádný", obaja máme približne full stack.
Môj pohľad na vec:
- jeho najpravdepodobnešia range:
air - chcel sa pozrieť na flop s nejakou blbosťou, missol, vidí relatívne nízky flop tak skúša triky
PP < T - skúša či nie je dobrý
2pair - málo pravdepodobné, ale človek nikdy nevie, veď dobré T4s nieje nikdy zlé
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
set - tak ako aj málo pravdepodobný 2paír, testuje či mám overpair (teda mu to dám na vedomie tým, že ho raisnem a potom sa podľa to zariadi) = uznávam, že toto znie dosť divoko, ale už sa mi to niekoľko krát stalo.
Otázka znie, čo s tým, hlavne vzhľadom na ruku ktorú držim? Fold by bolo asi hodne weak, takže call/raise? Vlastne teraz mi napadá aj ďalšia otázka. Čo si myslíte o otváraní takýchto rúk v skorej fázi turnaja? Ako, v tej pozícii na ktorej som bol a za danej situácie to je podľa mňa ok, ale otvorili by ste to aj z UTG, keď možte kľudne očakávať aj 3-4 "callerov", čo dosť znižuje hodnotu takejto ruky?
PS: Sorry, si to teraz čítam po sebe a zdá sa mi to trochu zmätené, ale tak hádam sa chápeme. Inak ak sa nájde dobrá duša, ktorá sa vyjadrí, tak potom hodím aj "výsledok".
Spoiler: handa mala rýchly spád
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)