official sport thread
Re: official sport thread
Som nad tým šťastím/smolou rozmýšľal počas sledovania ligy majstrov a dospel som k názoru, že vo veľa športoch je variancia celkom vysoká, no napriek tomu dlhodobo vyhrávajú lepší
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Live sport je rigged
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Kvalitni rozhodcovia, jedna basen!
Ale tak ten gol v oslabeni .. mnam .
Ale tak ten gol v oslabeni .. mnam .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Parada, vyzeralo to na zaciatku ze uz nasi nevladzu a bude to nuda, ale po 2. tretine zatial velmi dobre
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dnes to istia presilovky
...a nielen naše
...a nielen naše
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Pekna hra, zasluzeny vysledok.
Horsie sa to zahrat nedalo.
Horsie sa to zahrat nedalo.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
...skoda...sklamanie velke...aj ked bol to pekny turnaj a mozno,keby sa podarilo par malickosti mohlo to byt inak....takto budeme spominat ako sme raz mohli mat medailu na ZOH ...fakt skoda...
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Imo, tie ****** v zebrovaných dresoch nás dosť zarezali.
Dokonca som zistil, že existuje aj niečo ako zdržovanie tým, že vyhodíme puk v zápale boja a to 2+2 pre Radivojeviča, WTF?
Za čo bolo to +2?
A záver ofc ani jeden jediný jedinučký raz to tam nechce padnúť. Fok dis gejm
Dokonca som zistil, že existuje aj niečo ako zdržovanie tým, že vyhodíme puk v zápale boja a to 2+2 pre Radivojeviča, WTF?
Za čo bolo to +2?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Imo, tie ****** v zebrovaných dresoch nás dosť zarezali.
Za čo bolo to +2?
+2 sa dava ked hrac utrzi krvavu ranu po nedovolenom zakroku
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:+2 sa dava ked hrac utrzi krvavu ranu po nedovolenom zakroku
Veď práve. Ja som mal pocit, že to, čo išiel Jokkinen ukázať rozhodcovi, bol otlačok od remienka na prilbe a nie krvavá rana štýlom: "Ujo rozhodca, pozri, čo mi ten planý ujo v tom modrom urobil".
Ale fakt treba vyzdvihnúť našich hráčov za celý turnaj, nie len za posledné zápasy. Dnes jednoducho hrali väčšinou v oslabení: 5 proti 7 (na začiatku tretej tretiny dokonca 3 proti 7) a aj konečný stav by sa dal preformulovať asi takto:
Fin - SVK - Can
1 : 3 : 4
Skutočne by ma zaujímalo, čo by tí dvaja pruhovaní Kanaďania spravili, ak by v hre po Radivojevičovom zákroku padol gól. Či by ho anulovali, alebo by ho nechali v platnosti a vylúčili aj tak nášho hráča alebo ako?? A to pravidlo, čo spomínal Chára, že rozhodcovia majú právo na takýto dodatočný verdikt je tiež od veci: Práve kvôli takýmto situáciám zaviedli dvoch hlavných rozhodcov. A pokiaľ to ani oni dvaja nezaregistrujú, tak potom "vo co go". Podľa podobnej logiky by mali futbalový zápas Francúzsko-Írsko automaticky anulovať a opakovať s tým, že Henry by mal mať v opakovanom zápase dištanc za úmyselné hranie rukou a NEPRIZNANIE sa k tomu
Myslím, že našich zlomilo práve to vylúčenie 2+2 v závere tretej tretiny aj napriek tomu, že v ňom dali gól na 3:1. Ukážkovo to bolo vidno na Hossovi, ktorý nezvykne ukazovať emócie na verdikty rozhodcov, keď ho vylúčia a potvrdil to aj trochu teatrálnym rozhodením rúk pri faule na neho v závere zápasu, kedy sa snažil, aby si to tí dvaja rozhodcovia konečne všimli, že aj Fíni faulujú. Za iných okolností Hossa zvykne ešte v páde urputne bojovať a buď vystreliť alebo sa udržať na korčuliach čo najdlhšie.
Ale z pohľadu "diplomacie" to vyšlo Kanaďanom ukážkovo: Vo finále domáci proti USA, ďalšia hokejová veľmoc Fínsko má bronz a outsider zo Slovenska môže byť rád, že je rád so 4. miestom ako najlepším výsledkom na ZOH v histórii samostatnosti ...
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.