hrava niekto poker v brezne

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

Re: hrava niekto poker v brezne

Odoslaťod elitepoker1 01 Mar 2010 10:18

Zdravím ťa ,

Samozrejme da sa spraviť že od 17.00 by sme hrali freez out 35 eur a po turnaji kto chce moze cg?Dufam že nas tam bude dost a spravime Brezno poker Tour ...hh :poklona:
elitepoker1

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod elitepoker1 03 Mar 2010 17:27

Halooo BREZNO zijeme?????? Tak je tu jedna pozityvna sprava vyzera to na 99 % ze poker v brezne bude..takze vsetci co maju zaujem ech sa hlasia na skype a piste co chcete hrat?

A hlavne ci je tu niekto n CASH GAME okrem RISA s polomky... lol Riso.. :fish:
elitepoker1

Odoslaťod Chlpo1989 03 Mar 2010 17:41

elitepoker1 napísal:pozityvna

:wtf:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod roche01 03 Mar 2010 19:44

elitepoker1 napísal:Halooo BREZNO zijeme?????? Tak je tu jedna pozityvna sprava vyzera to na 99 % ze poker v brezne bude..takze vsetci co maju zaujem ech sa hlasia na skype a piste co chcete hrat?

Jj, žijeme.
Ja som už svoje napísal skôr. So mnou a manželkou môžeš na sng príp. freezouty rátať.
Len sa chcem opýtať: 1. Kde sa bude hrávať? (nejaký bar alebo oficiálne priestory?)
2. Akou formou bude poker organizovaný? V rámci oficiálneho pokrového klubu (ako máte myslím v RS) alebo len spôsobom: partia sa stretla, poker si zahrala?
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod WishDeath 03 Mar 2010 22:57

dalsi breznan ? parada .. snad sa nas nazbiera aspon 15 ... a roche preco nechces hrat cashku ? je to v podstate to iste ale mas tam ovela vecsi priestor na hru a lepsie sa zabavis .. ja pisem ako cg hrac takze vjem o com vravim ;)
Obrázok používateľa
WishDeath

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Odoslaťod elitepoker1 04 Mar 2010 00:03

roche01 napísal:
elitepoker1 napísal:Halooo BREZNO zijeme?????? Tak je tu jedna pozityvna sprava vyzera to na 99 % ze poker v brezne bude..takze vsetci co maju zaujem ech sa hlasia na skype a piste co chcete hrat?

Jj, žijeme.
Ja som už svoje napísal skôr. So mnou a manželkou môžeš na sng príp. freezouty rátať.
Len sa chcem opýtať: 1. Kde sa bude hrávať? (nejaký bar alebo oficiálne priestory?)
2. Akou formou bude poker organizovaný? V rámci oficiálneho pokrového klubu (ako máte myslím v RS) alebo len spôsobom: partia sa stretla, poker si zahrala?

Podla vstkeho by to malo byt CASSINO,budu tam 2 pokrove stoly pls Vyherne automaty...Bude too oficialny club pre kazdeho...

Vsetky ribicky su vytane??

A co sa tyka toho CASH je to sloboda,samozrejme treba mat nieco o tom aj nastudovane... :Yahoo!:

A co sa tyka turnajov Freez out budu ale tie su dobre ked su min.2 plne stoly 30 . 40 e freez nech je poriadny bankk
elitepoker1

Odoslaťod elitepoker1 04 Mar 2010 00:07

elitepoker1 napísal:
roche01 napísal:

Jj, žijeme.

Podla vstkeho by to malo byt CASSINO,budu tam 2 pokrove stoly pls Vyherne automaty...Bude too oficialny club pre kazdeho...

A co sa tyka toho CASH je to sloboda,samozrejme treba mat nieco o tom aj nastudovane... :Yahoo!:

Chcem sa opytat na freez 50 e do Rim.soboty by ste ties mohly prist ??CCa 3 stoly v pomere slusny bank nad 1000 e to sa oplati aj z brezna sa trosku zabavit a tu v RS su :fish:

A co sa tyka turnajov Freez out budu ale tie su dobre ked su min.2 plne stoly 30 . 40 e freez nech je poriadny bankk
elitepoker1

Odoslaťod roche01 04 Mar 2010 07:58

WishDeath napísal:dalsi breznan ? parada .. snad sa nas nazbiera aspon 15 ... a roche preco nechces hrat cashku ? je to v podstate to iste ale mas tam ovela vecsi priestor na hru a lepsie sa zabavis .. ja pisem ako cg hrac takze vjem o com vravim ;)

Neviem. Nejako neviem CG prísť na chuť. Moje viacnásobné pokusy nadchnúť sa pre ne, skončili neúspechom. Jediné, čo ma ako tak z CG drží, je Omaha Hi a H/L a ešte tak limit holdem. Ale to je skutočne len výnimka.

elitepoker1 napísal:

Chcem sa opytat na freez 50 e do Rim.soboty by ste ties mohly prist ??CCa 3 stoly v pomere slusny bank nad 1000 e to sa oplati aj z brezna sa trosku zabavit a tu v RS su :fish:

RS mi je trochu od ruky, aj keď cez leto nevylučujem, že sa tam z času na čas objavím. Chodím hrávať tenis do ŠK Tempusu, keď tam organizujú nejaký turnaj. Takže je možné, že po dobrom tenise, by som sa mohol ukázať aj na dobrý poker ;) .

A ak sa teda poker trochu uchytí aj v Brezne, tak možno sa prídem aspoň pozrieť na kešovku a podporím dobrú vec nejakými € :lol2:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod elitepoker1 04 Mar 2010 14:24

Tak je to len necelých 80 km..Ano tenis???Vela pokrovźch hračov hravaju tenis aspom co knám chodia tak sa možno aj poynat budete.

To tu nitko iný nieje?? Okrem Risa a Tenistu??? :poklona:

A ten cash...blindy 1/2 nieje az také strasne... 50 buy in.. :Yahoo!:
elitepoker1

Odoslaťod Chlpo1989 04 Mar 2010 14:25

elitepoker1 napísal:Tak je to len necelých 80 km..Ano tenis???Vela pokrovźch hračov hravaju tenis aspom co knám chodia tak sa možno aj poynat budete.

To tu nitko iný nieje?? Okrem Risa a Tenistu??? :poklona:

A ten cash...blindy 1/2 nieje az také strasne... 50 buy in.. :Yahoo!:

Stale tomu nerozumiem preco hrat 1/2 s 25bb? To naozaj potrebujete na tom cashi az tak zarobit?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!