Samozrejme da sa spraviť že od 17.00 by sme hrali freez out 35 eur a po turnaji kto chce moze cg?Dufam že nas tam bude dost a spravime Brezno poker Tour ...hh

elitepoker1 napísal:pozityvna
elitepoker1 napísal:Halooo BREZNO zijeme?????? Tak je tu jedna pozityvna sprava vyzera to na 99 % ze poker v brezne bude..takze vsetci co maju zaujem ech sa hlasia na skype a piste co chcete hrat?
roche01 napísal:elitepoker1 napísal:Halooo BREZNO zijeme?????? Tak je tu jedna pozityvna sprava vyzera to na 99 % ze poker v brezne bude..takze vsetci co maju zaujem ech sa hlasia na skype a piste co chcete hrat?
Jj, žijeme.
Ja som už svoje napísal skôr. So mnou a manželkou môžeš na sng príp. freezouty rátať.
Len sa chcem opýtať: 1. Kde sa bude hrávať? (nejaký bar alebo oficiálne priestory?)
2. Akou formou bude poker organizovaný? V rámci oficiálneho pokrového klubu (ako máte myslím v RS) alebo len spôsobom: partia sa stretla, poker si zahrala?
elitepoker1 napísal:roche01 napísal:elitepoker1 napísal:Halooo BREZNO zijeme?????? Tak je tu jedna pozityvna sprava vyzera to na 99 % ze poker v brezne bude..takze vsetci co maju zaujem ech sa hlasia na skype a piste co chcete hrat?
Jj, žijeme.
Ja som už svoje napísal skôr. So mnou a manželkou môžeš na sng príp. freezouty rátať.
Len sa chcem opýtať: 1. Kde sa bude hrávať? (nejaký bar alebo oficiálne priestory?)
2. Akou formou bude poker organizovaný? V rámci oficiálneho pokrového klubu (ako máte myslím v RS) alebo len spôsobom: partia sa stretla, poker si zahrala?
Podla vstkeho by to malo byt CASSINO,budu tam 2 pokrove stoly pls Vyherne automaty...Bude too oficialny club pre kazdeho...
Vsetky ribicky su vytane??
A co sa tyka toho CASH je to sloboda,samozrejme treba mat nieco o tom aj nastudovane...![]()
Chcem sa opytat na freez 50 e do Rim.soboty by ste ties mohly prist ??CCa 3 stoly v pomere slusny bank nad 1000 e to sa oplati aj z brezna sa trosku zabavit a tu v RS su![]()
A co sa tyka turnajov Freez out budu ale tie su dobre ked su min.2 plne stoly 30 . 40 e freez nech je poriadny bankk
WishDeath napísal:dalsi breznan ? parada .. snad sa nas nazbiera aspon 15 ... a roche preco nechces hrat cashku ? je to v podstate to iste ale mas tam ovela vecsi priestor na hru a lepsie sa zabavis .. ja pisem ako cg hrac takze vjem o com vravim
elitepoker1 napísal:
Podla vstkeho by to malo byt CASSINO,budu tam 2 pokrove stoly pls Vyherne automaty...Bude too oficialny club pre kazdeho...
Vsetky ribicky su vytane??
A co sa tyka toho CASH je to sloboda,samozrejme treba mat nieco o tom aj nastudovane...![]()
Chcem sa opytat na freez 50 e do Rim.soboty by ste ties mohly prist ??CCa 3 stoly v pomere slusny bank nad 1000 e to sa oplati aj z brezna sa trosku zabavit a tu v RS su![]()
A co sa tyka turnajov Freez out budu ale tie su dobre ked su min.2 plne stoly 30 . 40 e freez nech je poriadny bankk
elitepoker1 napísal:Tak je to len necelých 80 km..Ano tenis???Vela pokrovźch hračov hravaju tenis aspom co knám chodia tak sa možno aj poynat budete.
To tu nitko iný nieje?? Okrem Risa a Tenistu???![]()
A ten cash...blindy 1/2 nieje az také strasne... 50 buy in..
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.