Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod popoBA 04 Mar 2010 19:41

zynga poker je naozaj vyborna skola,vidim to na kazdom live freerolle pre studentov :lol2: najskor zabudni na vsetko co si tam videl zazil a hral a az potom hraj o realne peniaze radsej,inak budes niekomu akurat robit sponzora
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod HypAA 04 Mar 2010 20:05

moje zaciatky boli tiez na facebooku.. :D potom prisiel pokerstar a prva velka facka.. pokial nechces hned bustnut tak sa porozhliadni po fore/blogoch je tu dost kvalitnych hracov ktori hravaju microlimity.. vyber si styl ktory ti vyhovuje SNG/cash/turnaje nieco si nastuduj pozri dake videa a skus hrat zo zaciatku co najnizsie.. precitaj si o tilte a ostatne zakladne veci ako bankroll management!
:gl:
Obrázok používateľa
HypAA

Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod dawidsvk 04 Mar 2010 21:19

skusim trosku OT...ked som ja zacinal hrat poker pred 2 rokmi, tak malokto v mojom okoli poznal a hral poker. A dnes vdaka facebooku skoro kazdy koho poznam VIE hrat poker. Zaznamenali ste aj vy take nieco vo svojom okoli?

Ono myslim ze je to len dobre pre regularov, lebo ked fishka z FB depositne na stars tak vacsinou je o par dni/hodin vybrata :)

P.S: spolubyvajuci na intraku bol velky pokrovy hrac na facebooku, hovoril ze chce depositnut tak som mu poradil YPC tak dostal 50$ na F****Tilt a na druhy den nemal nic :) Takze moja rada: ucit sa ucit sa ucit sa a byt trpezlivy a bankroll managment (ja po 2 rokoch hrania s tym mam este problemy :wall: :wall: :wall: )
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod tomisumi 04 Mar 2010 21:31

Áno, keď som minule pozeral že kto tam je z priateľov, neveril som vlastným očiam :D
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod rekop 04 Mar 2010 22:23

Ahojte...
Aky je prosim Vas rozdiel medzi SnG a Cash game?
Zameranie na online poker... Dakujeeem
rekop

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod popoBA 04 Mar 2010 22:42

sng znamena ze za pociatocny vklad dostanes zetony s ktorymi hras az kym neostane len jeden z vas co ich pozbiera vsetky od ostatnych.cash game hras o realne peniaze v realnu dobu a ked vsetky prehras v jednej ruke mozes si ich zas "dobit" zo svojho uctu.som sam zo seba sokovany ze sa to zaobislo bez ironie
Obrázok používateľa
popoBA

Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Poker Stars

Odoslaťod otlak 05 Mar 2010 10:42

Cafte,
zaznamenali ste niekto problem s PStars aplikaciou po poslednom utorkovom update?
Mne sa odvtedy neda dostat na na stol. Hlaska: Low System Resources, co ma dost udivilo, kedze kom je v dobrej kondicii.
Uz som aj pisal supportu a odpoved bola ze bud mam zahuleny kom alebo je kom stary. Zaujimave do updatu mi vsetko fungovalo v pohode a 2GB RAM a djojadrovy CPU musia stacit ;-)

Ale najlepsie ze ked som sa prihlasil do sit&go rak ma zaregistrovalo odpocitalo vstupne ale k stolu som sa nedostal. Tak som zvedavy ako bude support dalej reagovat.
otlak

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod RiBa 17 Mar 2010 19:36

zdravim,
nevie niekto preco sa neda zmenit obrazok druhy krat na ps? :fish:
a ak hej ako? :fish:
RiBa

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 3Sammy 17 Mar 2010 20:56

RiBa napísal:zdravim,
nevie niekto preco sa neda zmenit obrazok druhy krat na ps? :fish:
a ak hej ako? :fish:

Mám rovnaký "problém" :(
Obrázok používateľa
3Sammy

Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod A_Rimmer 18 Mar 2010 19:38

Ten dnesny turnaj 150$ added sa hral o siedmej, nie o osmej ako bolo pisane tu na portali :evil: :evil:

Kde sa stala chyba?
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!