Poker Stars
Re: Poker Stars
zynga poker je naozaj vyborna skola,vidim to na kazdom live freerolle pre studentov najskor zabudni na vsetko co si tam videl zazil a hral a az potom hraj o realne peniaze radsej,inak budes niekomu akurat robit sponzora
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
moje zaciatky boli tiez na facebooku.. potom prisiel pokerstar a prva velka facka.. pokial nechces hned bustnut tak sa porozhliadni po fore/blogoch je tu dost kvalitnych hracov ktori hravaju microlimity.. vyber si styl ktory ti vyhovuje SNG/cash/turnaje nieco si nastuduj pozri dake videa a skus hrat zo zaciatku co najnizsie.. precitaj si o tilte a ostatne zakladne veci ako bankroll management!
-
HypAA - Príspevky: 199
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
skusim trosku OT...ked som ja zacinal hrat poker pred 2 rokmi, tak malokto v mojom okoli poznal a hral poker. A dnes vdaka facebooku skoro kazdy koho poznam VIE hrat poker. Zaznamenali ste aj vy take nieco vo svojom okoli?
Ono myslim ze je to len dobre pre regularov, lebo ked fishka z FB depositne na stars tak vacsinou je o par dni/hodin vybrata
P.S: spolubyvajuci na intraku bol velky pokrovy hrac na facebooku, hovoril ze chce depositnut tak som mu poradil YPC tak dostal 50$ na F****Tilt a na druhy den nemal nic Takze moja rada: ucit sa ucit sa ucit sa a byt trpezlivy a bankroll managment (ja po 2 rokoch hrania s tym mam este problemy )
Ono myslim ze je to len dobre pre regularov, lebo ked fishka z FB depositne na stars tak vacsinou je o par dni/hodin vybrata
P.S: spolubyvajuci na intraku bol velky pokrovy hrac na facebooku, hovoril ze chce depositnut tak som mu poradil YPC tak dostal 50$ na F****Tilt a na druhy den nemal nic Takze moja rada: ucit sa ucit sa ucit sa a byt trpezlivy a bankroll managment (ja po 2 rokoch hrania s tym mam este problemy )
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Áno, keď som minule pozeral že kto tam je z priateľov, neveril som vlastným očiam
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Ahojte...
Aky je prosim Vas rozdiel medzi SnG a Cash game?
Zameranie na online poker... Dakujeeem
Aky je prosim Vas rozdiel medzi SnG a Cash game?
Zameranie na online poker... Dakujeeem
- rekop
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
sng znamena ze za pociatocny vklad dostanes zetony s ktorymi hras az kym neostane len jeden z vas co ich pozbiera vsetky od ostatnych.cash game hras o realne peniaze v realnu dobu a ked vsetky prehras v jednej ruke mozes si ich zas "dobit" zo svojho uctu.som sam zo seba sokovany ze sa to zaobislo bez ironie
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Poker Stars
Cafte,
zaznamenali ste niekto problem s PStars aplikaciou po poslednom utorkovom update?
Mne sa odvtedy neda dostat na na stol. Hlaska: Low System Resources, co ma dost udivilo, kedze kom je v dobrej kondicii.
Uz som aj pisal supportu a odpoved bola ze bud mam zahuleny kom alebo je kom stary. Zaujimave do updatu mi vsetko fungovalo v pohode a 2GB RAM a djojadrovy CPU musia stacit
Ale najlepsie ze ked som sa prihlasil do sit&go rak ma zaregistrovalo odpocitalo vstupne ale k stolu som sa nedostal. Tak som zvedavy ako bude support dalej reagovat.
zaznamenali ste niekto problem s PStars aplikaciou po poslednom utorkovom update?
Mne sa odvtedy neda dostat na na stol. Hlaska: Low System Resources, co ma dost udivilo, kedze kom je v dobrej kondicii.
Uz som aj pisal supportu a odpoved bola ze bud mam zahuleny kom alebo je kom stary. Zaujimave do updatu mi vsetko fungovalo v pohode a 2GB RAM a djojadrovy CPU musia stacit
Ale najlepsie ze ked som sa prihlasil do sit&go rak ma zaregistrovalo odpocitalo vstupne ale k stolu som sa nedostal. Tak som zvedavy ako bude support dalej reagovat.
- otlak
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
zdravim,
nevie niekto preco sa neda zmenit obrazok druhy krat na ps?
a ak hej ako?
a ak hej ako?
- RiBa
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
RiBa napísal:zdravim,
a ak hej ako?
Mám rovnaký "problém"
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Ten dnesny turnaj 150$ added sa hral o siedmej, nie o osmej ako bolo pisane tu na portali
Kde sa stala chyba?
Kde sa stala chyba?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.