NETeller alebo Moneybookers?
sme
radi, ze sa to pytas vo viac ako jednej teme..
neviem ako ty, ja som na expekt vkladal cez ucet a tadial by som aj vyberal
Ale vseobecne,herne pre urcitu metodu pozaduju najprv depozit(napr aby si na MB mohol vyberat musis najprv depositnut)
V praxi to vyzera tak ze zistis kolko je min deposit ten tam vlozis a vzapati vsetko vyberies:)
neviem ako ty, ja som na expekt vkladal cez ucet a tadial by som aj vyberal
Ale vseobecne,herne pre urcitu metodu pozaduju najprv depozit(napr aby si na MB mohol vyberat musis najprv depositnut)
V praxi to vyzera tak ze zistis kolko je min deposit ten tam vlozis a vzapati vsetko vyberies:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
more restriction :)
navyse moneybookers pri vybere posiela nejaky dopis na adresu najprv s nejakym kodom ktory potom pri vybere zadas... prvy krat.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
potrebujem pomoc
potrebujem od vas pomoc v jednej veci.registroval som sa na moneybookers.zijem v U.K.adresu trvaleho bydliska som dal tak isto v U.K.ulozil som na ucet moneybookers nejake libry a chcem si ich poslat na svoj ucet v SVK, ale mal by som byt asi registrovany, ked chcem ako prijemca poslat peniaze sam sebe, alebo nie? mam v tom hokej.
- Littlejoe
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: potrebujem pomoc
Potrebujes si v moneybookers zaregistrovat bankovy ucet a potom si na neho mozes vyberat peniaze.
Myslim ze ten ucet musi byt na rovnake meno ako meno ktore mas zaregistrovane v moneybookers (cize jedine tvoj vlastny ucet)
Myslim ze ten ucet musi byt na rovnake meno ako meno ktore mas zaregistrovane v moneybookers (cize jedine tvoj vlastny ucet)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ako prvy (primarny) ucet musis do moneybookers vlozit ucet, ktory mas v Anglicku, zverifikujes ho a potom vlozis ucet, ktory mas na Slovensku.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ako si ulozil na MB libry?ako ti pise vlade,zaregistrovat ucet musis,poslu ti tusim nejaky kod postou na adresu-trvaly pobyt
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ako po 31.12.2008
Ma niekto vedomost ci ucty u MB vedene v SK budu prevedene na eura. Na stranke MB neviem najst nejaky support kde by som sa spytal. Diky.
- sato1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ako po 31.12.2008
zdravy rozum hovori ze ano.....
-
Re: NETeller alebo Moneybookers?
Rozmyslam ze by som do buducnosti chcel zacat drzat roll na Moneybookers ucte a v herni len tak do 15-20BI. Neda sa zariadit nejaka vyssia forma ochrany na MB? Nieco ako na e-bankingu, ze pri platbe mi pride SMS na mobil aby som verifikoval platbu. Pocul som ze Neteller ma nejaku kartu , ako ta karta funguje ? Kedze je uz dostupny aj na slovensku , pouziva ho z vas niekto ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: NETeller alebo Moneybookers?
-urcite vie o tom niekto viac,ale pocul som niekde,ze aj mb ma mat podobnu kartu,ja to zatial nejako neriesim,lebo ja nedrzim moc $$$ ani na mb ani v herniach,mam pekne v bezpeci doma par paysafe cards a zvysok na ucte
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.