NETeller alebo Moneybookers?

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: NETeller alebo Moneybookers?

Odoslaťod mysak 12 Jan 2009 10:17

palo1973 napísal:-urcite vie o tom niekto viac,ale pocul som niekde,ze aj mb ma mat podobnu kartu,ja to zatial nejako neriesim,lebo ja nedrzim moc $$$ ani na mb ani v herniach,mam pekne v bezpeci doma par paysafe cards a zvysok na ucte

MB bude mit kartu, nekde u nich na strankach sem cetl, ze nekdy uz ted v lednu, ale jen pro VIP members (asi)
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TuKE 12 Jan 2009 10:30

Ehm, Buschle chce lepšie zabezpečenie a Palo mu ponúkne kartu, cez ktorú sa dá ľahšie vyberať z účtu :)
Čo ponúka Neteller je normálna debetná karta, ktorá namiesto z bankového účtu čerpá zdroje z Neteller účtu.

Práve sa snažím o ňu požiadať :).
Som si regol Neteller účet v polovici novembra, bolo potrebné poslať nejaké doklady k tomu, aby mi ho upgradeli na rozšírený, kde sa dá požiadať o tú kartu.
Tak som poslal doklady, koncom novembra ich dostali a napísali, že mi v blízkej dobe zavolajú.
Tak som čakal prvý decembrový týždeň a stále nič.
Potom som na to zabudol, ako som dnes videl tému MB vs. Neteller, tak som si spomenul, napísal im na live chat a do 20 minút mi volala teta, ktorá telefonicky verifikovala moje údaje.
Účet už mám Extended a práve si pridávam svoj bankový účet a o chvíľku si požiadam o kratu :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 10:35

[quote="TuKE"]Ehm, Buschle chce lepšie zabezpečenie a Palo mu ponúkne kartu, cez ktorú sa dá ľahšie vyberať z účtu :)

-vies co je paysafe card?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TuKE 12 Jan 2009 10:44

Samozrejme, len ty si ho odkázal na to, že aj MB bude mať takú nejakú kartu.
A ja hovorím, že tá karta nie je na ochranu, skôr na ľahší výber.

Ukladať si doma peniaze na PaySafe kartu, čo ti ja viem :roll:
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 10:56

-pay safe card si kupis v trafike za 100 euro a nabijes si nou ktorykolvek ucet v kazdej herni,je to predplatena karta

-keby som bol napr.nl100 hrac ako ste vy a mam BR povedzme 40 BB hram 4 stoly, tak staci ti mat v herni 16 BB,nejakych 10BB na mb a zvysok mat v bezpeci na svojom ucte v banke

-a pre pripad nejakeho swingu mat doma povedzme 2-3 paysafe card po 100e v zalohe

-po poslednych udalostiach by som nejakle vacsie peniaze v herniach,na mb ani na neteller nedrzal
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod TuKE 12 Jan 2009 11:39

palo1973 napísal:-po poslednych udalostiach by som nejakle vacsie peniaze v herniach,na mb ani na neteller nedrzal

Ak poslednými udalosťami myslíš to, že vybielili účty pár ľuďom, tak áno, isté riziká tu sú, ale nevidel by som to ako problém dôveryhodnosti MB/NT, ale v nezodpovednosti/neznalosti poškodených.
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 11:50

-nevravim o doveryhodnosti,ak ma niekto vsetky tvoje hesla ako bolo v pripade 7castla tak ti vybieli aj bankovy ucet...

-inak aj na titane v posl.dobe vybielili par uctov

-cela ta bezpecnost je dost osemetna vec,ale v jednom sa hadam zhodneme vsetci,ze drzat cely bankroll v herni a mb/neteller neprospieva dobremu spanku,hlavne od NL 200
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod dzejkej 12 Jan 2009 11:55

No ja by som si peniaze na bankovom ucte drzat nechcel prave kvoli daniam. Sice je to par supiek, ale clovek nikdy nevie :).

Osobne by som bol neobycajne vdacny na SMS kod pri logovani na MB alebo grid kartu. Nieco v style ako maju nase drahe banky. Nejak som nepostrehol, ze by MB ponukalo jedno alebo druhe a podla mna by ich to vela usilia nestalo, najma, ked za to budeme platit. Opravte ma, ak to existuje a ja sa mylim?
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod j0jiii 12 Jan 2009 11:58

Ak poslednými udalosťami myslíš to, že vybielili účty pár ľuďom, tak áno, isté riziká tu sú, ale nevidel by som to ako problém dôveryhodnosti MB/NT, ale v nezodpovednosti/neznalosti poškodených.

To neni len o znalostiach pretoze tomu sa neda ubranit 100% a mozes robit co chces....Windows p0wa:)
Bratranec sa tomu rozumie on je neco ako IT bezpecnostny expert ci co....okolo 21minut mu trvalo pokym presiel cez FW. WinVista, NOD32(CRACK) + ZoneAlarm... Je to aj tym ze je to free....Nie som moc na pocitace ale tak ma to prekvapilo:) Je to aj o tom ake mas programy nainstalovane v PC atd. Dobre to urobil yegon co pouziva NB iba na hranie. Tym padom nema Hacker vela moznosti vyuzivat chyby inych prislusnych programov co mas nainstalovane :) A treba mat original windows pretoze tie aktualizacie ked nemas je to lahsie pretoze dotycni si pozru co opravovali a ak to nemas opravene smola...kazdy jeden sa zivy ako vie no nie ? :)
j0jiii

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod buschle 12 Jan 2009 12:34

Tuke - to vypada lakavo s tym vyberom z Neteller karty z penazi z accountu. Len by ma zaujimalo kde je nettelerbankomat na slovensku ? :D

Palo -Paysafe karta je len na vkladanie a musim ju kupit, cize vlastne zase vkladat svoje peniaze na to aby som ich pouzil do herne.
Ta otazka smerovala k vyssej miere zabezpecenia , take nieco ako bankovy ucet , ako mi moze niekto vykradnut bankovy ucet bez toho aby mi ukradol aj mobil ? ;)

Dzejkej - presne tak, myslel som to hlavne koli daniam a podozrivym platbam aby nebehali platby hore dole z Uctu a naspat, je omnoho efektivnejsie drzat to mimo banky.

Niekto tu nieco spominal o oznamovacej povinnosti banky platby od 100tis , kolko je to teraz v E ? mysli sa to v ramci jednej platby alebo platieb v ramci jedneho mesiaca ? lebo tento mesiac som vyberal v 2och platbach cca 3k E a este by som dost surne potreboval asi 600E a tym padom urcite prekrocim 100k sk.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!