pomoc s vkladom na Poker Stars
Počet príspevkov: 33 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: pomoc s vkladom na Poker Stars
ved ale teraz bez ironie.pozri si temu pstars kde mu caesars totalne primitivne vysvetluje ako a kde zozenie paysafe kartu /omv pumpa/ a ako ju pouzije a na to cele dostane odpoved "ja nemam auto"
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
V Cashier->Vklad sa ti objaví táto obrazovka, kam si sa zrejme dostal aj ty. Potom musíš najprv kliknúť na Visa a potom sa ti miesto Sporopay pri tlačítku vklad objaví Visa a môžeš pokračovať, prípadne rovno klikni na tú označenú VISA dvojklikom a otvorí ti okno, kde zadáš údaje z karty Snáď ti to už pôjde, keby si mal ešte problém, tak napíš. Hlavne netreba zabudnúť, že údaje vlastníka karty a vlastníka P****Stars účtu musia byť zhodné.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
popoBA napísal:ved ale teraz bez ironie.pozri si temu pstars kde mu caesars totalne primitivne vysvetluje ako a kde zozenie paysafe kartu /omv pumpa/ a ako ju pouzije a na to cele dostane odpoved "ja nemam auto"
no coment-
- hiriso
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
pocuj prinznaj sa kolko krat si uz dostal ban a toto je na tomto to nahorsie po par dnoch aj tak zase vylezie a bude tu vypisovat hovadiny a vynimocne plny suhlas s popom ked je niekto taky primitiv ze si nevie vlozit peniaze na ucet tak nech nehra niekde som raz pocul ze primitivom nepatri technika do ruk....neber to osobne
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
popoBA napísal:ved ale teraz bez ironie.pozri si temu pstars kde mu caesars totalne primitivne vysvetluje ako a kde zozenie paysafe kartu /omv pumpa/ a ako ju pouzije a na to cele dostane odpoved "ja nemam auto"
Fuuha,mozno som to zle pochopil,ale nebolo by vhodnejsie napisat do podrobna?
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
nechapem co chces povedat teraz
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
myslim ze toto je tak elementarna (max google/FAQ) zalezitost, ze fakt iba total moron to nedokaze spravit. ja som depositoval uz v 15 rokoch z tatkovej karty a nemal som s tym ziadny problem a okrem ineho jak uz popo spominal tieto veci uz v dnesnej dobe jednoduchsie ani nemozu byt( vid single-click depozit lol)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Vy ste dementi- ked mi to nejde prijat - tak čo ? a ty paštikár sa neozývaj.
- hiriso
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Chalani preco sa s nim nervacite a radsej ho neodkazete na support? Ich za to platia.
http://www.P****Stars.cz/poker/real-money/
Precitaj si toto. Ked spravis, co tam pisu a nejde, napis podpore. Je aj po cesky. gl v pokri
http://www.P****Stars.cz/poker/real-money/
Precitaj si toto. Ked spravis, co tam pisu a nejde, napis podpore. Je aj po cesky. gl v pokri
- skJacob
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/14 krát
- sry4that
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 38 krát/7 krát
Počet príspevkov: 33 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.