pomoc s vkladom na Poker Stars
Počet príspevkov: 33 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: pomoc s vkladom na Poker Stars
garmada napísal:Mam otazku, chcem kupit zetony na poker stars ale neviem ako na to.
Plz poradte ako mam vyplnit tento formular ked mam maestro kreditnu kartu (to je taka ista ako karta ako mastercad?).
Teoreticky by som vedel vsetko vyplnit ale neviem co mam dat do policka bonusovy kod(vyz. obrazok dole).
imo maestro a mastercad su dve rozdielne karty a ten (vyz. obrazok dole) sa mi akosi nezobrazuje, neviem preco asi si ho zle uploadol na server.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
No, podla mojich informacii je Maestro a Mastercard to iste...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
garmada napísal:Mam otazku, chcem kupit zetony na poker stars ale neviem ako na to.
Plz poradte ako mam vyplnit tento formular ked mam maestro kreditnu kartu (to je taka ista ako karta ako mastercad?).
Teoreticky by som vedel vsetko vyplnit ale neviem co mam dat do policka bonusovy kod(vyz. obrazok dole).
do policka bonusovy kod napis Stars50, to je aktualny bonus kod az do konca roka 2009, dostanes bonus 50$, na ktory ale musis nahrat urcity pocet bodov.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Maestro urcite nie je to iste co MasterCard. No a podla mojich skusenosti je Maestro v tomto nanic => nemozes s nou platit cez internet. Mozno sa nieco zmenilo, ale pokial viem tak na tieto platby iba MasterCard / Visa. Skusal si s nou uz niekde platit cez internet (eBay a pod.)?
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ahojte tiez by som si chcel vlozit na P****Stars nejake dolare..mam slovensku sporitelnu to myslim ze patry pod VISU...tam by nemal byt problem z vkladom vsak? a chcem sa s pitat hrozi nejake zneuzitie mojich udajov alebo moze sa take nieco stat???ja som presvedceny ze nie ale radsej sa spitam...
dakujem za odpovede...
dakujem za odpovede...
- no fear
- Založený: Okt 2009
maestro a mastercard je uplne nieco ine, nemozes si kliknut ze chces platit cez mastercard a zadat cislo maestra... a ak nemas kartu na platenie cez net tak sa daju pouzit veci ako moneybookers, ale je to pomalsie... alebo si taku kartu zries v banke... dneska s tym uz hadam problem nebude.
- ropman
- Založený: Júl 2008
vklad-poker stars
ahojte takze chcem zacat hrat na poker stars...som zaregistrovany ale vlastnu kreditku nemam a ked som si skusal vlozit cez brachovu (VISA) tak to napisalo ze tranzakica odmietnuta viete mi niekto povedat preco?
- no fear
Re: vklad-poker stars
no fear napísal:ahojte takze chcem zacat hrat na poker stars...som zaregistrovany ale vlastnu kreditku nemam a ked som si skusal vlozit cez brachovu (VISA) tak to napisalo ze tranzakica odmietnuta viete mi niekto povedat preco?
asi preto ze brat ma ine meno ako ty? prvy problem ... musis vkladat s kontami a kartami, ktore patria tebe ako menu, na ktore je konto v herni registrovane
takze pokial viem ak je Janko Mrkvicka registrovany na stars, nemoze si nahrat prachy z karty pisanej na Martina Mrkvicku
- somNula
- Založený: Máj 2008
Ahoj. Ja som mal taky isty problem s P****Stars lebo aj ja mam Maestro debitnu kartu a tam len mastercard podporuju. Ale nasol som online poker ktory podporuje maestro kartu. Vola sa "Full Tilt" Poker a je to znamy online poker a ma vela hracov. Tam ked das buy chips si mozes vybrat ci ches pouzit maestro kartu. Tam staci len cislo karty dat lebo volaktore maestro karty nemaju ty 3 cisla vzadu. Mne to islo bez problemov a chipi nabehly hned
- Bred2009
Počet príspevkov: 33 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.