skrill.com (moneybookers.com)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: skrill.com (moneybookers.com)
vlade napísal:Ano, je to 24h od posledneho vyberu
dik moc
- balak55
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Má niekto skúsenosti s ignoranciou supportom skrillu? Písal som im už asi tretí krát a stále žiadna odpoveď... A už dosť ma to ****. Poradí mi niekto niečo účinné? Mám im zavolať?
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Mojej žene skrill zablokoval už dva účty bez udania dôvodu a dosť ma to vtedy vytočilo, keď nám neodpovedali,, ale našťastie peniaze bez problémov vrátili .. posledne so mnou support komunikoval najnesôr do 24 hodín a to v slovensčine dokonca Inak som so skrillom spokojny a nejmä so skrill kartou
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Strata času písať im emails. Jeden telefonat vybavil všetko. Telefonistka vedela odpovedať na všetko a dokonca to hneď zariadila v tom momente.
- Xaress
20/02/2014 stvrtok tesne pred polnocou (tazke berme, ze uz bol vlastne piatok ) som vybral peniaze na moju debetnu kartu, z ktorej som si zakladal skrill konto. t.j. z nej som posielal peniaze do skrillu.
Predpokladam ze to funguje rovnako ako ked som cashoutoval z herne, pride to na ucet, ktory je priradeny ako stornovana platobna transakcia.
Kazdopadne teraz je 26.2.2014 a peniaze furt nemam. kolko to obvykle trva?
Je tam este moznost dat si poslat peniaze na bankovy ucet (rovnaky poplatok) ale ten som si tam zatial nepridaval, lebo ten ucet je k tej karte a predpokladal som ze peniaze na nom pristanu.
Predpokladam ze to funguje rovnako ako ked som cashoutoval z herne, pride to na ucet, ktory je priradeny ako stornovana platobna transakcia.
Kazdopadne teraz je 26.2.2014 a peniaze furt nemam. kolko to obvykle trva?
Je tam este moznost dat si poslat peniaze na bankovy ucet (rovnaky poplatok) ale ten som si tam zatial nepridaval, lebo ten ucet je k tej karte a predpokladal som ze peniaze na nom pristanu.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Myslím, že raz to aj mne trvalo dlhšie. Ale mám odskúšané ak ráno do 8:00 dám výber na ďalší deň do 18:00 hodiny mám na účte. Raz som dal výber cez víkend a prišli mi o týždeň. Ideálny čas na výber pon-streda ráno, aspoň mne to tak funguje. Možno je to len v mojej hlave
EDIT:
Zavolaj im cez linku "request call". Veľmi helpful pracovníci, vyriešia všetko. Mail nepíš = waste time. Zavolaj a máš to vybavené.
EDIT:
Zavolaj im cez linku "request call". Veľmi helpful pracovníci, vyriešia všetko. Mail nepíš = waste time. Zavolaj a máš to vybavené.
- Xaress
Na kartu som ešte nevyberal nikdy, vyberám vždy na bankový účet a tam mi to aspoň poslednou dobou vždy prišlo tak rýchlo, až som bol prekvapený. Myslím že to chodilo možno aj hneď na ďalší deň alebo dva dni. Neviem presne, nekontrolujem to úplne, ale skôr ako by ma napadlo pozrieť sa, či to už prišlo som to na účte mal
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Xaress napísal:Zavolaj im cez linku "request call".
asi som slepy, neviem to nikde najst, prihlaseny som. je tam len, zavolajte nam na +44 cislo. co sa mi velmi nechce.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Nejako cez sekciu VIP skús. Aj keď niesi .. zavolajú Nie som doma .. zajtra ti rano napíšem kde to je.. ale myslím nejako VIP, contact .. request call, napísal som číslo a do minúty mi volali .. ale je to od 8:00 do 18:00 tej myslím...
- Xaress
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.