skrill.com (moneybookers.com)
Re: skrill.com (moneybookers.com)
mam taky problem. poslal som si z bankoveho uctu na skrill cez giropay a peniaze len prijalo ale nepripisalo ich na zostatok. uz su tomu 2 dni. pisal som im 2-krat email ale nic neodpisali a volat priamo nebudem lebo anglicky az tak neviem. ma niekto s tym skusenost? dakujem
- juve1905
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/15 krát
nevie mi niekto prosim s tym pomoct?
- juve1905
pozri sa na skrille ci tam nemas nieco na potvrdenie prijatia tej platby. ja som si tam nikdy peniaze nevkladal z uctu len si tam davam vyplacat z herni co pripise automaticky. ale este ked mali staru stranku a posielal som z jedneho skrillu na druhy tak viem ze na tom ucte ktory prijimal prachy bola pri tej transakcii moznost prachy prijat alebo odmietnut. ako dlho uz vyuzivas ten skrill ucet?
edit: teraz som sa tam chvilu povrtal a pozeram ze v nastaveni uctu je moznost zapnut si automaticke prijimanie platieb takze ak to nemas zaskrtnute tak je potrebne pri tej transakcii potvrdit prijem ako som pisal uz vyssie a pre buducnost si ten automaticky prijem nastavit na stalo
edit: teraz som sa tam chvilu povrtal a pozeram ze v nastaveni uctu je moznost zapnut si automaticke prijimanie platieb takze ak to nemas zaskrtnute tak je potrebne pri tej transakcii potvrdit prijem ako som pisal uz vyssie a pre buducnost si ten automaticky prijem nastavit na stalo
-
murded - Príspevky: 119
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/12 krát
nemam tam nic take pise mi len ze je to spracovane a automaticke prijatie platieb mam zapnute. na emaily mi kurva kedy odpisu? aj by som zavolal ale asi by som nepochodil so svojou chabou anglictinou. ale dakujem aj za to
- juve1905
juve1905 napísal:........ uz su tomu 2 dni. .......
vyčkaj času , ako hus klasu , bankový prevod trvá niekedy aj 5 dní !!!
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
no ale to by malo pripisat sumu hned aspon podla toho co tam pisu a na emal by mali odpisat do 24 hod a na 4 emaily mi neodpisali ani na jeden kurvy s prepacenim
- juve1905
juve1905 napísal:no ale to by malo pripisat sumu hned aspon podla toho co tam pisu a na emal by mali odpisat do 24 hod a na 4 emaily mi neodpisali ani na jeden kurvy s prepacenim
a nezabúdaj , že cez víkend sa na západ od nás nerobí ...... a rataj si to na pracovne hodiny a pracovne dni , teda 5dní od dneska ....
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
mne zo skrillu neodpisali vôbec ked som riesil problem nieco viac ako tyzden som cakal potom som volal co by si mal urobit aj ty oni neodpisu.....
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
no takze tyzden presiel a nic. skusil som si vlozit mensiu ciastku cez ten isty sposob a hned mi ich aj pripisalo na zostatok. co mam teda robit
- juve1905
Volat iny sposob neni
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.