Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
jo aj herne s tym maju problem, napriklad U***et sa ti neupdatne ak ho nespustis ako admin (skusal som nastavit aj full prava na jeho adresar pre vsetkych userov - nepomohlo) a ked uz ho updatnes tak ti pod inym userom nez adminom nefunguje (teda snazi sa stale dokola updatovat) - je to pekne nanic ze sa s tym koderi (podla mna z lenivosti) nevedia vysporiadat. Na Unixovych systemoch to bolo od zaciatku a tam s tym nikdy problem nebol. Na windowse ti len vsetcia napisu "vypnite overovanie uzivatelov v systeme" vrela vdaka
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
caute, mam taky mensi problem. nejde mi stiahnut niektore poker herne ktore mi predtym stiahnut islo, su to napriklad titanpoker, P****Stars, dokonca aj herne ktore som mal stiahnute mi nejdu. ked spustim bodog tak mi vypise ze mam problemy s internetovym pripojenim, pritom internet funguje v pohode, dalej ked spustim expect tak mi pise ze ho mam updatnut co mi predtym robilo automaticky, neviem ci je problem ten ze mam pripojenie cez proxy server. brat mi povedal ze to mozno bude aj prehliadacom ale skusal som to stahovat aj cez mozzilu a operu a stale nic bol by som velmi rad keby mi s tym niekto helfol dik.
- Loparik
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Loparik napísal:caute, mam taky mensi problem. nejde mi stiahnut niektore poker herne ktore mi predtym stiahnut islo, su to napriklad titanpoker, P****Stars, dokonca aj herne ktore som mal stiahnute mi nejdu. ked spustim bodog tak mi vypise ze mam problemy s internetovym pripojenim, pritom internet funguje v pohode, dalej ked spustim expect tak mi pise ze ho mam updatnut co mi predtym robilo automaticky, neviem ci je problem ten ze mam pripojenie cez proxy server. brat mi povedal ze to mozno bude aj prehliadacom ale skusal som to stahovat aj cez mozzilu a operu a stale nic bol by som velmi rad keby mi s tym niekto helfol dik.
WOW KOLKO TI UKRADLI ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
yegon napísal:jo aj herne s tym maju problem, napriklad U***et sa ti neupdatne ak ho nespustis ako admin (skusal som nastavit aj full prava na jeho adresar pre vsetkych userov - nepomohlo) a ked uz ho updatnes tak ti pod inym userom nez adminom nefunguje (teda snazi sa stale dokola updatovat) - je to pekne nanic ze sa s tym koderi (podla mna z lenivosti) nevedia vysporiadat. Na Unixovych systemoch to bolo od zaciatku a tam s tym nikdy problem nebol. Na windowse ti len vsetcia napisu "vypnite overovanie uzivatelov v systeme" vrela vdaka
To je otazne teraz, ci je to len lenivostou programatorov, alebo umyselne.
- SelfMan
da sa v linuxoch cez win emulator spustit nejaka herna?
- somNula
- Založený: Máj 2008
keso26 napísal:4. co je to ten SELFMAN ? Ak by som si tym chcel prescanovat comp, je mozne to niekde zohnat ?
sorry, nezdrzal som sa
Selfman PRO, momentalne vo verzii v1.1.0.13 je lokalny Bratislavsky IT expert, ktory sa zivi spravou PC a sieti a vytahovani uzivatelov ako 7castle (a ja) zo sraciek...
Medzitym uz stihol napisat sem do fora takze ak mate problem tak mu poslite PM ci maila.
Jo, a zabudni na keyscrambler, je to placebo.
- JuDeC
ano, potom som si to uvedomil, ale uz som to nechcel editovat, nech je sranda
..to s tym key scramblerom myslis vazne ?..heh
..to s tym key scramblerom myslis vazne ?..heh
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ano
vid moj 1. prispevok na str. 10 ohladom Windows API
vid moj 1. prispevok na str. 10 ohladom Windows API
- JuDeC
tak to je sick, momentalne mam vistu home + SP1, avira free, lavasoft ad-avare free (not real-time), vedel by si mi doporucit nieco na este lepsiu ochranu pls ? Pretoze by som chcel do bezpecnosti zainvestovat nejake koruny.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:tak to je sick, momentalne mam vistu home + SP1, avira free, lavasoft ad-avare free (not real-time), vedel by si mi doporucit nieco na este lepsiu ochranu pls ? Pretoze by som chcel do bezpecnosti zainvestovat nejake koruny.
Najlepsou ochranou je vzdelanie... a to myslim vazne.
- SelfMan
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.