Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod dzejkej 19 Nov 2008 09:51

rastik napísal:pytal som sa, ze ci by primarne nepomohlo prestat pouzivat zlahcovatka typu moneybookers, ale asi som prehliadol nejaku odpoved... nikdy som v tento rusky system bez normalneho supportu a s moznostou bez udania dovodu zrusit ucet nemal velku doveru... (a ani ho nepouzivam)

A cital si/pocul si o nejakych problemoch s nimi, ked im nedoverujes? Ja som cital o podvodoch v herniach a videni kariet, o keyloggeroch, ale o nejakom podraze on moneybookers nie
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 19 Nov 2008 10:01

rastik napísal:pytal som sa, ze ci by primarne nepomohlo prestat pouzivat zlahcovatka typu moneybookers, ale asi som prehliadol nejaku odpoved... nikdy som v tento rusky system bez normalneho supportu a s moznostou bez udania dovodu zrusit ucet nemal velku doveru... (a ani ho nepouzivam)

no s ohlasom si sa nestretol asi preto ze si asi jediny kto sa na MB stazuje . Neviem co je na MB ruske je to superinternetova banka ktora zaraba na malom poplatku iba pri prevode. Ucet ti zalozia a spravuju zdarma. Podporuje vsetky herne. Z niektorych ako napr. PS trva vyber na MB asi sekundu. Co je podla teba normalny support ? live support ? support funguje mailom - vzdy dostanes odpoved.
heslo na MB si mozes dat aj 20miestne a zlozite a pri odoslani sumy sa pyta este aj na datum narodenia. V com je pre teba bezpecnejsia herna ako MB ?
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod buschle 19 Nov 2008 10:14

a dalsia vec , MB ludia nepouzivaju na uschovavanie penazi , ale na prevody takze aj ked sa ti niekto nabura do MB , iba do MB tak mu to je na nic ked tam mas prazdnotu. s kreditkou bez CVC cisla nezaplati nic a trojcisilie trafit ... to by musel byt iny lucker , pochybujem ze by to mohol typovat 999 x . a banktransfer ide iba vyber , vyber z banky nejde spravit na MB cez MB(aspon mne nie , kontroloval som to)
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod rastik 19 Nov 2008 10:16

dzejkej napísal:

A cital si/pocul si o nejakych problemoch s nimi, ked im nedoverujes? Ja som cital o podvodoch v herniach a videni kariet, o keyloggeroch, ale o nejakom podraze on moneybookers nie

ja mam info len od kamosa co to pouziva, nikdy tam nenechaval viac ako 10-20k skk, je to ruske, support nereaguje (ja som sa pytal na info ohladom rusenia uctu bez udania dovodu a odpovedali mi po 3 mesiacoch).... a je to mainstream, cize podla sa taketo cervicky primarne budu nato zameriavat, ak teda maju aj dake postranne umysly
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod palo1973 19 Nov 2008 10:18

buschle napísal:

no s ohlasom si sa nestretol asi preto ze si asi jediny kto sa na MB stazuje . Neviem co je na MB ruske je to superinternetova banka ktora zaraba na malom poplatku iba pri prevode. Ucet ti zalozia a spravuju zdarma. Podporuje vsetky herne. Z niektorych ako napr. PS trva vyber na MB asi sekundu. Co je podla teba normalny support ? live support ? support funguje mailom - vzdy dostanes odpoved.
heslo na MB si mozes dat aj 20miestne a zlozite a pri odoslani sumy sa pyta este aj na datum narodenia. V com je pre teba bezpecnejsia herna ako MB ?

-tu ti budem oponovat,support totalne pomaly,odpovede asi po 3 dnoch,v kratkosti-posielal som peniaze z uctu na mb a neprisli,hoci som tak urobil uz raz predtym,vyziadali si potvrdenie z banky prefotene-bolo slabo citatelne ale keby si dali namahu dalo sa to precitat,musel som ist do net cafe to dat nascanovat,stale slabo citatelne,takze este raz do banky,vyziadat nove potvrdenie a to im prefaxovat,vycislil som im moje vydavky(cesta do banky,scan,fax),dokopy asi 20 euro,nakoniec asi po mesiaci mi tych 100 euro prislo a zo strany MB ziadne ospravedlnenie,keby som ich nepotreboval tak to okamzite zrusim =@
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod banalitka 19 Nov 2008 10:29

P****Stars spravilo opatrenie!!! predĺžili čakaciu lehotu po zadaní avizovaného cashoutu

Čas žádosti o výběr: 18/11/2008 16:47 ET

Částka výběru: $100,00

Během 72 hodin bude připsána platba ve výši $100,00 na Váš účet u MoneyBookers označený (moneybookers@2me.com).
Převod č: 1x0x6x3x9

Ešte by som podotkol, že 7castle prišiel o peniaze práve kvôli "výhode", že P****Stars posielal peniažky v priebehu 0,5sek. na Moneybookers

Teraz si budeme musieť v záujme našej bezpečnosti na výber trošku počkať, len neviem prečo sa tieto opatrenia robia vždy až keď sa niečo stane!
banalitka

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod roche01 19 Nov 2008 10:35

ja mám s MB tiež jednu nepríjemnú skúsenosť, ktorú som už dávnejšie (asi pred rokom) spomínal aj tu na fóre: Urobil som prevod z MB na bank. účet a niekoľko týždňov ani obraz ani zvuk... :P Tak som začal urgovať MB, svoju banku, dobre že som sa neobrátil na ombudsmana pre ľudské práva a na Brusel :%) Každý mi však len hovoril: Od nás to odišlo v poriadku (MB), My sme nič nedostali (banka) apod. Tak som sa už s peniazmi rozlúčil (našťastie to nebola vysoká suma). Nakoniec, asi po 1,5 mesiaci sa mi peniaze vrátili na účet na MB s tým, že transakcia bola zamietnutá. Bez bližšieho určenia, špecifikácie apod. Môj dotaz, kde teda boli peniaze po celú tú dobu ostal samozrejme bez odozvy. :!:
Ale odvtedy s Mb neboli problémy: Prevody do herní bez problémov, príjem z iných e-mail kont ok, prevod do banky takisto veľmi rýchly. :good:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod palo1973 19 Nov 2008 10:42

roche01 napísal:ja mám s MB tiež jednu nepríjemnú skúsenosť, ktorú som už dávnejšie (asi pred rokom) spomínal aj tu na fóre: Urobil som prevod z MB na bank. účet a niekoľko týždňov ani obraz ani zvuk... :P Tak som začal urgovať MB, svoju banku, dobre že som sa neobrátil na ombudsmana pre ľudské práva a na Brusel :%) Každý mi však len hovoril: Od nás to odišlo v poriadku (MB), My sme nič nedostali (banka) apod. Tak som sa už s peniazmi rozlúčil (našťastie to nebola vysoká suma). Nakoniec, asi po 1,5 mesiaci sa mi peniaze vrátili na účet na MB s tým, že transakcia bola zamietnutá. Bez bližšieho určenia, špecifikácie apod. Môj dotaz, kde teda boli peniaze po celú tú dobu ostal samozrejme bez odozvy. :!:
Ale odvtedy s Mb neboli problémy: Prevody do herní bez problémov, príjem z iných e-mail kont ok, prevod do banky takisto veľmi rýchly. :good:

-nakoniec mi napisali,ze je to v poriadku a peniaze dostanem do 48 hodin,ked vsak po 4 dnoch nic neprislo,napisal som im,ze zajtra idem na Urad pre ochranu spotrebitelov,a peniaze boli hned tu!

-ale cakal som od nich aspon OSPRAVEDLNENIE!!!!

-bohuzial takto vyuzivaju firmy malu konkurenciu aj v inych oblastiach....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod buschle 19 Nov 2008 10:42

roche01 napísal:ja mám s MB tiež jednu nepríjemnú skúsenosť, ktorú som už dávnejšie (asi pred rokom) spomínal aj tu na fóre: Urobil som prevod z MB na bank. účet a niekoľko týždňov ani obraz ani zvuk... :P Tak som začal urgovať MB, svoju banku, dobre že som sa neobrátil na ombudsmana pre ľudské práva a na Brusel :%) Každý mi však len hovoril: Od nás to odišlo v poriadku (MB), My sme nič nedostali (banka) apod. Tak som sa už s peniazmi rozlúčil (našťastie to nebola vysoká suma). Nakoniec, asi po 1,5 mesiaci sa mi peniaze vrátili na účet na MB s tým, že transakcia bola zamietnutá. Bez bližšieho určenia, špecifikácie apod. Môj dotaz, kde teda boli peniaze po celú tú dobu ostal samozrejme bez odozvy. :!:

asi ta skusali :D ci ti nebude vadit ked ti raz za cas zmizne mensia sumicka :))) , mozno maju aj takych zakaznikov.. , ktori su radi ked sa im podari transfernut aj na 3ti raz len aby si mohli zahrat svoju oblubenu hru :twisted:
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod yegon 19 Nov 2008 10:43

hm ruske?

Moneybookers Ltd., London, Registered in England and Wales no 4260907.
Registered office: Welken House, 10-11 Charterhouse Square, London, EC1M 6EH, United Kingdom.
Authorised and regulated by the Financial Services Authority of the United Kingdom (FSA).

na druhej strane s tym supportom by mali nieco spravit ked maju 6 milionov uzivatelov
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!