Vyvoj Mien

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vyvoj Mien

Odoslaťod roche01 29 Sep 2011 07:29

tomiG napísal: kedze ani on sa nebude unuvat analyzou preco nebudem sa ani ja...

A čo tak unúvať sa analýzou pre čitateľov Pokerportálu.sk, ktorí sa radi čo-to o investovaní do zlata dozvedia?
tomiG napísal:...

:good: presne toto má zmysel: Tvrdenie podopreté argumentami.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod tomiG 07 Okt 2011 08:37

pre par jedincov co chcu investovat do striebra ja to az takto cierne nevidim ako pise kolega ale je to fakt neperspektivny trh kde je mozne cokolvek tak by som nakup tejto komodity v sucasnosti oznacil ako vysoko rizikovy a tu je ten clanok na zamysleniehttp://openiazoch.zoznam.sk/cl/112007/Oslabi-striebro-o-dalsich
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod Mayday 07 Okt 2011 13:58

ja osobne dufam, ze zlato padne co najnizsie, nech mozem lacno nakupovat :) korekciu som cakal (lebo ten run-up v lete bol uz dost kruty), aj prisla, otazka znie, ze ci to uz bola cela...

na striebre je blbe, ze sa z neho plati dan, ale ako my anarchisti dobre vieme, vsetko sa da obist ;) a neviem o com rozpravaju ludia, ktori vravia, ze striebro nema perspektivu - ano je citlivejsie ako zlato na spomalenie ekonomickeho outputu, kedze cca. 50% jeho vyuzitia spociva v jeho pouzivani ako industrialneho kovu, ale ma takisto aj monetarnu funkciu. Pritom jeho cena je pod dlhodobym historickym pomerom zlato vs. striebro a ked sa nieco zmenilo v dnesnej dobe oproti 100 ci 500 rokom je to prave obrovsky dopyt po striebre ako materiale nevyhnutnom pre vyrobu elektrotechniky, co mu dodava este vacsi a stabilnejsi dopyt, cize ak bol historicky pomer hodnoty zlata/striebra 1:20 - 1:12 (podla toho koho sa spytate..), neprekvapilo by ma ak by sme sa dostali k pomeru 1:5 napr. :)

oh a btw taka uvaha: nehladajte dno krizy na trhoch, kym DJIA nebude mat rovnaku cenu ako unca zlata :P
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod tomiG 07 Okt 2011 19:24

mayday pises ze si anarchista tak potom veris v pad celeho monetarneho systemu ako aj zahniteho kapitalizmu :D len mi potom nieje celkom jasne ako mozes ocakavat pokles ceny zlata ked veris ze to smeruje do poriadnych sraciek...
tomiG

Odoslaťod yegon 07 Okt 2011 19:49

tomiG napísal:mayday pises ze si anarchista tak potom veris v pad celeho monetarneho systemu ako aj zahniteho kapitalizmu :D len mi potom nieje celkom jasne ako mozes ocakavat pokles ceny zlata ked veris ze to smeruje do poriadnych sraciek...

on v pad systemu neveri - on len dufa ale je realista :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tomiG 07 Okt 2011 23:13

tak ked je realista nieje anarchista :D a kedze je realista nemoze ocakavat pokles zlata ;)
tomiG

Odoslaťod vlk25 15 Nov 2011 16:26

je pád eurozóny pre pokristov hrajúcich o doláre +EV situácia ?
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod emjayko 15 Nov 2011 16:39

tiez by ma zaujimalo neviem comu mam fandit
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod sudden 15 Nov 2011 17:03

neviem ci prave EV+ situacia, ani ten dolar asi nebude ziadna velka istota teraz a ktovie co sa bude diat po pade eurozony

btw zaujimavu vec som cital dneska na hnonline.sk, pripada mi to ako dost realny pohlad na sucasnu situacia
http://finweb.hnonline.sk/c1-53660840-v-nekonecny-rast-veri-iba-blazon-span-class-koment-komentar-span
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod WNT 15 Nov 2011 18:00

Co sa bude diat po pade euro zony?V prvom rade eurozona nepadne z jedneho prozaickeho dovodu lebo nespravila to co spravil FED a BOE tj. ze nezapla masinu a nenatlacila nekryte eura takze mame obrovsky priestor na nazchranu eura ktory keby bolo nutne ECB urcite vyuzije a nikto nebude namietat ved to urobili aj FED a BOE a nic dramaticke co sa tyka hyper inflacie sa neudialo a pravde podobne ani neudeje.To o co sa teraz hra su prisne stanovene pravidla a vacsia centralizacia hlavne fiskalna co sa samozrejme nepaci viacerim krajinam ale pod tlakom na to proste budeme musiet pristupit ale treba si uvedomit ze ten tlak je umelo vytvarany zo strany nemeckych a francuzskych bank a mocenskych skupin.Netvrdim ze niektore staty ktorim sa nebude chciet dodrziavat prisne fiskalne rozpocty z Bruselu eurozonu neopustia ale rozhodne to nieje jej koniec alebo nebodaj krach i ked si myslim ze nikto nevystupi a pokejne si nechame diktovat rozpocet z pariza alebo berlina a nasledne z bruselu takze o nic ine nejde...
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!