1. ročník OPT
Re: Re: akoze fakt sakra ten bodog akoze zleeee
To ma prekvapuje, ved aj som vkladal na moooney kreditkoua nemal som taky problem
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: akoze fakt sakra ten bodog akoze zleeee
predpokladam ze to ma nieco spolocne s tym amickym zakonom proti fundovaniu gaming sites
Amex aj visa su americke firmy takze to maju zatrhnute
Amex aj visa su americke firmy takze to maju zatrhnute
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ale dohaje uz Zarte!!!!!
... :-(
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
Ved ja s tym nic nemam, teda skoro:)
- 1zart1
Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
Jako kamarade, kdyz tam na takove riverove haluze cistis zbytek pole, budiz Ti prano... ale tohle uz bylo presprilis, ze Te spasi v rozhodujici hre river proti mne, tak to nekousu, to teda NEEEEEEEEEEE!!!
-
Re: Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
CO SE STALO ?
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
Ale az po finale to nebolo o rivery, proste vo finale to tak vyslo, sorry. Ale zasa uz mas skoro iste 2. miesto a este pokukujes aj vyssie*JOKINGLY*
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
Ale nepokukuju... jenomze i kdyby to byl freeroll o dolar, tak tohle mne teda dokaze vytocit - a jeste pred spanim :-)
AP: Stalo se to, ze jsem hral fakt skvele v zaveru. Ode dna jsem se propracoval do cela, vyradil snad dva nebo tri hrace. A ve finale jsem vedl, zart hodil allin Q T - ja call A 5 hh - do riveru jsem bral, ale na river Q - takze mi zbylo 1500 snad proti jeho 13000... a to uz nemelo ani smysl hrat :-( Chtel jsem vyhrat a trosku tak odskocit Vladovi... tohle mne teda dostalo!
AP: Stalo se to, ze jsem hral fakt skvele v zaveru. Ode dna jsem se propracoval do cela, vyradil snad dva nebo tri hrace. A ve finale jsem vedl, zart hodil allin Q T - ja call A 5 hh - do riveru jsem bral, ale na river Q - takze mi zbylo 1500 snad proti jeho 13000... a to uz nemelo ani smysl hrat :-( Chtel jsem vyhrat a trosku tak odskocit Vladovi... tohle mne teda dostalo!
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.