1. ročník OPT
Re: Re: Re: pripajam sa
diky AC, to si pis, ze se budu snazit - a lepe nez posledni 2 turnaje 1. OPT *JOKINGLY*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Vlado :-)
Tak Ty jsi to nakonec fakt vyhral??? *JOKINGLY* Si rikam ze mam nejaky maly naskok v celkovem poradi a jdu se podivat na vysledky a ejhle! Tak nakonec Ti moc nechybelo, i kdyz ja uz to dneska pojal rekreacne, neni nad to hrat pod tlakem jako minule turnaje ;-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Vlado :-)
Heh, no zadarilo sa zasa raz, len kurnik nejako ma boli zub, co sa mi vobec nepozdava a budem musiet ist checknut zubarku, dufam ze ma nereraisne do allinu :-!
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Vlado :-)
To prejde, neboj! Na dva dny prestan mlsat a bude zase dobre 8-) Tak prvni rocnik je za nama! Ale ten druhy bude daleko narocnejsi, pribudou souperi jako roy16, cstrike, yegon! To bude velice tezke obhajit misto na bedne, ale urcite je to krasna vyzva! *THUMBS UP*
-
Re: Re: Re: Vlado :-)
Takze je to hotove, dakujem vsetkym za pekne zazitky a tesim sa na 2. rocnik :)
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Vlado :-)
Ty ses zarte vyvaroval vypadku a navic jsi tam mel super serii. Ja mohu dekovat zlepseni ve druhe polovine OPT, mam vytistene nejake prubezne tabulky a byla doba, kdy jsem na Vlada ztracel opravdu hodne :-) Jenomze ten mel dva mozna tri tydny krizi a pak uz to vzaveru nedohnal, uz jsem si jej pohlidal 8-)
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.