1. ročník OPT
Re: Hlasim prijem
U mna je Carbon OK. Vlado, tych 400 bodov musim ziskat za 24 hodin? Na ten septembrovy 50K myslim
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Hlasim prijem
Pozeral som na to, ale tam sa hra o vstupenky na nejake zive turnaje v hodnote 50k, myslim ze je tam australia + nejake dalsie... Mam taky pocit ze ked nahras tych 400 bodov (do 24 hodin) tak sa dostavas len na nejaku kvalifikaciu, dnes sa este pozriem ze co je to tam vlastne...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Hlasim prijem
Nie je to ten turnaj 29.09.2007?
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
to vlade 2
:( *SLZA* :( *SLZA* :( *SLZA* NIC ! :( :( :(
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer
ved vydrz, pockame kym vsetci potvrdia ci to maju alebo nie a ti co to potom nemaju tak to napisem manazerke ze je tam chyba.
Napisem jej to naraz, nech to vybavi, nie po jednom ;)
Tak staci len pockat, nemusis plakat v kazdom prispevku :-D
Napisem jej to naraz, nech to vybavi, nie po jednom ;)
Tak staci len pockat, nemusis plakat v kazdom prispevku :-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: APminer
drzim :-X
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: dnes
radsej by som tu hru s Tebou, ked mi dosiel jack na river prehral :-D ..pretoze, co ma cakalo potom, omg..nieco strasne.
1. Q-K na ruke, roy raise 2,5xBB, myslim ze kelykely call, ja tiez, na flop T-J-Q, ja bet 6xBB, roy all-in, kelykely call a ja tiez (viem, ze tu som mal polozit, ale v poslednych dnoch sa mi velmi podobna situacia stala na MTT asi 3x, nikdy som nedorovnal a vzdy by som bral pot, tak som sa nechal uniest), turn 9, river K uz presne neviem. Roy ukazal J-J, mal fakt smolu, kedze kelykely chytil str8 so 7-8 myslim na ruke.Vcera to bolo na klobaske ako na hojdacke :)
2. Q-Q na late, alebo buton pozicii, predomnou AC drzal Q-A a AP drzal J-J, vsetci traja sme isli all-in a aj ked pre flop som mal miernu prevahu, tak na flop doslo J a na river AC hitol str8.
3.na a ked uz som bol shortstack, tak na SB drzim A-Q, vsetci fold, ja raise len 2xBB (to bola hlupost) vlado s 2-3s call, na flope uz drzim str8 draw, ale vlado flush draw a aj ked mi na river dosla, tak vladovi dosla uz na turn :) nj..poucil som sa, dam si chvilu pauzu a idem dalej :-D
1. Q-K na ruke, roy raise 2,5xBB, myslim ze kelykely call, ja tiez, na flop T-J-Q, ja bet 6xBB, roy all-in, kelykely call a ja tiez (viem, ze tu som mal polozit, ale v poslednych dnoch sa mi velmi podobna situacia stala na MTT asi 3x, nikdy som nedorovnal a vzdy by som bral pot, tak som sa nechal uniest), turn 9, river K uz presne neviem. Roy ukazal J-J, mal fakt smolu, kedze kelykely chytil str8 so 7-8 myslim na ruke.Vcera to bolo na klobaske ako na hojdacke :)
2. Q-Q na late, alebo buton pozicii, predomnou AC drzal Q-A a AP drzal J-J, vsetci traja sme isli all-in a aj ked pre flop som mal miernu prevahu, tak na flop doslo J a na river AC hitol str8.
3.na a ked uz som bol shortstack, tak na SB drzim A-Q, vsetci fold, ja raise len 2xBB (to bola hlupost) vlado s 2-3s call, na flope uz drzim str8 draw, ale vlado flush draw a aj ked mi na river dosla, tak vladovi dosla uz na turn :) nj..poucil som sa, dam si chvilu pauzu a idem dalej :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.