100 bubakov v pondelok
registrace ;(
je spustena registrace, ale pise mi to "SORRY .... restricted" !!!
CPR68224602, NonoDaRobot
CPR68224602, NonoDaRobot
- nonolerobot
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: registrace ;(
A registroval si sa podla tychto pravidiel?
http://www.pokerportal.info/akcie/132/100-bubakov-na-veceru---nove-pravidla-registracie-na-freeroll
http://www.pokerportal.info/akcie/132/100-bubakov-na-veceru---nove-pravidla-registracie-na-freeroll
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: myslim
Ano s tim taky souhlasím, že za to může pokerportal. A myslím, že pokerportal to zařídil velmi dobře. Do hry se dostanou jen hráči co se zaregistrovali přes ppbonus. Ostatní mají prostě smůlu. A mohl by sis ušetřit ta tvoje sprostá slova. Snad existuje spousta heren, kde si můžeš zahrát freerolly, tak se snad kvůli jednomu nerozbrečíš. Takovýhle lidi opravdu nechápu. *TIRED*
- Zbyssek
prosim vas
roy alebo vlade neviem kto to mate na starosti nemohli by ste ma este rychlo hodit do toho dnesneho turnaja lebo az teraz sa registrujem a este by som si chcel zahrat prosim ta bol by som ti povdacny
- mainly_D
prosim vas
acc name mam :CPR70037722 prosim dnes mam taku chut si zahrat
- mainly_D
Re: prosim vas
mal by si si precitat prispevok od vladeho zo 17:02
Vynimocne suhlasim so Zbyssskom :-D ..nie vazne, predsa bubaci su pre hracov pokerportalu, ktory sa registrovali s ich bonus kodom, teda su ich referred customers, aspon si myslim. Takze freerolls si mozes zahrat kdekolvek a nie sa tu stazovat sposobom, akym si ukazal
Vynimocne suhlasim so Zbyssskom :-D ..nie vazne, predsa bubaci su pre hracov pokerportalu, ktory sa registrovali s ich bonus kodom, teda su ich referred customers, aspon si myslim. Takze freerolls si mozes zahrat kdekolvek a nie sa tu stazovat sposobom, akym si ukazal
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: prosim vas
ty blbec ale ja som dal ten bonus kod len som sa nezaregistroval 10 hodin pred zaciatkom ale az pred chvilou o to mi ide tak mi neodpovedaj ked sa nepytam teba
- mainly_D
Re: Re: Re: prosim vas
Jezis maria hadam si tu nebudete nadavat za take picoviny... ;)
Neda sa to zariadit, oni to robia automaticky, takze pravda je naozaj taka ako je v tom clanku co som posielal...
Neda sa to zariadit, oni to robia automaticky, takze pravda je naozaj taka ako je v tom clanku co som posielal...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.