100 bubakov v pondelok
mainly_D
..tak prepac, ze som Ti chcel poradit, som si myslel, ze si ten prispevok prehliadol, Teba sa tykala iba prva cast mojho prispevku a teda : "ak si to stihol vcas pred tym ako generuju v CD pokri ten zoznam hracov, tak by ti to malo ist, ak si to nestihol, tak bohuzial budes moct ist az na buduci pondelok"
Aj ked mam dnes od rana na hovno naladu, nedovolil by som si tu na nikoho nadavat, to ale svedci o Tvojej inteligencii. Tiez dnes bubakov asi nestihnem a nebudem kvoli tomu plakat, ved tu su aj o tyzden aj o dva aj o tri.
Druha cast mojho prispevku bola pre pajonceka. Ze to vobec riesim, viac nereagujem.
Aj ked mam dnes od rana na hovno naladu, nedovolil by som si tu na nikoho nadavat, to ale svedci o Tvojej inteligencii. Tiez dnes bubakov asi nestihnem a nebudem kvoli tomu plakat, ved tu su aj o tyzden aj o dva aj o tri.
Druha cast mojho prispevku bola pre pajonceka. Ze to vobec riesim, viac nereagujem.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: chichi
hehe, keby si nehonil vcera a vybavil si registraciu tak dnes si sa mohol zaregistrovat :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: prosim vas
Ale jenom výjimečně:-D:-D:-D
- Zbyssek
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Gratulace
Kasparov ty si to zasa vyhral? :-D:-D:-D
Ved uz nechaj nieco aj ostatnym, hehe.
Samozrejme Gratulujem... ;)
Ved uz nechaj nieco aj ostatnym, hehe.
Samozrejme Gratulujem... ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.