2. roční OPT
Počet príspevkov: 48 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Re: Re: Taky napad,
R/A se mi taky nelibi :-! :-! :-!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Taky napad,
Pokud by to byl jeden turnaj v ramci cele tour tak klidne - ale s co nejmensim buy-inem a za malo bodu, protoze to je uz vylozene o stesti...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
omaha
..aj ked nehravam, som jednoznacne za, ako ozivenie a prijemna zmena by to bolo super, mylsim, ze by sme sa na tom turnaji dost pobavili ;) ..suhlasim, ale s AC ze by to malo byt s buy-in, nie vacsim ako 3$ a za malo bodov, bola by to len taka odychovka niekde uprostred "sezony" 2.rocnika OPT :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
OPT
Pomalicku se blizi polovina srpna, takze uz jen neco pres dva tydny do zari. Co takhle zacit nejake promo na OPT? Aby to nespalo, nespalo... a tri dny pred zacatkem se vse zacalo propagovat, at to nedopadne jako prvni rocnik, ktery zacinal za poklusu? Protoze kdyz lidi prosvihnou zacatek, tak nemuseji mit motivaci se pripojit...
-
Re: OPT
Tento krat bude vsetko vcas, uz sme na to traja, predtym som bol sam a tak to aj dopadlo s tou propagaciou :(.
Tento krat to bude na 90% v jednej herni, premie lepsie, nebude to na 3 mesiace, pravdepodobne viac ludi no jednoducho paradicka :)
Tento krat to bude na 90% v jednej herni, premie lepsie, nebude to na 3 mesiace, pravdepodobne viac ludi no jednoducho paradicka :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: OPT
Tak to zni velice slibne, evidentne bude daleko vyssi konkurence ale to je pouze dobre. Vyssi premie zneji taky dobre, i kdyz fajn premie byly i v prvnim rocniku, teda za predpokladu ze se i Bodog rozhoupe a ze Carbon vrati MB pro vyber :-D
-
Re: Re: Re: OPT
Co sa tyka bodogu, len aby ste mali take info ako ja, manazerka s ktorou som to vybavoval potvrdila ze dala poslat peniaze na bodog ucty, ale asi 2 dni po tom poslala rozluckovy emai, ze tam uz konci a poslala kontakt na noveho manazera, takze ak sa to tam v kratkej dobe neobjavi, tak napisem aj novemu manazerovi.
Carbon bude podla mna v pohode, tam by som to naozaj videl len ako docasny problemik...
Carbon bude podla mna v pohode, tam by som to naozaj videl len ako docasny problemik...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: OPT
Kto ma vlastne problem Carbon ci MB? Mam totiz pocit, ze mi na MB odisli peniaze s Pacific pokru a na MB sa neobjavili. Je tam mala sanca, ze som omylom ich poslal na kartu, ale to asi nie. Neviem to zistit na Pac.P, ale uvidime ci a kde dojdu
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: OPT
Nevim, to z toho jejich mailu nebylo jasne. Jen proste upresnili pak, ze doufaji, ze do tydne bude opet MB k dispozici. Takze je mozne, ze podobne je na tom i jina sazkovka, ze penize proste nejdou odeslat z nejakych duvodu na MB. Ja kdybych tam nenapsal mail tak to porad jen ceka a ceka na schvaleni...
-
Re: OPT
Kdy zacne nejake postupne lakani na OPT 2? Minuly tyden jsem se nenapadne vyptaval, ted utekl dalsi tyden a stale ticho po pesine... Mne osobne je to jedno, ja si po zkusenostech z OPT 1 nenecham druhy rocnik ujit, ale aby se to spousta lidi nedozvedela az na posledni chvili, nebo dokonce pet minut po dvanacte... :-P
-
Počet príspevkov: 48 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.