2. roční OPT

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Taky napad,

Odoslaťod APminer 17 Júl 2007 22:14

R/A se mi taky nelibi :-! :-! :-!
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Taky napad,

Odoslaťod acvonmilan 17 Júl 2007 22:20

Pokud by to byl jeden turnaj v ramci cele tour tak klidne - ale s co nejmensim buy-inem a za malo bodu, protoze to je uz vylozene o stesti...
Obrázok používateľa
acvonmilan

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

omaha

Odoslaťod keso26 18 Júl 2007 09:40

..aj ked nehravam, som jednoznacne za, ako ozivenie a prijemna zmena by to bolo super, mylsim, ze by sme sa na tom turnaji dost pobavili ;) ..suhlasim, ale s AC ze by to malo byt s buy-in, nie vacsim ako 3$ a za malo bodov, bola by to len taka odychovka niekde uprostred "sezony" 2.rocnika OPT :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

OPT

Odoslaťod acvonmilan 13 Aug 2007 07:50

Pomalicku se blizi polovina srpna, takze uz jen neco pres dva tydny do zari. Co takhle zacit nejake promo na OPT? Aby to nespalo, nespalo... a tri dny pred zacatkem se vse zacalo propagovat, at to nedopadne jako prvni rocnik, ktery zacinal za poklusu? Protoze kdyz lidi prosvihnou zacatek, tak nemuseji mit motivaci se pripojit...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: OPT

Odoslaťod vlade 13 Aug 2007 08:27

Tento krat bude vsetko vcas, uz sme na to traja, predtym som bol sam a tak to aj dopadlo s tou propagaciou :(.

Tento krat to bude na 90% v jednej herni, premie lepsie, nebude to na 3 mesiace, pravdepodobne viac ludi no jednoducho paradicka :)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: OPT

Odoslaťod acvonmilan 13 Aug 2007 09:05

Tak to zni velice slibne, evidentne bude daleko vyssi konkurence ale to je pouze dobre. Vyssi premie zneji taky dobre, i kdyz fajn premie byly i v prvnim rocniku, teda za predpokladu ze se i Bodog rozhoupe a ze Carbon vrati MB pro vyber :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: OPT

Odoslaťod vlade 13 Aug 2007 09:41

Co sa tyka bodogu, len aby ste mali take info ako ja, manazerka s ktorou som to vybavoval potvrdila ze dala poslat peniaze na bodog ucty, ale asi 2 dni po tom poslala rozluckovy emai, ze tam uz konci a poslala kontakt na noveho manazera, takze ak sa to tam v kratkej dobe neobjavi, tak napisem aj novemu manazerovi.
Carbon bude podla mna v pohode, tam by som to naozaj videl len ako docasny problemik...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Re: Re: OPT

Odoslaťod 1zart1 14 Aug 2007 09:11

Kto ma vlastne problem Carbon ci MB? Mam totiz pocit, ze mi na MB odisli peniaze s Pacific pokru a na MB sa neobjavili. Je tam mala sanca, ze som omylom ich poslal na kartu, ale to asi nie. Neviem to zistit na Pac.P, ale uvidime ci a kde dojdu
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Re: Re: Re: Re: Re: OPT

Odoslaťod acvonmilan 14 Aug 2007 11:02

Nevim, to z toho jejich mailu nebylo jasne. Jen proste upresnili pak, ze doufaji, ze do tydne bude opet MB k dispozici. Takze je mozne, ze podobne je na tom i jina sazkovka, ze penize proste nejdou odeslat z nejakych duvodu na MB. Ja kdybych tam nenapsal mail tak to porad jen ceka a ceka na schvaleni...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: OPT

Odoslaťod acvonmilan 20 Aug 2007 12:33

Kdy zacne nejake postupne lakani na OPT 2? Minuly tyden jsem se nenapadne vyptaval, ted utekl dalsi tyden a stale ticho po pesine... Mne osobne je to jedno, ja si po zkusenostech z OPT 1 nenecham druhy rocnik ujit, ale aby se to spousta lidi nedozvedela az na posledni chvili, nebo dokonce pet minut po dvanacte... :-P
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!