2. roční OPT
Počet príspevkov: 48 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
2. roční OPT
Spis takovy dotazek na Vlada, vim ze nedavno mel trosku tezkou hlavu z OPT a skoro nemel chut pro dalsi rocnik, tak se chci jen zeptat, jak to vyhledove vidi?
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 2. roční OPT
No nieco sa chysta :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Hodne lidi tady psalo, ze by se dalsiho rocniku zucastnilo, takze by snad byla i vyssi ucast. Uvazuje se o stejnem modelu, stejnych hernach, stejnem poctu turnaju tydne? Protoze se mi zda, ze tento pocet a model a terminy jsou absolutne vyhovujici. Jen co se tyce heren, tak aby bylo vse naplanovano dopredu, pokud by se objevila nejaka nova. A taky kdy by byl zacatek druheho rocniku - od zacatku zari trebas? Vyzvidam mozna trosku predcasne, ale mozna lepsi udelat nejakou diskusi drive, nez pozdeji - minule zacinal OPT tak trosku hekticky :-)
-
Re: Re: 2. roční OPT
Pocet turnajov a terminy sa aj mne zdaju idealne. Proste s AC si az podozrivo rozumiem,e a myslim, ze aj s AP. Nemate nahodou modre oci a dlhe cierne, hladke vlasy??? To je totiz moj typ:-D. A samozrejme vysku 175, vahu 56 a miery 90-60-90, hahaha:)
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Ja som este rozmyslal ze by sme mohli zacat hravat skor, co si myslite o case?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: 2. roční OPT
Podla mna 21.00 je akurat
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
2. rocnik OPT
2. rocnik OPT urcite bude. Myslim, ze je to super turnaj a 2. rocnik uz bude mat aj poriadnu ucast. Pracovna verzia zatial je, ze bude sa hrat v 2 herniach, bude trvat zhruba 45 dni. Buy- ins budu 3 usd, 5 usd a 7usd. 3 usd na zaciatku, 5 usd po polke a 7 usd poslednych 5 turnajov. Samozrejme budu aj rozdielne body za umiestnenie napr v 3 usd turnaji bude za 1. miesto 20 bodov, v 5 usd uz bude za prve miesto 25 a v 7 usd 30 bodov. Smeruje to ktomu, ze vela ludi uz teraz hovori, ze sa im neopalti hrat lebo nemaju sancu dohnat naskok ludi na prvych miestach. Takze tym, ze v druhej polke OPT sa bude rozdelovat viac bodov to bude viac atraktivne aj pre ludi,ktori sa zapoja o cosi neskor. Cas turnajov medzi 20-21 hod. A vitaz este dostane nejaky pekny vitazny pohar aby sa ohol chvalit pred manzelkou/ priatelkou aky je velky sportovec *JOKINGLY*
- cstrike22
Re: 2. rocnik OPT
Diky za nahlidnuti pod poklicku, vypada to slibne :-) Pocet turnaju tydne zustane zachovan? Start je v tech 21h optimalni, teda za predpokladu, ze nezacne hravat daleko vic lidi - potom by mozna stalo za uvahu zacatek posunout o nejakou tu ctvrthodinku...
-
Re: Re: 2. rocnik OPT
jasne, ze s AC a zartem mam velice podobny nazor :-D jen rozmery mam jine :-D a ja bych dal cas az po 21:30 ;-) casto nestiham 21 hod :-P
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: 2. rocnik OPT
ja si prave myslim ze cas posunut o nejaku tu stvrdhoniknu skor je dost dobry napad. predsa len ak sa zvysi ucast a zacinalo by sa cca 21-30 az 22-00 tak by sa mohlo koncit aj po pol noci co nie kazdemu vyhovuje...kecam do toho, pretoze do druhej serie sa chystam zapojit aj ja...a aj ked mne je to ze sa bude koncit po pol noci jedno, nie kazdemu to naozaj pasuje...
Inak zvysujuce sa Buy-in a tym aj pocet bodov je dobry plan, mam este cosi v hlave ale to najskor prediskutujem s Vladem...myslim si ze ten napad /tie napady/ by mohol ludom zatraktivnit OPT 2 rocnik...
suma sumarum, zatial z mojej strany ziadny :-D, snad len ten cas - priklanal by som sa k 20:15 casu...
Inak zvysujuce sa Buy-in a tym aj pocet bodov je dobry plan, mam este cosi v hlave ale to najskor prediskutujem s Vladem...myslim si ze ten napad /tie napady/ by mohol ludom zatraktivnit OPT 2 rocnik...
suma sumarum, zatial z mojej strany ziadny :-D, snad len ten cas - priklanal by som sa k 20:15 casu...
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Počet príspevkov: 48 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.