2 yegon a jiným

Príspevky zo starej diskusie

fidelkovi

Odoslaťod yegon 29 Aug 2007 22:35

no yegon zatial neporadi lebo je rovnaka ovca a vacsinu z tych 700$ prehral presne takym sposobom ze sa nevedel rozlucit s AA, KK, QQ alebo TPTK na flope :)

ale ved nahodte nejaku ruku aj s podrobnostami presnymi a zamyslime sa nad tym spolu, mozno na nieco prideme

ja som zacal rozmyslat tiez tym smerom ako tu niekto pisal ze ked aj mas TPTK alebo overpair a niekto ti na flope dorovna potsized bet tak ci tlacit dalej, ale zase check/fold v tejto situacii sa mi zda prilis tight hlavne na nizsich leveloch kde ludia tlacia aj s top pair no kicker alebo dokonca s parom na ruke ked je na flope jedna vyssia karta. Fakt neviem.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: fidelkovi

Odoslaťod cstrike22 29 Aug 2007 22:38

2 yegon: skusenosti, skusenosti a este raz skusenosti. ako citam na fore teoreticke znalosti mas este viac tych skusenosti a bude ti to snad sypat *THUMBS UP*
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

ale ved snad to pojde

Odoslaťod yegon 30 Aug 2007 01:11

no zda sa ze som sa trosku rozkokosil a prehnal to s agresivitou :) + riadna smola za minule dva dni

2x prehra set over set samozrejme allin

prehra s AA vs KK allin

a 4x som narazil s QQ a KK na vyssi par na ruke vacsina z toho isla do allinu alebo som prisiel aspon o 50% stacku kym som zistil kolka bije

k tomu priratam ze ak som chytil set tak mi ho superi bud nechceli preplatit alebo bol tak hnusny flop ze som nemohol vela betovat

no co budem hovorit vzorec je jasny

zla hra + smola = -700$ :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: fidelkovi

Odoslaťod keso26 30 Aug 2007 08:07

mna by zaujimalo, ci by tuto situaciu riesil niekto z vas inak ako ja (ja som sa potom nad nou zamyslel a v buducnosti by som to uz asi zahral inac, ale o tom neskor). Takze 25$ buu-in R/A turnaj uz po prestavke, 42 left, 20 in money, prize pool cca 5500$, ja aj super average stack cca 5300 chips, blinds 150/300 on na UTG+2, ja na cut off, on raise pre flop 4xBB ja s QQ na ruke. Co s tym ?
Neskor sem postnem este jednu handu, co by ma ovela viac zaujimala, ale to az vecer, kedze som na inom compe a nemam tu historiu :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Díky za názory

Odoslaťod algec111 30 Aug 2007 08:10

Podle vás jsem včera na TonyG (jdou tam zmenšit okna) zkusil 3 nízké cashe a 1 sng zároveň.Ukončil jsem to zhruba po hodině s výhrou na sng a jinak cca fifty fifty.Jde to, ale musí si člověk zvyknout.12 stolů bych ale asi teď neodehrál.Mám jen 15,4 notebook.
algec111

Re: Díky za názory

Odoslaťod yegon 30 Aug 2007 08:24

ja som tiez vcera mal chvilku pustenych 6 6-max cash stolov lebo som potreboval uhrat este nejake party points na ich grind promotion a uz boli 2 v noci (teda technicky to uz bolo dnes :) )

no a sice som skoncil mierne pluse ( triple up so setom na jednom zo stolov ;) ) ale uz som stracal prehlad, cash je na toto tazsi lebo treba rozmyslat :)

SNG su jednoduchsie lebo tam musis vediet rozhodnutia spamati a potom ti stacia 2-3 sekundy, nie je nad cim rozmyslat

inak SNG hravam v cascade mode cize da sa aj 12-15 na 15" notebooku a mas vzdy full velkost okna

cash podla mna jedine Tile cize treba velky monitor(y)

s kombinaciou cash/turnaje alebo turnaje/sng/cash mam zle skusenosti, predsa len kazde vyzaduje ine rozhodnutia a ja som mal vzdy problem sa prepnut do spravneho modu pre dany stol - proste som robil viac chyb nez obvykle
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Díky za názory

Odoslaťod algec111 30 Aug 2007 08:36

Take si myslím, že je třeba hrát jen jeden druh hry.Já to bral jako zkoušku.
algec111

to kesho

Odoslaťod yegon 30 Aug 2007 08:36

jaj no tak ked to je turnaj tak to ti viem povedat co s tym :), ja by som tu mal problem v cash kde mas 100 a viac BB ale tu je to jasne ako facka

mas 18xBB co je ultra super mega bomba spravne velky stack na reraise allin

mas v podstate tri moznosti:

1. call - pouzil by som len v pripade ze za tebou sedi hrac o ktorom vies ze lubi squeeze play (vid harrington on holdem vol. 2) - ludia to oblubuju a niektori proste nevedia odolat supnut z blindov allin ked pred sebou vidia bet a call. Toto ale nepouzijes viac ako v 1% pripadov lebo musis mat velmi velku sancu ze ta za tebou niekto supne allin a to vacsinou mat nebudes a po druhe tento scenar nie je pre superov za tebou uplne idealny na squeeze lebo typek otvaral z early position.

2. raise - nie na allin - toto zase nie je velmi pouzitelne, problem je vo velkosti stackov, mate 18xBB on dal 4xBB cize ostava mu 14, standardny raise by tu bol cca 3x jeho bet cize na 12-14xBB, ak by si aj supol len 12xBB (cize pre neho +8) tak ked callne ostalo by mu 6XBB cize musel by dat viac ako polovicu stacku. Ak nie je uplne tupelo tak mu je jasne ze je to to iste ako keby isiel allin akurat mu moze byt podozrive preco si allin nedal rovno - ako keby si z neho chcel este nieco vytiahnut.

3. ( c je spravne :) ) - v 99% pripadov je spravna hra ist allin ani niet k tomu co napisat lebo to je uplne jasne nie? :)
Obrázok používateľa
yegon

jojo

Odoslaťod jonatanko 30 Aug 2007 09:42

uplny suhlas ja hravam turba a to je ku koncu all in fest cloveku velmi pomoze ked si nastuduje koncept ICM a je v pohode
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Re: to kesho

Odoslaťod cstrike22 30 Aug 2007 10:01

to je jasne push all in v tomto pripade.. vatsinou dostanes call od neho ak ma handy ako 44+, AT, AJ, AQ, AK, obcas aj samozrejme narazis na KK,AA ale to ktomu patri..
cstrike22

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!