2 yegon a jiným
nesuhlasim
aj samotny harrington berie do uvahy pomer tvojho stacku k priemeru a taktiez pomer blindov k tvojmu stacku.
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
xx
prestavkou, buy-in 25$.
Ja UTG s AKs na ruke, cca 3500 chips, blinds 50/100, ja raise 4xBB, UTG1 raise 15xBB and is all-in, BB call 14xBB....dorovnali by ste ?
No nepises najpodstatnejsiu vec aky to boli hraci.. Ci si mal na nich nejaky read hrali agresivne alebo ultra tight. Bez tychto informacii je to velmi tazke rozhodnut ale ja s mojou hrou by som sa priklanal asi k all inu.
Bal by som sa hlavne hraca z UTG1 ale moze mat pomerne vela kombinacii ako AQ, AJ, 99+, kedze ty drzis AK, KK alebo AA je samozrejme mozne ale dost nepravdepodobne. BB by som sa az tak nebal lebo keby mal KK, AA tak by to podla mna na 90% pushol on do all inu. Vidim to ako idealnu situaciu na triple up a hor sa za vitazstvom v turnaji :-) Este som zabudol, ze mas tam aj malu fold equity od BB predpokladam, ze UTG1 to dorovna na 99,9%
Ja UTG s AKs na ruke, cca 3500 chips, blinds 50/100, ja raise 4xBB, UTG1 raise 15xBB and is all-in, BB call 14xBB....dorovnali by ste ?
No nepises najpodstatnejsiu vec aky to boli hraci.. Ci si mal na nich nejaky read hrali agresivne alebo ultra tight. Bez tychto informacii je to velmi tazke rozhodnut ale ja s mojou hrou by som sa priklanal asi k all inu.
Bal by som sa hlavne hraca z UTG1 ale moze mat pomerne vela kombinacii ako AQ, AJ, 99+, kedze ty drzis AK, KK alebo AA je samozrejme mozne ale dost nepravdepodobne. BB by som sa az tak nebal lebo keby mal KK, AA tak by to podla mna na 90% pushol on do all inu. Vidim to ako idealnu situaciu na triple up a hor sa za vitazstvom v turnaji :-) Este som zabudol, ze mas tam aj malu fold equity od BB predpokladam, ze UTG1 to dorovna na 99,9%
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: xx
Presne ako pises strike, ta najdolezitejsia informacia mi chybala, kedze som bol k stolu cerstvo presadeny a odohral som len 2-3 ruky. BB read na UTG1 uz urcite mal, kedze ho bez vahania dorovnal s ATo, ja som zlozil a UTG1 ukazal myslim J5, na board nikomu nic, bral by som pot. Ten dement sa ale hned dokupil a urcite sa dokupil aj chvilu predtym ako som prisiek k stolu, kedze mal rovnych 1500 chips. Ak by sa do hry nezaplietol BB, tak dorovnam, ziadny read ma ale donutil foldnut, kedze stali proti mne dvaja superi. Aj ked mi mohlo docvaknut, ze BB asi nema nic silne, kedze sa ma nesnazil odohnat all-inom po mojom raise
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: xx
no ak to bol rebuy turnaj tak to je jasny all-in
bez diskusie
inak ma to nikdy nenapadlo ale na tom nieco
urcite bude ,ze proti AK sa zriedka postavi AA alebo KK - osobne si spominam ze sa to deje len velmi raritne,ake mate ostatni skusenosti?
bez diskusie
inak ma to nikdy nenapadlo ale na tom nieco
urcite bude ,ze proti AK sa zriedka postavi AA alebo KK - osobne si spominam ze sa to deje len velmi raritne,ake mate ostatni skusenosti?
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
este nieco
Skoda, ze som tu situaciu nevyhodnotil lepsie, mohol som, kvoli do oci bijucemu stacku UTG1 rovnych 1500 chips a iba call BB do toho ist, ale nechcel som lahkovazne stratit chips s dovtedy dobre vybudovaneho slusneho stacku. A este jedna vec mi mohla napadnut, ak by som BB znovunavysil do all-inu a on by dorovnal a moja ruka by bola po showdown silnejsia ako jeho, co by bolo dost pravdepodobne, kedze len dorovnaval UTG1 a bal sa mojej ruky a UTG1 by zazracne vyhral, tak by som si z tejto hry odniesol este +500 chips (1500 by slo od BB k UTG1 a 2000 ku mne minus 1500 odo mna k UTG1 ) Takze v podstate by ma v tejto situacii porazalo iba T.
-
co uz...
..ked z tych 10s polovicu casu premyslam : mam ? nemam ? mam ? nemam ? A na zhodnotenie danej situacie neostava dost casu :-D Pri tomto sa niekedy pristihnem, je to v tej chvili cista nesustredenost. Nastastie sa to nestava casto :) Tak to bolo len tak na okraj, aby to nebolo az take vazne ;)
-
Re: este nieco
ak to bol re-buy turnaj tak na 11500% si mal ist all in bez rozmyslania. a podla tych info co pises, z eten UTG 1 bol taky retard tak BB by som sa uz vobec nebal pretoze on chcel chytit toho utg1 a pocital stym, ze ty foldnes. Keby mal nejaku silnu handu tak to raise do all inu aby odizoloval teba z hry. takze myslim, ze si foldol urcite najlepsiu kombinaciu pf :-)
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: este nieco
jj, presne tak, zle som to zhodnotil, ale som rad, ze sme to rozobrali :) ..uz nebudem moct reagovaj, mam slabu baterku na mobile, na nete budem az vecer, tak keby este niekto nieco k tej hande, vecer odpisem. Dik cstrike, yegon a ostatny ;)
-
jezismarjaaa to som nevedel
som nevedel ze to bol rebuy :)
ked to bol rebuy a bolo na nom dostatok hracov tak nie je o com a sup tam allin
vynimka kedy online rebuy sa hra ako freezout je ked je velmi malo hracov (niezo v zmysle ze 10-20) a prizepool nie je dostatocne velky na to aby sa ti vratilo 6-7 rebuyov
ked to bol rebuy a bolo na nom dostatok hracov tak nie je o com a sup tam allin
vynimka kedy online rebuy sa hra ako freezout je ked je velmi malo hracov (niezo v zmysle ze 10-20) a prizepool nie je dostatocne velky na to aby sa ti vratilo 6-7 rebuyov
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: nesuhlasim
jonatanko mrkol som do volume 2 a mesje Harrington tieto dve cisla oznacuje ako
M - pomer suctu blindov a ante k tvojmu stacku
Q - pomer tvojho stacku k priemernemu stacku v turnaji
a hovori o M ako strong force a Q ako weak force cize M ma velky vplyv na rozhodnutia a Q maly, no a potom cela kniha je uz len o tom pri akom M ako ktore ruky hrat a Q sa uz myslim nikde nepouziva, preto som pisal ze nema velky vyznam pri rozhodovani
jedna vec kedy ma Q podstatny vyznam su satelity a kvalifikacne turnaje lebo podla toho si vies zistit ci je ti treba riskovat alebo sa mas uz len snazit udrziavat stack
M - pomer suctu blindov a ante k tvojmu stacku
Q - pomer tvojho stacku k priemernemu stacku v turnaji
a hovori o M ako strong force a Q ako weak force cize M ma velky vplyv na rozhodnutia a Q maly, no a potom cela kniha je uz len o tom pri akom M ako ktore ruky hrat a Q sa uz myslim nikde nepouziva, preto som pisal ze nema velky vyznam pri rozhodovani
jedna vec kedy ma Q podstatny vyznam su satelity a kvalifikacne turnaje lebo podla toho si vies zistit ci je ti treba riskovat alebo sa mas uz len snazit udrziavat stack
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.